Dodaj do ulubionych

szukam sprawdzonego mlm

• cotakpachnie Re: szukam sprawdzonego mlm 23.02.14, 19:33
      Firma Scentsy rozpoczęła swoją działalność w 2004 roku w USA przez wprowadzenie na rynek swojej pierwszej marki - Scentsy Fragrance, której wiodącym produktem jest zapachowa świeczka bez knota (wosk), podgrzewana w dekoracyjnym, ceramicznym podgrzewaczu. Po osiągnięciu sukcesów na terenie USA i Kanady, w 2011 roku Scentsy weszło z powodzeniem na rynek europejski, rozszerzając swoją działalność o Niemcy, Wielką Brytanię i Irlandię, a jesienią 2013 roku rozpoczęła się sprzedaż w Meksyku, Australii, Francji, Hiszpanii oraz Polsce.
      Sprzedaż produktów odbywa się przez sieć Niezależnych Konsultantów.
      Zarobki: 20-25 procent prowizji od własnej sprzedaży, bonusy za budowanie swojego zespołu, nagrody i motywacje za sprzedaż i za osiągnięcia sponsoringowe.
      Jeżeli chcesz współpracować z Scentsy i stworzyć własny biznes będziesz jedną z pierwszych osób w Polsce, która sprzedaje Scentsy, a co za tym idzie masz szanse osiągnąć bardzo wysoką pozycje w strukturze sprzedaży i osiągać znaczne dochody.
      Zapraszam do odwiedzenia mojej strony: cotakpachnie.scentsy.pl
      oraz do zapoznania się z informacjami o Scentsy na stronie scentsy.com/pl-pl/
      Jeżeli będziesz miał/a jakieś pytania- skontaktuj się ze mną.
      takpachnie@gmail.com
    • exodus24 Re: szukam sprawdzonego mlm 24.02.14, 05:18
      Witam
      Jeśli dalej jesteś zainteresowany lub zainteresowana zapraszam do kontaktu:
      eakademia.eu@gmail.com
    • koziella Re: szukam sprawdzonego mlm 03.03.14, 14:00
      Lyoness.net.pl

Zapraszam do współpracy.
      Sprawdzony system MLM. Bardzo atrakcyjne pasywne wynagrodzenie. Do tej pory nigdy nie spotkałem się z lepszą propozycją na biznes.
    • dar771f Re: szukam sprawdzonego mlm 03.03.14, 14:56
      Akademia Familo!!!
      NAWET JAK NIE POLECASZ TO ZARABIASZ. JEST TAK DZIĘKI SYSTEMOWI LINIOWEMU.
      Moje BONUSY wynikające z Akademi Familo są na moim profilu w zdjęciach .System liniowy Familo daje szansę każdemu niezależnie od wiedzy i doświadczenia w e-biznesie.Familo daje Ci możliwość zarabiania po to abyś mógł robić zakupy w SPOŁECZNOŚCI KONSUMENCKIEJ. Familo społeczność konsumencka powstała dla szerokiego grona konsumentów takich jak Ty.Familo to machina ,która się zaczyna rozpędzać coraz bardziej ,a Ty masz szansę wsiąść do niej teraz albo potem . Wybór należy do Ciebie .Link do rejestracji www.familo.com/r/dar771-3
      Chętnie odpowiem na wszelkie pytania.Pozdrawiam Dariusz Ciesielski.
      e-mail darko-77@wp.pl
    • berman7 Re: szukam sprawdzonego mlm 03.03.14, 20:20
      Witam, zapraszam do kontaktu michal83j@interia.pl Od 3 meisięcy działam w firmie Mona Vie i obecnie pozuciłem stara prace i z tego sobie zyje..Pozdrawiam serdecznie opowiem i odpowiem na pytania...
    • aniatrojanowska1 Networking - pomysł na biznes dla Ciebie! 14.03.14, 10:43
      Biznes w Herbalife

Praca w firmie Herbalife polega na MLM czyli marketingu wielopoziomowym. Zajmujemy się sprzedażą bezpośrednią. Dzięki współpracy z Herbalife sami możemy zadecydować o wysokości swoich dochodów, i czasie pracy.

Jesteśmy sami dla siebie pracodawcą i nie musimy czekać na termin wypłaty. Dodatkowo mamy możliwość zwiedzenia wielu krajów i poznania wyjątkowych ludzi i ich historii.

Jeśli masz marzenia i determinację, aby osiągnąć swój upragniony cel to praca w tej firmie jest świetnym sposobem, aby tego dokonać. Żeby zacząć pracować nie trzeba przechodzić żadnych spotkań rekrutacyjnych, wystarczą chęci i cel.

Podpisujesz wniosek, kupujesz podstawowy zestaw IBP w którym znajdują się wszystkie potrzebne materiały do pracy oraz podstawowe produkty odżywcze i kontroli wagi i już zaczynasz swój własny biznes.

Firma nagradza swoich dystrybutorów corocznymi wakacjami za osiągnięcie dobrych rezultatów jak również dodatkowe nagrody za osiągnięcia w biznesie. Współpraca z Herbalife nie jest żadną pracą chałupniczą czy Tele-marketingiem. Nie musimy chodzić po domach i pukać od drzwi do drzwi. Nie musimy mieć żadnego doświadczenia biznesowego czy specjalnych umiejętności technicznych. Nie wymaga od nas dużych nakładów finansowych, płacenia komisowego czy płacenia twórcom firmy lub innym osobom. Nie musimy zatrudniać żadnych pracowników oraz nie wymaga od nas comiesięcznych płatności.

Przemysł zdrowia i odżywiania jaki proponuje nam Herbalife jest coraz bardziej znanym i najszybciej rozwijającym się przemysłem na całym świecie. Po wprowadzeniu na rynek produktów odżywiania zewnętrznego firma pobiła wszystkie rekordy przemysłu kosmetycznego.

Jeśli planujemy swoją przyszłość lub potrzebujemy dodatkowej, większej gotówki na spełnienie jakiegoś swojego marzenia to praca w tej firmie jest świetnym sposobem na osiągnięcie tego celu. Niezależnie jakie mamy doświadczenie czy wiedzę firma zawsze służy nam pomocą. Indywidualnie do nas i naszych potrzeb otrzymamy wsparcie przy każdym kroku budowania swojego biznesu. Wsparcie polega na udostępnieniu profesjonalnych narzędzi biznesu, szkoleń on-line dostępnych dla nas 24-godziny na dobę. Otrzymujemy również pomoc ze strony członków swojej nadrzędnej organizacji.
      Herbalife wynagradza nasze wysiłki, otrzymujemy dokładnie tyle ile z siebie dajemy.

Bardzo ważne w tym biznesie jest wiara w swoje możliwości, determinacja oraz entuzjazm. Już od pierwszego dnia współpracy z firmą Herbalife możemy poczuć się szczęśliwi, gotowi do działania z dużymi perspektywami na lepsze, bardziej komfortowe życie. Każdy z nas chciałby iść na zakupy i kupić to na co naprawdę w danej chwili ma ochotę a nie tylko to na co go stać i do czego jest zmuszony z powodu swoich niskich nakładów finansowych.

Ile możesz zarobić?
      Tutaj niestety nie da się podać konkretnej kwoty. Dlaczego? Otóż dlatego, że zarobki zależą od Twojego nakładu pracy i będą wzrastać wraz z nim, jak i z nabywanym doświadczeniem. W każdym razie przy odpowiednim nastawieniu i nakładzie pracy mogą one bardzo szybko przekroczyć Twoje, nawet wygórowane oczekiwania. Po prostu spróbuj i przekonaj się sam na własnej skórze. A kiedy zaczniesz uzyskiwać efekty nigdy już nawet nie pomyślisz o normalnym zatrudnieniu w czyjejś firmie. Bo Ty sam dla siebie będziesz dobrze prosperującą firmą ! Zadowalaj siebie pracując dla siebie!

Oczywiście nie obiecuje monstrualnych zysków bez ciężkiej pracy. Każdy, kto coś takiego obiecuje, powinien wzbudzać podejrzliwość. Jednak w Herbalife sam decydujesz jak ciężko pracujesz i nikt nie będzie strofował, jeśli ktoś uzna, że wolisz pracować mniej.

W normalnej pracy dochody są najczęściej z góry uzgodnione i choćby się pracowało więcej od innych, to zarobki nie wzrosną lub wzrosną niewiele. U nas zwiększenie nakładu pracy przekłada się bezpośrednio na wzrost naszych finansów. Ponadto każdy spotka się tutaj z pomocą bardziej doświadczonych, w których interesie jest, by pomóc jak najlepiej. Bowiem sukcesy organizacji będą też naszymi sukcesami - na tym to polega i tak to jest zorganizowane!

Zainteresowanym ofertą biznesu chętnie udzielę dodatkowych, konkretnych informacji. Chcesz zarabiać tyle, ile jesteś wart ? Chcesz prowadzić styl życia, jaki Ci odpowiada?Jeśli odczuwasz potrzebę zmian na lepsze w Twoim życiu - spróbuj zmienić je z nami!!!To szansa dla Ciebie i Twojej rodziny na uzyskanie finansowej niezależności!!!Z Herbalife pracujesz dla siebie! Ty dyktujesz warunki. Uwolnij się z systemu ograniczającej pracy, wyzwól się we własnym biznesie. Twórz swoją firmę dla siebie!

Zapraszam na pokład
      welness.herbalife24@gmail.com
      www.wellness-worldwide.pl
      • ofertyzarobku Re: Networking - pomysł na biznes dla Ciebie! 09.04.14, 17:14
        A ja zaproszę do nowoczesnej platformy zakupowej, dzięki której możemy kupować taniej i zarabiać. Szczegóły na www.ofertyzarobku.pl
        • blogradka Re: Networking - pomysł na biznes dla Ciebie! 29.05.14, 00:08
          Ja zapraszam do udziału w dwóch Programach. Po zarejestrowaniu się proszę o przesłanie linku partnerskiego do mnie na blogradka@gazeta.pl. W ciągu 48h dodam go do rotatorów linków pod adresami :

MLMrotator.pl
          FitnessMLM.pl
          I automatycznie masz szanse na swoich bezpośrednich poleconych do tych firm i rozpoczęcie zarabiania.

Jeśli chcesz pomóc, możesz kierować ludzi na te dwa adresy. Każdy, kto się zarejestruje może przesłać swój link i rozpocząć zarabianie z nami.

pozdr.
          Radek

PS. W razie pytań możesz użyć adresu email powyżej podanego :)
    • arktik72 Re: szukam sprawdzonego mlm 18.05.14, 07:58
      :-):-)

Widziałem w swoim życiu już wiele, ale
      nigdy czegoś takiego...

bit.ly/1poEzrA
      Oni mają prawie 100% skuteczności!
      Zobacz to nagranie:

bit.ly/1poEzrA
      Pozdrawiam.
    • beler123 Re: szukam sprawdzonego mlm 07.06.14, 16:17
      a ja serdecznie polecam Syn-Trade :)

To sklep internetowy z artykułami codziennego użytku (+kilka innych) znanych marek po znacznie obniżonych cenach w stosunku do sklepów stacjonarnych.
      Dochodzi do tego wygoda zakupu online.

Struktura matrycy binarnej z duplikacją (partnerzy nad Tobą budują także Twoją strukturę), do 8 poziomów (2^8=256 partnerów pod Tobą), dodatkowo pozycje+ (dodatkowe pozycje zarabiające do Ciebie)

Stała opieka sponsora i innych Up-Line, premia na start od pierwszych zakupów poleconej osoby.

Brak opłaty wstępnej, nie trzeba kupować żadnego startera z próbkami, rejestracja całkowicie online. Żeby być aktywnym (dostawać prowizję za zakupy poleconych) należy tylko robić zakupy warte 125 pkt na portalu (wartość w złotówkach w zależnie od produktów które kupujemy, jednak nie są to duże sumy :) )

Sprawdź sam:
      www.syn-trade.pl/PL131490
      Pozdrawiam!

• dar771f Re: szukam sprawdzonego mlm 09.10.14, 14:08
      Zacznij działać w grupie z jednymi z najlepszych MARKETERÓW w POLSCE .
      Poznaj strategie BŁĘKITNEGO OCEANU. W branży która zawsze będzie niezbędna na rynku.
      Wiedzę jaką dostaniesz będzie wiedzą twojego życia.
      WIEDZA TO DO SZCZĘŚCIA KLUCZ.
      Wystarczy ,że klikniesz na ten link super7.pl/?link=3pc21pZD0xNmFjYThhOC1kY2UzLTRkY2ItYTI1OC04NjVjNjZmZTgxNDI=5
      Godzina 12.00/16.00/20.00 każdego dnia.?
    • ofertyzarobku Re: szukam sprawdzonego mlm 21.01.15, 09:02
      Jeśli do tej pory nie zarabiałaś/-eś w mlm, czas to zmienić. To bardziej program partnerski wielopoziomowy z systemem pomocy , niż mlm.
      Zero wpłat, abonamentów, itp.
      Produkty - tysiące produktów znanych marek sklepowych używanych na co dzień - np. papier toaletowy, mydło, pasta do zębów.
      Promujesz sklep internetowy, oszczędzasz i zarabiasz.
      Zapisując się z mojego linku - skorzystasz - dam Tobie narzędzia (m.in www własną), pomagam (co trzecia osoba ode mnie trafi do Ciebie) oraz dam też inne sposoby na zarobienie (bez inwestowania pieniędzy).
      Czas zmienić coś w swoim życiu - ze mną nie stracisz, możesz tylko zyskać.
      Na mojej www masz szczegóły oferty
      www.syntrade.webnode.com
      • bugmenot4 Re: szukam sprawdzonego mlm 02.02.15, 15:21
        otwarta rejestracja – naturalne suplementy, zielona kawa Islaverde

Zupełnie nowa w branży MLM firma z własną bazą produkcyjną buduje strukturę, wprowadzając innowacyjny produkt!

Łączna prowizja do 53%
        Sprawdzone systemy x3 i x5 - żadnych binarek!
        Nawet 7 poziomów w strukturze
        Technologia z USA (mielenie kriogeniczne), produkcja w Polsce
        Unikatowy produkt z realnym potencjałem to nowa jakość, a nie chwilowa moda
        Nie wymagamy wyłączności
        100% polski kapitał

Zainteresowany?

Jestem oficjalnym przedstawicielem spółki ds. rekrutacji liderów sprzedaży.
        Aktualnie poszukujemy osób ambitnych i zdeterminowanych by stanąć na szczytowych poziomach struktury sprzedaży - legendarnych LIDERÓW, ludzi sukcesu!

Jesteś jednym z nich?

Możesz wzbogacić swoją ofertę o UNIKATOWY produkt - to oznacza, że nie stworzysz konkurencji dla swojej obecnej struktury, ale poszerzysz asortyment.

A może dopiero chcesz być jednym z nich?

Masz realne szanse - struktura jest w początkowej fazie rozwoju, co oznacza że rynek
        jest mocno nienasycony!

Dołącz już dziś – możesz wiele zyskać.
        Wystarczy, że zarejestrujesz się w naszym sklepie e.islaverde.eu

Jeśli uważasz się za specjalistę w branży mlm, lub masz jakieś pytania lub wątpliwości - zachęcam do kontaktu mailowego: liderzy@islaverde.eu

Informacje, plan marketingowy oraz opis możliwości znajdziesz na stronie www.islaverde.eu
    • bugmenot4 Re: szukam sprawdzonego mlm 02.02.15, 15:19
      otwarta rejestracja ? naturalne suplementy, zielona kawa Islaverde

Zupełnie nowa w branży MLM firma z własną bazą produkcyjną buduje strukturę, wprowadzając innowacyjny produkt!

Łączna prowizja do 53%
      Sprawdzone systemy x3 i x5 - żadnych binarek!
      Nawet 7 poziomów w strukturze
      Technologia z USA (mielenie kriogeniczne), produkcja w Polsce
      Unikatowy produkt z realnym potencjałem to nowa jakość, a nie chwilowa moda
      Nie wymagamy wyłączności
      100% polski kapitał

Zainteresowany?

Jestem oficjalnym przedstawicielem spółki ds. rekrutacji liderów sprzedaży.
      Aktualnie poszukujemy osób ambitnych i zdeterminowanych by stanąć na szczytowych poziomach struktury sprzedaży - legendarnych LIDERÓW, ludzi sukcesu!

Jesteś jednym z nich?

Możesz wzbogacić swoją ofertę o UNIKATOWY produkt - to oznacza, że nie stworzysz konkurencji dla swojej obecnej struktury, ale poszerzysz asortyment.

A może dopiero chcesz być jednym z nich?

Masz realne szanse - struktura jest w początkowej fazie rozwoju, co oznacza że rynek
      jest mocno nienasycony!

Dołącz już dziś ? możesz wiele zyskać.
      Wystarczy, że zarejestrujesz się w naszym sklepie e.islaverde.eu

Jeśli uważasz się za specjalistę w branży mlm, lub masz jakieś pytania lub wątpliwości - zachęcam do kontaktu mailowego: liderzy@islaverde.eu

Informacje, plan marketingowy oraz opis możliwości znajdziesz na stronie www.islaverde.eu
    • dar771f Re: szukam sprawdzonego mlm 08.02.15, 19:11
      Zacznij działać w grupie z jednymi z najlepszych MARKETERÓW w POLSCE .
      Poznaj strategie BŁĘKITNEGO OCEANU. W branży która zawsze będzie niezbędna na rynku.
      Wiedzę jaką dostaniesz będzie wiedzą twojego życia.
      WIEDZA TO DO SZCZĘŚCIA KLUCZ.
      Wystarczy ,że klikniesz na ten link bit.ly/WiedzaToDoSzczesciaKlucZ
      Godzina 12.00/16.00/20.00 każdego dnia.?
    • michal359 Re: szukam sprawdzonego mlm 08.09.15, 09:51
      Witam i zapraszam na moją stronę dotyczącą samego produktu który jest sprzedawany w systemie mlm www.michalmatczak.pl

Super produkt 100% Ekologia Zainteresowanie ogromne

Pozdrawiam Serdecznie
      Michał Matczak
    • barbuc Re: szukam sprawdzonego mlm 22.11.15, 18:10
      Ja polecam coś prostego, do czego nie potrzeba posiwięcać dużo czasu.

W skrócie: 30minut/dzień po miesiącu pracy daje 1600zł, albo i więcej.

Praca polega na wypełnianiu ankiet dotyczących reklam różnych marek, takich jak Apple. Za każdą ankietę płacą 3-20 Euro. Oprócz tego za każdą osobę, która się zarejestruje dostajesz 5 Euro i 15% od jej zarobków. Dodatkowo różne bonusy. Nie będę przekonywać, bo sama do niedawna patrzyłam na zarobki przez internet sceptycznym okiem, ale stwierdziłam, że spróbuję i za miesiąc wypełniania ankiet i promowania pracując koło 30 minut dziennie dostałam 1600 zł. Tak dla tych, którzy lubią widzieć fakty, to jest około 100zł/h.

Mi się udało, ale spróbujcie sami. tmppoland.com/?ref=105490
      • koksik140 Re: szukam sprawdzonego mlm 08.02.16, 23:46
        Jesli szukasz biznesu ktory dopiero wchodzi na rynek i szukasz produktow typu e-booki, szkolenia motywacyjne, szkolenia z zakresu rozwoju osobistego napisz do nie na mail: witek4444@wp.pl
        a opowiem ci wszystko dokladnie, pozdrawiam
    • stratone Re: szukam sprawdzonego mlm 27.03.17, 00:07
      Cześć,nie będę Ci opowiadał jaki to ja mam najlepszy temat,ale jest warty uwagi.
      Zajmuję się kryptowalutami, promuję jedną z nich która jest oparta na MLM, oprócz tego zajmujemy się sprzedażą komputerów do wydobywania kryptowalut.
      Dlaczego miało by cię to zainteresować?
      Ponieważ każdy lubi zarabiać pieniądze,a taki jeden komputer generuje bardzo dobry miesięczny przychód.
      Temat jest już dla wielu ludzi znany,iale dołożyliśmy do sprzedaży system wynagrodzeń i auto od firmy,co sprawia że nasza oferta jest najatrakcyjniejsza.Mówiąc prościej,produkujemy sprzęt który generuje pieniądze bez wkładu przacy właściciela.
      Wszystko na faktury pełen legal. Zapraszam wszystkich na priv,
      mateusz-pajdowski@wp.pl
    • joannaklimekbiznes Re: szukam sprawdzonego mlm 02.03.20, 08:42
      Cześć, nie ma idealnych firm mlm. Ja prowadzę biznes klasyczny 22 a od 4 lat działam właśnie w branży mlm. Przed wyborem firmy warto przemyśleć kolka rzeczy.Zapraszam na mojego bloga, tam znajdziesz wskazówki.
      www.klimekjoanna.pl
      Pozdrawiam Joanna
    • angelinaaw Re: szukam sprawdzonego mlm 26.03.20, 19:29
      Ja pracuje w Souvre. Praca wymaga zaangażowania jak każda inna. Ja wolę otrzymywać wynagrodzenie za wyniki mojej pracy a nie stałą pensje bez możliwości rozwoju. Dużo też myślę że zależy od tego na jaki zespół trafimy. Nie każdy zaczynając pracę w firmie souvre ma w grupie dyrektora i osobę która doszła na wysoki szczebel, od której możemy się uczyć. Ja zaczęłam współprace za namową koleżanki i mam w zespole dyrektora regionalnego oraz kierownika. Pomagamy sobie nawzajem, robimy dodatkowe spotkania video, dzielimy się pomysłami i codziennie wspieramy :). Jeśli ktoś byłby zainteresowany współpracą to zapraszam do mojego zespołu.

monalisaa007@wp.pl

Pozdrawiam
    • pafewe4960 Re: szukam sprawdzonego mlm 25.05.20, 16:03
      takich nie ma :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka