norbert.n 03.05.11, 13:48 Masz dość samoinstalujących się toolbarów, których często nie można usunąć? Ten darmowy programik załatwi sprawę szybko i skutecznie. toolbarcleaner.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Toolbar Cleaner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.11, 17:43 norbert.n napisał: > Masz dość samoinstalujących się toolbarów, których często nie można usunąć? Ten > darmowy programik załatwi sprawę szybko i skutecznie. A co trzeba zainstalować żeby usunąć ten toolbarcleaner? he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mufi Re: Toolbar Cleaner IP: *.tktelekom.pl 03.05.11, 20:56 Patrz Pan, a mi się żadne "samoinstalujące" toolbary nie instalują. Może mam komputer zepsuty? Odpowiedz Link Zgłoś
norbert.n Re: Toolbar Cleaner 05.05.11, 12:33 Gość portalu: mufi napisał(a): > Patrz Pan, a mi się żadne "samoinstalujące" toolbary nie instalują. Może mam ko > mputer zepsuty? Jakie to piękne, jakie polskie. Nawet jak temat nie interesuje, to przysr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Toolbar Cleaner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.11, 13:24 Wybitnie polskim jest próbować oszukać na każdym kroku. Po co komu program niewiadomego pochodzenia do wykonania czynności, która zajmuje kilka sekund bez jego pomocy? Odpowiedz Link Zgłoś