Dodaj do ulubionych

Oś czasu (Fb) - nie chcę jej

24.03.12, 22:37
Chyba niechcący kliknęłam i akceptowałam oś czasu. W tematach faq ani w sekcji pomocy nie znalazłam odpowiedzi na pytanie czy i w jaki sposób da się wypisać z tej osi?
Robił ktoś podobną operację? Prosze o pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: fffnccfeif Re: Oś czasu (Fb) - nie chcę jej IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 22:55
      "Se ne da". A od konca marca wszystkie profile i fanpejdze zostana automatycznie przelaczone na os.
      • nuova Re: Oś czasu (Fb) - nie chcę jej 24.03.12, 23:02
        Gość portalu: fffnccfeif napisał(a):

> "Se ne da". A od konca marca wszystkie profile i fanpejdze zostana automatyczni
        > e przelaczone na os.

...a 07.03 pisali "14.03.2012 oś bedzie opublikowana",czyli kłamali/grali na zwłokę.
        • arly_davids Re: Oś czasu (Fb) - nie chcę jej 25.03.12, 23:15
          Zawsze pojawiają się narzekania przed większymi zmianami na facebooku, a z czasem człowiek się przyzwyczaja i dochodzi do wniosku, że jest lepiej.
          • Gość: kalif Re: Oś czasu (Fb) - nie chcę jej IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 23:58
            e tam, w timeline jest dużo innowacji i na swój sposób jest ciekawy, szczególnie na fanpejdżach marek, np. starbucks ma fajny profil z tą kawą i heyah z nową promocją również przyciąga oko :)
    • Gość: dziabaducha.pl Re: Oś czasu (Fb) - nie chcę jej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.12, 11:34
      skontaktuj się z dziabaduchą
    • nuova Re: Oś czasu (Fb) - nie chcę jej 20.04.12, 09:31
      Jest sposób na pozbycie sie tego syfu - na fb istnieje profil "Nie dla osi czasu" i tam jeden synek zamieścił link do YT (filmik instruuje jak wrócić do starego widoku).
      • old_tom_cat Re: Oś czasu (Fb) - nie chcę jej 20.04.12, 15:58
        oficjalnie wprowadzili, więc nie sądze, żeby dało się zmienić
    • Gość: Val Re: O? czasu (Fb) - nie chc? jej IP: *.user.veloxzone.com.br 31.05.12, 15:38
      Film A więc wojna (2012) jest super! Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka