zofija_slask 30.10.11, 15:10 Czy ktoś wie, czy Google zaoferują nam jakąś idiotyczną grafikę na Halloween? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zofija_slask Re: Google 30.10.11, 23:37 Tak, wstawiają co pewien czas, grafiki zamiast logo. NIby stawiają co pewien czas na polskość - jakkolwiek rozumianą, dlatego ciekawa jestem co jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
zofija_slask Re: Google 31.10.11, 10:48 No niby tak, ale swoją drogą ciekawe czy konsultują z internautami dobór świąt, które świętują... Wiecie coś na ten temat? Tak w ogóle to Bogu dzięki, że dziś google wygląda normalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1u Re: Google 31.10.11, 11:42 pierwsze slysze aby google cos sie skonsultowalo z userami :> Odpowiedz Link Zgłoś
zofija_slask Re: Google 31.10.11, 15:08 Ja też nic nie wiem na ten temat, ale może by się przydało - jakieś głosowania na przykład... Nie wiem, ale cieszę się, że nie ma dziś dyni i innych pierdół ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Google IP: *.ip.netia.com.pl 02.11.11, 15:55 No i co nic nie było nie uwzględnili haloween ani wszystkich świętych, wogole uwazam, ze powinni bardziej sie dopasowywac do swiat i tradycji kraju ktory ich gosci, robia te obrazki o osobach o których nikt nic tu nie wie a nie uwzględniaja nawet swiat wielkanocnych czy rocznicy 3 maja Odpowiedz Link Zgłoś
zofija_slask Re: Google 03.11.11, 14:00 Jak to nie było? Przecież 1 listopada to czerwony dzień w kalendarzu!!! Ja też nie bardzo rozumiem czym się kieruje google. Nie zawsze mi się to podoba. Ciekawe co z 11 listopada. Z tego co pamiętam, to w zeszłym roku logo było całkiem, całkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zofija_slask Re: Google 03.11.11, 15:52 Niby tak, ale przecież ma swoje filie / oddziały w Polsce, a zmiany w logo googli są często narodowe, tylko w danym kraju. Na stronie googli można sobie ich sporo pooglądać (np. azjatyckich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo Re: Google 04.11.11, 05:57 Gość portalu: ja napisał(a): > No i co nic nie było nie uwzględnili haloween to jest nic ? ---> Halloween Odpowiedz Link Zgłoś
zofija_slask Re: Google 04.11.11, 14:15 Hej, skąd to masz? To przecież nie polskie. Gdzie to było? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo <a href="https://www.google.com/logos" target="_blank" rel="nofoll 05.11.11, 03:25 www.google.com/logos/ Odpowiedz Link Zgłoś
ksaweryptyk Re: Google 04.11.11, 12:09 Nie zaoferowało :D --- calivita sklep paraprotex dowcipy, kawały www.test-ciaza.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zofija_slask Re: Google 11.11.11, 15:29 No i fajnie, dziś się przynajmniej wykazali ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
huba4 Re: Google 24.11.11, 18:15 a pamiętacie świąteczne logo z zeszłego roku ? ----------- netbook Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hilario Re: Google IP: *.edelsteine.at 31.05.12, 15:38 Film Jak upolować faceta (2012) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś