05.02.12, 20:12
ogarnia ktoś jak fejsbukową oś czasu edytować tak, aby znajomi, informacje i zainteresowania były bezpośrednio pod zdjęciem w tle (jak na profilu marka zuckerberga np.), a posty i generalnie oś czasu poniżej, a nie tak jak na przykładowym profilu na www.facebook.com/about/timeline
Obserwuj wątek
    • lemari Re: oś czasu 05.02.12, 21:59
      www.pcworld.pl/news/378802/Os.czasu.na.Facebooku.5.waznych.ustawien.prywatnosci.html
      • mglena Re: oś czasu 06.02.12, 10:22
        no dzięki ale tam tego nie ma, przejrzałam tego typu artykuły i wszystkie ograniczają się do informacji, które można znaleźć na fejsie, a tam jest ich niewiele
    • patenciarz Re: oś czasu 06.02.12, 11:37
      Beznadziejne to jest... nie da się tego zmienić ani wyłączyć niestety.
      • Gość: Salvador Re: oś czasu IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.12, 14:04
        Skoro nie można tego wyłączyć najlepiej jest się oswoić z nowościami, które nam proponuje Facebook...czasem zmiany okazują się udane, a innym razem mniej.
      • nuova Re: oś czasu 05.05.12, 16:26
        patenciarz napisał:

> Beznadziejne to jest... nie da się tego zmienić ani wyłączyć niestety.

Da się zmienić. Niestety u mnie działało ustrójstwo 2 tyg., potem wróciło do starego syfu pt oś(ć).
    • indzoj Re: oś czasu 30.03.12, 01:22
      Z tym będzie jak z każdymi nowościami. Na początku wielkie "ble", ale mi się wydaje, że w takich wielkich firmach naprawdę pracują specjaliści, którzy dobrze wiedzą co robią i zmiany zawsze są na lepsze. Głupie "pokaż pulpit" i usunięcie nazw programów z paska Windowsa w 7. Na początku wydawało się głupie, z czasem człowiek jednak to zaczyna doceniać i widzi, że jest to zmiana na lepsze. Wydaje mi się, że podobnie będzie z osią czasu na fb. W sumie to to samo co do tej pory tylko inaczej poukładane.
    • Gość: dada Re: oś czasu IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.12, 11:37
      Hej!
      Znajomi nie mogą publikować na mojej osi czasu? Jak to naprawić? dodam, że w ustawieniach prywatności wszystko jest prawidłowo zaznaczone tzn. <znajomi mogą publikować na Twojej tablicy>
    • Gość: Cory Re: o? czasu IP: *.user.veloxzone.com.br 31.05.12, 15:38
      Film Hotel Marigold (2011) jest super! Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka