Dodaj do ulubionych

INTERNETOWE BRAMKI SMS NA SIECI MIEDZYNARODOWE

IP: 213.199.221.* 18.06.04, 10:57
glownie niemieckie - prosze o pomoc !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Milky Re: INTERNETOWE BRAMKI SMS NA SIECI MIEDZYNARODOW IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 18.06.04, 11:09
      Tutaj masz linka do bramki, za ktora wprawdzie trzeba troszke zaplacic ale i tak wychodzi to tanio a daja Ci gwarancje ze sms dojdzie nawet do zagranicznych sieci (nie wiem jakie sa warunki owej gwarancji).Watpie w znalezienie czegos darmowego - a nawet jak to pewnie na 20 smsow doszedl by 1 i pewnie napisany od konca;) - takie sa uroki darmowych brame. Pozdrawiam i zycze milego smsowania:)
      • Gość: Milky Re: INTERNETOWE BRAMKI SMS NA SIECI MIEDZYNARODOW IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 18.06.04, 11:12
        Jeszcze jedna opcja mi sie przypomniala - podobno ICQ moze wysylac smsy a na pewno moze to robic Messenger MSN:)
        • Gość: la_vedette Re: INTERNETOWE BRAMKI SMS NA SIECI MIEDZYNARODOW IP: 213.199.221.* 18.06.04, 15:10
          probowalam juz przez icq.......ale mimo ze napisane bylo ze wyslany do
          dzisiejszego dnia nie doszedl ani jeden....
          • Gość: Milky Re: INTERNETOWE BRAMKI SMS NA SIECI MIEDZYNARODOW IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 18.06.04, 15:38
            ...no wlasnie:( Coz pozostaje Ci jeszcze proba z MSNem:) Mam nadzieje ze wynik bedzie pozytywny :)
            • Gość: la_vedette Re: INTERNETOWE BRAMKI SMS NA SIECI MIEDZYNARODOW IP: 213.199.221.* 18.06.04, 19:40
              zalozylam msna ale jakos opcji sms-owej nie widze :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka