Dodaj do ulubionych

Cyfrowa biżuteria

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 14:55
rany julek bede wymiotowal jesli jeszce takie teksty sie bede
pojawiac a mzoe gucci cos do lodwki polaru zaprojektuje a Pan W
to skrzettnie opisze, pytanie tylko gucci czy aplle placi za product
placment ehhe
Obserwuj wątek
    • Gość: jaxa Mini wygląda inaczej IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 15:02
      To, co jest na obrazku, to jest normalny iPod. iPod mini jest do obejrzenia tutaj:
      www.apple.com/pr/photos/ipod/ipodmini.html
      www.apple.com/ipodmini/
      • josif Re: Mini wygląda inaczej 24.05.04, 09:58
        To nawet nie jest normalny iPod. To jest pierwsza wersja,
        jakiej z rok już nie ma w sprzedaży.
    • Gość: Ralph Europejskie lenie IP: *.kabel.telenet.be 22.05.04, 17:21
      A dlaczego żadna europejska firma elektroniczna nie zbuduje konkurencyjnego
      urządzenia? Bawiłem się trochę iPodem, bardzo fajne urządzonko. Dlaczego jednak
      produkuje go tylko Apple???
      • Gość: Piotreq Re: Europejskie lenie IP: 80.48.245.* 22.05.04, 17:56
        Bo iPod to odtwarzacz mp3 kupowanych za 99centow na odpowiedniej stronie
        internetowej. W tym sensie jest to skarbonka. To tak jakby mieli panstwo samochd
        do ktorego benzyne sie kupuje tylko na BP. I ta benzyne mozna wlewac tylko do
        samochodow produkowanych przez BP. Obecny swiat bardzo czesto dazy do takich
        zamknietych rozwiazan. Dodatkowo iPod mini trzeszczal, byl niedopracowany i
        mieli cos zmienic w jego konstrukcji.
        • Gość: . O co ci chodzi? IP: *.arcor-ip.net 22.05.04, 23:55
          Pelno tego po sklepach w Europie Zachodniej, kabelkiem ladujesz MP3 z PeCeta do
          syta, ale lepsze discmany z odtwarzaniem MP3, miesci sie duzo wiecej muzyki.
          Ludzie, Amerykanie sa lata do tylu z moda, ale ze wy tak blisko Europy a wciaz
          jej jeszcze nie znacie?
          • sbig Duzo wiecej?? Ile firm produkuje odtwarzacze 23.05.04, 11:55
            MP3 z mini twardymi dyskami. Wszystkie te firimy sa albo amerykanskie (HP,
            Dell, Apple) albo japonskie.
        • josif Re: Europejskie lenie 24.05.04, 10:06
          Miałeś kiedyś w rękach? Bo z tego co piszesz mam wątpliwości. Muzykę do iPoda ładujesz z dowolnego
          komputera (także PC). Może być zapisywana w 5 formatach (np. bezstratnym). A muzyczki za 99
          centów w Europie nie kupisz - chyba że masz kartę amerykańską kredytową.

Nie w Moskwie tylko w Petersburgu, nie Wołgi tylko rowery i nie rozdają tylko kradną
      • Gość: gosc Re: Europejskie lenie - jakie lenie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.04, 11:39
        proekt byl zrobiony przez anglika pracujacego w apple!!!
    • Gość: Sydonia Polityka Apple IP: *.uclan.ac.uk / *.uclan.ac.uk 22.05.04, 18:03
      Jakis czas temu czytalam w angielskiej prasie na ten temat, chodzilo o
      kradzieze. Artykol mowil o charakterystycznych sluchawkach, na podstawie
      ktorych zlodzieje wiedza co dana osoba ma w kieszeni. Byly tam jakies proby
      przekonania Apple, by cos z tym zrobila. Odpowiedz firmy: Nasi klienci wola byc
      obrabowani niz nosic cos mniej 'trendy'... Ja chyba wolalabym miec inne
      sluchawki... Pozdrawiam
    • Gość: . Ci z USA to 16 lat do tylu IP: *.arcor-ip.net 22.05.04, 23:52
      Juz w roku 1989 w Europie Zachodniej modne byly ozdobne sluchawki do walkmenow,
      noszone tak przez kobiety jak i mezczyzn wokol szyi, oraz szykowne walkmeny,
      noszone na szyi lub przy pasku - taki sezonowy kaprys. Amerykanie tradycyjnie
      spoznieni, te wiesniaki wciaz jeszcze mysla, ze w Iraku byla bron masowego
      razenia :-))))))
      • Gość: Jacek Re: Ci z USA to 16 lat do tylu IP: *.abhsia.telus.net 23.05.04, 21:17
        Kiedy patrze na komentarze niektorych domoroslych inteligentow to sie flaki w brzuchu przewracaja -
        cos Ty w zyciu stworzyl pustaku?

• Gość: audiofil iRiver o niebo lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 00:01
      Nie rozumiem tego szumu o iPodach. Przeciez jakosc dzwieku w tym pudelku jest
      koszmarna. Dla porownania polecam sprobowac sprzet iRiver (www.iriver.com.pl) -
      to dopiero jest cudo. A w informacji o nowych modelach jest nawet jeden taki,
      co ma byc bizuteria (cos na szyje). Pozdrawiam.
      • Gość: banal Re: iRiver o niebo lepszy IP: *.101.252.64.snet.net 23.05.04, 07:30
        Ja chce iPod!! :D
      • Gość: Perfee Re: iRiver o niebo lepszy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.04, 11:37
        może jest lepszy...
        ale jaki jest brzydki!!!
        a wogóle to kto to produkuje??? bo nie znam... ;-)))
        • Gość: lidia Re: iRiver o niebo lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 11:54
          IRIVER gora!!! - mam iRiverka juz ponad 3 mies i caly czas mnie zaskakuje. A
          jako plec piekna musze stwierdzic, ze naszyjnik iRivera (o ile pamietam iFP1000
          albo iFP1100) zdecydowanie bardziej przypomina bizuterie niz iPod :P
      • sbig Rzeczywiscie nie rozumiesz. iRiver ma lepszy 23.05.04, 11:53
        dzwiek ale nie tylko o to chodzi w sprzecie elektronicznym. Postaw sobie
        iRiver obok iPod mini to moze kilka roznic dostrzezesz. A potem sprobuj je
        obsluzyc - znowy powinienes dostrzec funkcjonalna roznice
        • Gość: lidia Re: Rzeczywiscie nie rozumiesz. iRiver ma lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 12:00
          Nie uwazam, zeby iRiver mial gorszy design od iPoda. Obsluga i funkcjonalnosc
          rowniez powala na nogi - mimo tylu funkcji obsluge mozna opanowac w 10 minut.
          A jak sam przyznales - iRiver ma lepszy, bezkonkurencyjny dzwiek i dla mnie to
          sie przede wszystkim liczy. Cala ta marketingowa otoczka (jak w przypadku
          iPoda) mnie nie interesuje.
          • sbig Jest ponad dwa razy wiekszy i jest drozszy. Nie 23.05.04, 12:09
            powinny byc jednak porownywane bo iRiver to odtwarzac dla audifilow podczas gdy
            iPod to piekna mala zabawka. Dla siebie wolalbym iRIver ale dla dziewczyny
            iPod mini. To tak jak z Audi TT: mimo ze jest technicznie najslabsze posrod
            konkurencji to jednak dobrze sie sprzedaje wsrod kobiet, ktore chca miec
            cos "cute" a niekoniecznie technicznie the best
            • Gość: lidia Re: Jest ponad dwa razy wiekszy i jest drozszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 12:13
              Zgadzam sie, ze ciezko je porownywac ze wzglegu na inna grupe docelowa.
              Rzeczywiscie czesc ludzi wybierze pewnie iPoda bo jest to ladna zabawka, a Ci,
              ktorym zalezy na jakosci odsluchu zdecyduja sie na iRiver.

ps. ja jestem dziewczyna, a i tak wybralam iRivera ;))
              • sbig Ok jedno meskie zboczenie mozesz miec. 23.05.04, 12:18
                Czy sprzet stacjonarny tez masz z gornej polki?
                • Gość: lidia Re: Ok jedno meskie zboczenie mozesz miec. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 12:20
                  Za malo w domu siedze, zeby myslec o stacjonarnym graniu. Przenosny iRiver mi
                  wystarcza ;)
      • Gość: kobieta Re: iRiver o niebo lepszy IP: *.botany.gu.se 28.05.04, 14:53
        A jest niebieski?
    • Gość: camel ale beznadziejna reklama... IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.04, 10:07
      • sbig i beznadziejna cene 23.05.04, 12:01
    • Gość: test Re: Cyfrowa biżuteria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 19:15
      www.gazeta.pl<a href="https://www.gazeta.pl">www.gazeta.pl</a>
      • Gość: test link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 19:21
        www.apple.com/pr/photos/ipod/ipodmini.html<br>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka