Gość: Donosicielu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 18:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GoldsztejniKrupnik Re: Mozilla wchodzi do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 21:10 No i co z tego rzydku? Co ja czekam z wydaniem kogoś bo do tej pory nie płacili? Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Mozilla wchodzi do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 22:13 qnx to system operacyjny a nie przegladarka (jego przegladarka nazywa sie voyager), a palmos o ile mi wiadomo jest jak dotychczas popularniejszy niz pocketpc (jesli to autor mial na mysli - trudno rozszyfrowac te poezje pelna inwersji i innych ciekawych srodkow stylistycznych) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathom12 Re: Mozilla wchodzi do gry IP: 217.153.176.* 20.06.04, 22:17 A Symbian to nasz rodzimy produkt z ... Koszalina :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mozilla wchodzi do gry IP: *.core.lanet.net.pl 21.06.04, 00:28 Autor artykułu coś napisał, ale chyba sam nie wie o czym pisał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan spoko IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 21.06.04, 08:11 spoko ja sie nie znam ale mnie akurat ta wiadomosc ucieszyla :) darze duza sympatia wszelikie porjekty nonprofit w sieci jak Mozilla czy Wikipedia ktore pokazuja ze jest grupa ludzi ktorym chodzi o cos wiecej niz tylko o kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg autor nie wykazal sie znajomoscia tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 23:22 Nokia spolki Symbian wcale nie zalozyla tylko ja wykupila. Wczesniej Symbian produkowal miedzy innymi swietny system operacyjny do palmtopow Psion. proponuje poczytac troche wiecej materialow zrodlowych zanim cos sie popelni w gazecie Odpowiedz Link Zgłoś