Dodaj do ulubionych

Polecenie przelewu

IP: 195.116.27.* 02.05.11, 15:45
Program nie jest darmowy. Należy wysłać SMSa za 9zł +VAT
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Polecenie przelewu IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.11, 22:06
      Program płatny. Po kilku dniach następny sms
    • Gość: Gość Re: Polecenie przelewu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 21:40
      Program na pewno nie nadaje się do wypisywania przelewów. To zwykłe naciągactwo.
    • Gość: zibi Re: Polecenie przelewu IP: *.tktelekom.pl 06.06.11, 22:48
      Program jest płatny, ale nie tak jak ktoś napisał 9 zł, tylko 6 zł i nie trzeba wysyłać kilku SMS. Dla mnie bardzo przydatny.
    • Gość: narayan Re: Polecenie przelewu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.11, 22:52
      Ten program jest płatny wysłałem sms i ok prog działa Po przeinstalowaniu systemu i ponownym zainstalowaniu programu KLUCZ NIE WAŻNY Pisałem reklamacje ale do dnia dzisiejszego nie otrzymałem odp Banda naciągaczy nie polecem ps ILE RAZY MOŻNA PŁACIC ZA PROGRAM KTORY SIE KUPIŁO
    • Gość: ptsoft Re: Polecenie przelewu IP: *.tktelekom.pl 20.11.11, 14:01
      Do narayan:
      Płatność SMS (a co za tym idzie klucz do programu) obsługiwana jest przez inną firmę. Wszelkie reklamacje należy zgłaszać za pomocą formularza na stronie: www.ptsoft.pl/contact.html
      Prosimy o kontakt. Pana aplikacja zostanie odblokowana. Nie zostawiamy reklamacji bez odpowiedzi, a Pana reklamacja po prostu do nas nie dotarła.
    • Gość: lefter Re: Polecenie przelewu IP: *.pppoe.sistbg.net 07.02.12, 00:12
      Po to, by można było wpisać numerki w kratki i wydrukować - program musi mieć połączenie z internetem? W jakim celu? Jakoś nie bardzo ufam tej kombinacji...
    • Gość: Gość Re: Polecenie przelewu IP: *.kaskada.net 23.06.12, 14:11
      Wprowadzanie ludzi w błąd. program płatny.
    • Gość: Gosc Re: Polecenie przelewu IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.12, 01:00
      Ten program nie jest do przelewow,Jak czlowiek inteligentny ,programista moze nie odrozniac przelewu od druku wplaty gotowkowej?
      Program fajny latwy dla prywatnych osob,ale nie do przelewow! A jezeli jest to u mnie takiej funcji nie ma.
    • Gość: art Re: Polecenie przelewu IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.12, 12:52
      Mi żadne programy niepotrzebne. Wystarczy podać parę danych do strony
      drukprzelewu.pl/ i wszystko gotowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka