Gość: la_vedette IP: 213.199.221.* 18.06.04, 10:57 glownie niemieckie - prosze o pomoc !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milky Re: INTERNETOWE BRAMKI SMS NA SIECI MIEDZYNARODOW IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 18.06.04, 11:09 Tutaj masz linka do bramki, za ktora wprawdzie trzeba troszke zaplacic ale i tak wychodzi to tanio a daja Ci gwarancje ze sms dojdzie nawet do zagranicznych sieci (nie wiem jakie sa warunki owej gwarancji).Watpie w znalezienie czegos darmowego - a nawet jak to pewnie na 20 smsow doszedl by 1 i pewnie napisany od konca;) - takie sa uroki darmowych brame. Pozdrawiam i zycze milego smsowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milky Re: INTERNETOWE BRAMKI SMS NA SIECI MIEDZYNARODOW IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 18.06.04, 11:12 Jeszcze jedna opcja mi sie przypomniala - podobno ICQ moze wysylac smsy a na pewno moze to robic Messenger MSN:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_vedette Re: INTERNETOWE BRAMKI SMS NA SIECI MIEDZYNARODOW IP: 213.199.221.* 18.06.04, 15:10 probowalam juz przez icq.......ale mimo ze napisane bylo ze wyslany do dzisiejszego dnia nie doszedl ani jeden.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milky Re: INTERNETOWE BRAMKI SMS NA SIECI MIEDZYNARODOW IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 18.06.04, 15:38 ...no wlasnie:( Coz pozostaje Ci jeszcze proba z MSNem:) Mam nadzieje ze wynik bedzie pozytywny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_vedette Re: INTERNETOWE BRAMKI SMS NA SIECI MIEDZYNARODOW IP: 213.199.221.* 18.06.04, 19:40 zalozylam msna ale jakos opcji sms-owej nie widze :/ Odpowiedz Link Zgłoś