Gość: Gość IP: 195.116.27.* 02.05.11, 15:45 Program nie jest darmowy. Należy wysłać SMSa za 9zł +VAT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Polecenie przelewu IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.11, 22:06 Program płatny. Po kilku dniach następny sms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Polecenie przelewu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 21:40 Program na pewno nie nadaje się do wypisywania przelewów. To zwykłe naciągactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Polecenie przelewu IP: *.tktelekom.pl 06.06.11, 22:48 Program jest płatny, ale nie tak jak ktoś napisał 9 zł, tylko 6 zł i nie trzeba wysyłać kilku SMS. Dla mnie bardzo przydatny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narayan Re: Polecenie przelewu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.11, 22:52 Ten program jest płatny wysłałem sms i ok prog działa Po przeinstalowaniu systemu i ponownym zainstalowaniu programu KLUCZ NIE WAŻNY Pisałem reklamacje ale do dnia dzisiejszego nie otrzymałem odp Banda naciągaczy nie polecem ps ILE RAZY MOŻNA PŁACIC ZA PROGRAM KTORY SIE KUPIŁO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptsoft Re: Polecenie przelewu IP: *.tktelekom.pl 20.11.11, 14:01 Do narayan: Płatność SMS (a co za tym idzie klucz do programu) obsługiwana jest przez inną firmę. Wszelkie reklamacje należy zgłaszać za pomocą formularza na stronie: www.ptsoft.pl/contact.html Prosimy o kontakt. Pana aplikacja zostanie odblokowana. Nie zostawiamy reklamacji bez odpowiedzi, a Pana reklamacja po prostu do nas nie dotarła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lefter Re: Polecenie przelewu IP: *.pppoe.sistbg.net 07.02.12, 00:12 Po to, by można było wpisać numerki w kratki i wydrukować - program musi mieć połączenie z internetem? W jakim celu? Jakoś nie bardzo ufam tej kombinacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Polecenie przelewu IP: *.kaskada.net 23.06.12, 14:11 Wprowadzanie ludzi w błąd. program płatny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Polecenie przelewu IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.12, 01:00 Ten program nie jest do przelewow,Jak czlowiek inteligentny ,programista moze nie odrozniac przelewu od druku wplaty gotowkowej? Program fajny latwy dla prywatnych osob,ale nie do przelewow! A jezeli jest to u mnie takiej funcji nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Polecenie przelewu IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.12, 12:52 Mi żadne programy niepotrzebne. Wystarczy podać parę danych do strony drukprzelewu.pl/ i wszystko gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś