kozaczek3 23.03.11, 15:53 Allah po grochówce!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boni.m Re: Iran ma własne UFO 23.03.11, 16:22 www.google.com/images?hl=pl&q=german+flying+saucer&um=1&ie=UTF-8&source=univ&sa=X&ei=GRCKTfaZFcK6hAeCwtmvDg&ved=0CE0QsAQ&biw=1280&bih=588 Odpowiedz Link Zgłoś
stach_79 Re: Iran ma własne UFO 23.03.11, 16:38 Ten obiekt żywo przypomina UFO z relacji świadków. Czyżby Irańczycy byli w stałym kontakcie z obcymi - naszymi stwórcami?? Czyżby Islam był jedyną i prawdziwą religią?? Odpowiedz Link Zgłoś
kwa_mac Re: Iran ma własne UFO 23.03.11, 16:41 Maszynę potrafiącą latać bez skrzydeł i śmigieł można skonstruować. Części ruchome (poniekąd) napędu są co prawda konieczne, ale mogą być (i raczej powinny być) zamknięte wewnątrz korpusu/obudowy maszyny. Całość nie ma nic wspólnego z jakimś strumieniem, czy przepływem gazu/powietrza. Wiem jak to zrobić, ale nie mam ani kasy ani zaplecza. Mam tylko wyobraźnię i pomysły :) Matka Ziemia podsuwa nam tyle oczywistych rozwiązań, a my (a raczej WY) nie potraficie tego dostrzec :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacenciak Re: Iran ma własne UFO 23.03.11, 16:51 Hehe... Wyposżona w GPS... Będzie szpiegowac Amerykanów określając pozycję dzięki amerykańskim satelitom :):):) O ironio! Odpowiedz Link Zgłoś