al.1 20.05.11, 14:51 Czy ktoś to już przećwiczył, jak przechodząc na IE 8 nie stracić stron ulubionych? Jeżeli grozi to ich utratą, to czy jest jakiś prosty sposób na ich przeniesienie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Da się nie stracić stron? IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.11, 15:32 Ja zainstalowałem IE8 i ulubione zostały zachowane. Dla pewności możesz zapisać ulubione do pliku. IE -> Plik -> Importuj i eksportuj -> Eksportuj do pliku -> Ulubione Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Da się nie stracić stron? 20.05.11, 18:48 I masz ci los. Dzięki za wskazówki. Powstał jednak mały problem. Jak wywołałem IE 8, to przekierowało mnie na IE 9 ((!)) Czy ma ktoś obczajony IE 9 ((?)). Nie wiem czy mam instalować IE 8, czy lepiej IE 9. Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mufi Re: Da się nie stracić stron? IP: *.tktelekom.pl 20.05.11, 20:34 Żeby Ci jeszcze trochę namieszać w głowie to dopowiem, że są jeszcze takie przeglądarki jak Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari :) Masz z czego wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Da się nie stracić stron? 20.05.11, 21:14 Znam je, ale korzystam z IE, Chrome i Firefoxa. Odpowiedz Link Zgłoś