lech2011 Re: Firefox 4 coraz bliżej 28.02.11, 20:40 IE 9 beta szybszy od FFoxa 4 beta Odpowiedz Link Zgłoś
kazzi Re: Firefox 4 coraz bliżej 01.03.11, 02:45 azraleus - absolutnie wygrałeś swoim komentarzem. testujemy, wrażenie pozytywne, jednak jak na razie chrome'a nie przebija... to trochę jak z winampem i foobarem: pokazano mi foo - do winampa nie wróciłem, choć byłem fanem od 2.80 beta, a odpowiednio FireFoxa od 0.9 Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajek Re: Firefox 4 coraz bliżej 01.03.11, 09:15 Lisek cierpi od jakiegoś czasu na grzechy dojrzałości - robi się większy, cięższy i trudniejszy do opanowania. FF4 odświeża się trochę, ale rzeczywiście nie jest to jeszcze to, czego byśmy oczekiwali. Odpowiedz Link Zgłoś
labeo Re: Firefox 4 coraz bliżej 01.03.11, 09:28 Firefox może nie jest szybszy od chroma, jednak używam go ze względu na duża ilość wtyczek, które powodują, że praktycznie można go dostosować do własnych potrzeb. IE nie używam, bo mam na niego alergię po wcześniejszych wersjach. Odpowiedz Link Zgłoś
mrabraa Re: Firefox 4 coraz bliżej 01.03.11, 09:45 Ja testuję prawie od samego początku. Bardzo dobra przeglądarka, działa o niebo szybciej niż aktualna wersja. Chrome'a mam, ale nie podoba mi się jego prostota, IE tylko do lokalnych plików ;) A co do Opery... bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
wajego Re: Firefox 4 coraz bliżej 01.03.11, 09:48 Jak będzie choć w połowie tak szybki i niezawodny jak opera, to pomyślimy. Na razie w pracy jestem skazany na ff i to jest mordęga. Na szczęście w domu sam decyduję. BTW: FF odtwarzać youtuba już umie czy ciągle się wiesza po kliknięciu linka? Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Re: Firefox 4 coraz bliżej 01.03.11, 09:51 @wajego: W jaki sposob jestes "skazany" na FF? O wersjach portable slyszales? portableapps.com/apps/internet Odpowiedz Link Zgłoś
wajego Re: Firefox 4 coraz bliżej 01.03.11, 13:14 @krtynofil Słyszałem nawet o systemach liveCD;) Po prostu jest zakaz korzystania z innych przeglądarek niż IE i FF i szlus. Nie będę się kopał z koniem:( Odpowiedz Link Zgłoś