Dodaj do ulubionych

reklamy w internecie

20.11.11, 10:52
Czy masz dość reklam w internecie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: reklamy w internecie IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.11, 12:21
      Nie interesują mnie reklamy ponieważ Opera ma opcję blokowania zawartości, więc nie widzę reklam.
      Do przegladarek Firefox, Chrome są rozszerzenia o nazwie Adblock.
      • lemari Re: reklamy w internecie 20.11.11, 14:10
        Prawdopodobnie wątkodawca używa tylko IE.
        Ale i dla tego programu jest rada: simple-adblock.com/
    • trynus Re: reklamy w internecie 20.11.11, 16:13
      Nie, nie mam. Internet to biznes, tu sie zarabia. Mozna uzywac adblocka, jak sie chce.
      • lemari Re: reklamy w internecie 20.11.11, 16:24
        trynus napisał:
        > Mozna uzywac adblocka, jak si
        > e chce.

Albo jak się musi, mobilny internet ograniczany jest limitem wysyłanych/pobieranych danych.

Was jest dwóch, czy jeden w dwóch postaciach ;)
    • darekbos Re: reklamy w internecie 24.03.12, 20:18
      Na reklamach w sieci da się nieźle zarobić wystarczy mieć troche czasu i wiedzy.

WIESZ WIĘCEJ= ZARABIASZ WIĘCEJ
      Zarabianie w Internecie może być łatwe i przyjemne. Wystarczy wiedzieć, na jakich serwisach się logować, żeby zgarnąć trochę kasy.
      Jeśli chcesz zarobić i się nie narobić koniecznie wejdź na stronę www.zarabiamy.vacau.com
      Znajdziesz tu info na temat serwisów zarobkowych tj.: SurfBary, PTC, Toolbary, Płatne maile, oraz serwisy, na których można wygrać kody, min. do SurfBara 20$2Surf. W łatwy i przystępny sposób przedstawiam wam, krok po kroku, sposoby rejestracji , info jak korzystać i zarabiać na tych serwisach.
      CHCESZ WIEDZIEĆ WSZYSTKO
      O ZARABIAIU W INTERNECIE?
      NIE MOŻESZ PRZEGAPIĆ TEJ STRONY!!!!
      KLIKNIJ W LINK PONIŻEJ, A O ZARABIANIU BĘDZIESZ WIEDZIAŁ WSZYSTKO!!!!!
      www.zarabiamy.vacau.com
    • wolfone Re: reklamy w internecie 29.03.12, 00:31
      Każdy chyba ma dość reklam w internecie mogę tu przytoczyć dobry artykuł dotyczący wyskakiwania okienek reklamowych na stronach www denerwujące reklamy

Niestety wp.pl interia i inne takie sa zalane śmieciami, jeszcze google sie jakoś trzyma w czystości heheh
      • indzoj Re: reklamy w internecie 29.03.12, 12:42
        A mi osobiście reklamy w ogólne nie przeszkadzają, oczywiście dopóki nie są zbyt nachalne. Z doświadczenia wiem, że jeżeli surfuje się po porządnych stronach to reklamy nigdy nie będą same wyskakiwały lub nie dawały się łatwo wyłączyć. Pozdrawiam.
        • tytanowy.janusz Re: reklamy w internecie 22.02.13, 08:53
          indzoj napisał:

> A mi osobiście reklamy w ogólne nie przeszkadzają, oczywiście dopóki nie są zby
          > t nachalne. Z doświadczenia wiem, że jeżeli surfuje się po porządnych stronach
          > to reklamy nigdy nie będą same wyskakiwały lub nie dawały się łatwo wyłączyć. P
          > ozdrawiam.
          >
          Też tak uważam :) no i polecam adblocka.
    • Gość: Shamika Re: reklamy w internecie IP: *.dsl.telesp.net.br 31.05.12, 15:38
      Film Trzej muszkieterowie (2011) jest super! Polecam!
    • oflow Re: reklamy w internecie 19.02.13, 17:26
      Nie blokujcie reklam dajcie zarobić webmasterom!:D
      --
      Opracowania z języka polskiego
      tren X analiza i interpretacja
      • Gość: ania Re: reklamy w internecie IP: *.netpower.pl 24.02.13, 07:16
        Nie lubicie reklam ! Zróbcie z nich źródło pasywnego dochodu! Wtedy na wszystkie popatrzycie z radością! Popatrz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka