1u 20.11.11, 10:52 Czy masz dość reklam w internecie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: reklamy w internecie IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.11, 12:21 Nie interesują mnie reklamy ponieważ Opera ma opcję blokowania zawartości, więc nie widzę reklam. Do przegladarek Firefox, Chrome są rozszerzenia o nazwie Adblock. Odpowiedz Link Zgłoś
lemari Re: reklamy w internecie 20.11.11, 14:10 Prawdopodobnie wątkodawca używa tylko IE. Ale i dla tego programu jest rada: simple-adblock.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
trynus Re: reklamy w internecie 20.11.11, 16:13 Nie, nie mam. Internet to biznes, tu sie zarabia. Mozna uzywac adblocka, jak sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
lemari Re: reklamy w internecie 20.11.11, 16:24 trynus napisał: > Mozna uzywac adblocka, jak si > e chce. Albo jak się musi, mobilny internet ograniczany jest limitem wysyłanych/pobieranych danych. Was jest dwóch, czy jeden w dwóch postaciach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
darekbos Re: reklamy w internecie 24.03.12, 20:18 Na reklamach w sieci da się nieźle zarobić wystarczy mieć troche czasu i wiedzy. WIESZ WIĘCEJ= ZARABIASZ WIĘCEJ Zarabianie w Internecie może być łatwe i przyjemne. Wystarczy wiedzieć, na jakich serwisach się logować, żeby zgarnąć trochę kasy. Jeśli chcesz zarobić i się nie narobić koniecznie wejdź na stronę www.zarabiamy.vacau.com Znajdziesz tu info na temat serwisów zarobkowych tj.: SurfBary, PTC, Toolbary, Płatne maile, oraz serwisy, na których można wygrać kody, min. do SurfBara 20$2Surf. W łatwy i przystępny sposób przedstawiam wam, krok po kroku, sposoby rejestracji , info jak korzystać i zarabiać na tych serwisach. CHCESZ WIEDZIEĆ WSZYSTKO O ZARABIAIU W INTERNECIE? NIE MOŻESZ PRZEGAPIĆ TEJ STRONY!!!! KLIKNIJ W LINK PONIŻEJ, A O ZARABIANIU BĘDZIESZ WIEDZIAŁ WSZYSTKO!!!!! www.zarabiamy.vacau.com Odpowiedz Link Zgłoś
wolfone Re: reklamy w internecie 29.03.12, 00:31 Każdy chyba ma dość reklam w internecie mogę tu przytoczyć dobry artykuł dotyczący wyskakiwania okienek reklamowych na stronach www denerwujące reklamy Niestety wp.pl interia i inne takie sa zalane śmieciami, jeszcze google sie jakoś trzyma w czystości heheh Odpowiedz Link Zgłoś
indzoj Re: reklamy w internecie 29.03.12, 12:42 A mi osobiście reklamy w ogólne nie przeszkadzają, oczywiście dopóki nie są zbyt nachalne. Z doświadczenia wiem, że jeżeli surfuje się po porządnych stronach to reklamy nigdy nie będą same wyskakiwały lub nie dawały się łatwo wyłączyć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tytanowy.janusz Re: reklamy w internecie 22.02.13, 08:53 indzoj napisał: > A mi osobiście reklamy w ogólne nie przeszkadzają, oczywiście dopóki nie są zby > t nachalne. Z doświadczenia wiem, że jeżeli surfuje się po porządnych stronach > to reklamy nigdy nie będą same wyskakiwały lub nie dawały się łatwo wyłączyć. P > ozdrawiam. > Też tak uważam :) no i polecam adblocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shamika Re: reklamy w internecie IP: *.dsl.telesp.net.br 31.05.12, 15:38 Film Trzej muszkieterowie (2011) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
oflow Re: reklamy w internecie 19.02.13, 17:26 Nie blokujcie reklam dajcie zarobić webmasterom!:D -- Opracowania z języka polskiego tren X analiza i interpretacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: reklamy w internecie IP: *.netpower.pl 24.02.13, 07:16 Nie lubicie reklam ! Zróbcie z nich źródło pasywnego dochodu! Wtedy na wszystkie popatrzycie z radością! Popatrz! Odpowiedz Link Zgłoś