Dodaj do ulubionych

kolejna z problemem z fejsbukiem

15.02.11, 15:33
nie wiem czy problem dotyczy profilu mojego, czy mojej sympatii.
Jesli cos sie dzieje na jego profilu, to na moim news feed pojawia sie np. nowy status czy otagowane zdjecia. Ale jesli wejde na jego profil, to widze powiedzmy statusy sprzed dwoch tygodni, czasami troche nowsze, ale nie ostatnie. Na gorze profilu widac te najnowsze otagowane zdjecia, ale juz na jego wallu info o tym ze byl otagowany nie ma. Jak on mi kliknie, ze lubi moja fotke, to owszem jest like pod zdjeciem - ale w notyfikacjach nie po tym nawet sladu.

Ja mialam rozne problemy z FB wiec myslalam, ze to moj problem. Ale jakies dwa tygodnie temu te jego nowe statusy pojawialy mi sie po kilka razy, okazalo sie, ze on sam ich na swoim wallu nie widzi, dlatego pisze po pare razy.

Da sie cos z tym zrobic?
Obserwuj wątek
    • arbre Re: kolejna z problemem z fejsbukiem 26.03.11, 06:46
      bez odpowiedzi... szkoda...
      ale sie jeszcze do swojego watku dopisze bo FB wariuje coraz bardziej. Juz sie przyzwyczailam do znikajacych postow czy stausow, ale teraz na dodatek notyfikacje na mojego hotmaila rozwalaja mi skrzynke :(
      przez jakis dzien-dwa jak dostawalam notyfikacje a potem chcialam ja usunac, to hotmail sie wieszal, odswiezala sie strona, dopiero jak weszlam na inbox z lista maili i odhaczylam list moglam go usunac. Teraz w ogole jak dostane notyfikacje i ja czytam, nawet nie probuje usuwac, od razu hotmail sie wiesza i odswieza :(
    • Gość: arbre Re: kolejna z problemem z fejsbukiem IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 17:31
      nie, ja je czasem widze czasem nie, zreszta nie tylko zdjecia, i nie tylko jego. Z innymi ludzmi tez tak mam, tylko ich rzadziej stalkuje ;) ostatnio komentowalam wideo kogos innego, ktorego normalnie nie widze, za to mam notyfikacje ze ktos odpowiedzial na moj komentarz i wtedy w cudowny sposob mam dostep do tego filmu. ale to glupstwo i niech nawet tak zostanie.

za to notyfikacje z FB ktore rozwalaja mi skrzynke to juz problem, przyzwyczailam sie ze nie musze otwierac FB zeby wiedziec czy cos ciekawego do mnie przyszlo.
    • Gość: trwysyksyjbgfnjghj Re: kolejna z problemem z fejsbukiem IP: *.tpnet.pl 28.03.11, 12:35
      Kurwa, ale masz problemy...

A w ogóle co to jest ten fejsbuk?
      • Gość: arbre Re: kolejna z problemem z fejsbukiem IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.11, 14:55
        etap "nie jestem w social network i jestem cool" przechodzilam pare lat temu, tez ci minie.

to jest swietne narzedzie np. zeby dostawac info o roznych wydarzeniach, a jeszcze wygodniej jest jesli notyfikacje przychodza na maila i nie musze sie logowac na FB zeby wiedziec co sie dzieje. Ale w momencie kiedy byle email od FB zawiesza mi skrzynke, to owszem, jest to problem.
    • tomaszind Re: kolejna z problemem z fejsbukiem 01.04.11, 11:17
      Kiedyś mieliśmy inne problemy, Jak na to patrze teraz z perspektywy czasu to brakuje mi tej normalności, lecimy emocjonalnie na pysk z tym wszystkim....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka