kultjarek 28.04.04, 18:27 Chciałem sie dowiedziec czy istnieje jakiś program do pomiaru prędkości połaczenia internetowego!Wiem ze są strony www podające prędkość!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziuunia Re: PRĘDKOŚĆ POŁACZENIA INTERNETOWEGO, POMOCY !! 28.04.04, 18:30 us.mcafee.com/root/speedometer.asp?cid=9438 Odpowiedz Link Zgłoś
kultjarek Re: PRĘDKOŚĆ POŁACZENIA INTERNETOWEGO, POMOCY !! 28.04.04, 18:41 Dzięki ale pytałem o programy bo stron jest wiecej ,ale faktycznie ta wydaje sie byc nie zła , DZIEKI :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoj Re: PRĘDKOŚĆ POŁACZENIA INTERNETOWEGO, POMOCY !! IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.04, 22:10 T-DSL Speed Manager ISDN Speed Manager Super : Pokazuje rzeczywista predkosc : Download , Upload Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pep Re: PRĘDKOŚĆ POŁACZENIA INTERNETOWEGO, POMOCY !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 07:01 czesc ale musisz kliknac i czekacnyc.speakeasy.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
marmar5 Re: PRĘDKOŚĆ POŁACZENIA INTERNETOWEGO, POMOCY !! 29.04.04, 20:06 Poleca NetMeter - readerror.gmxhome.de/ Odpowiedz Link Zgłoś