nuova 24.03.12, 22:37 Chyba niechcący kliknęłam i akceptowałam oś czasu. W tematach faq ani w sekcji pomocy nie znalazłam odpowiedzi na pytanie czy i w jaki sposób da się wypisać z tej osi? Robił ktoś podobną operację? Prosze o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fffnccfeif Re: Oś czasu (Fb) - nie chcę jej IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 22:55 "Se ne da". A od konca marca wszystkie profile i fanpejdze zostana automatycznie przelaczone na os. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Oś czasu (Fb) - nie chcę jej 24.03.12, 23:02 Gość portalu: fffnccfeif napisał(a): > "Se ne da". A od konca marca wszystkie profile i fanpejdze zostana automatyczni > e przelaczone na os. ...a 07.03 pisali "14.03.2012 oś bedzie opublikowana",czyli kłamali/grali na zwłokę. Odpowiedz Link Zgłoś
arly_davids Re: Oś czasu (Fb) - nie chcę jej 25.03.12, 23:15 Zawsze pojawiają się narzekania przed większymi zmianami na facebooku, a z czasem człowiek się przyzwyczaja i dochodzi do wniosku, że jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalif Re: Oś czasu (Fb) - nie chcę jej IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 23:58 e tam, w timeline jest dużo innowacji i na swój sposób jest ciekawy, szczególnie na fanpejdżach marek, np. starbucks ma fajny profil z tą kawą i heyah z nową promocją również przyciąga oko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziabaducha.pl Re: Oś czasu (Fb) - nie chcę jej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.12, 11:34 skontaktuj się z dziabaduchą Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Oś czasu (Fb) - nie chcę jej 20.04.12, 09:31 Jest sposób na pozbycie sie tego syfu - na fb istnieje profil "Nie dla osi czasu" i tam jeden synek zamieścił link do YT (filmik instruuje jak wrócić do starego widoku). Odpowiedz Link Zgłoś
old_tom_cat Re: Oś czasu (Fb) - nie chcę jej 20.04.12, 15:58 oficjalnie wprowadzili, więc nie sądze, żeby dało się zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Val Re: O? czasu (Fb) - nie chc? jej IP: *.user.veloxzone.com.br 31.05.12, 15:38 Film A więc wojna (2012) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś