Dodaj do ulubionych

"Brak dostępu do sieci" w UPC

12.03.11, 22:29
Witam. Wczoraj założyłam sobie internet z UPC, bardzo fajnie działał wieczorem, dziś rano... Później wyłączyłam komputer i niestety, kiedy klikam na właściwości połączenia sieciowego zaczęła mi się pojawiać informacja: "Brak dostępu do sieci" zarówno przy IPv4 jak i IPv6. Modem zachowuje się tak, jakby internet działał, w aktywności pokazują się wysłane i pobierane bajty, czas trwania połączenie, jest informacja, że urządzenie jest włączone... Tylko co z tego, skoro nie mogę korzystać z internetu. Dzwoniłam do BOK, poinformowali mnie, że według ich wiedzy wszystko działa. Zaznaczę, że mam Windows 7x64. Oczywiście człowiek z BOK w niczym mi nie pomógł, zasugerował jedynie, ze może mnie przełączyć do płatnej pomocy lub że mam sobie poszukać kogoś, to pomoże mi zmienić coś w ustawieniach komputera, co blokuje połączenie. Jakoś wczoraj wieczorem i dziś rano nic jednak nie blokowało. Bardzo proszę Was o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu. Gdyby nie pożyczony PLAY byłabym odcięta całkowicie od internetu.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka