Dodaj do ulubionych

Mozilla wchodzi do gry

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 18:17
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: GoldsztejniKrupnik Re: Mozilla wchodzi do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 21:10
      No i co z tego rzydku? Co ja czekam z wydaniem kogoś bo do tej pory nie płacili?
      Amen.
    • Gość: adas Re: Mozilla wchodzi do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 22:13
      qnx to system operacyjny a nie przegladarka (jego przegladarka nazywa sie
      voyager), a palmos o ile mi wiadomo jest jak dotychczas popularniejszy niz
      pocketpc (jesli to autor mial na mysli - trudno rozszyfrowac te poezje pelna
      inwersji i innych ciekawych srodkow stylistycznych) ...
      • Gość: mathom12 Re: Mozilla wchodzi do gry IP: 217.153.176.* 20.06.04, 22:17
        A Symbian to nasz rodzimy produkt z ... Koszalina :)))
        • Gość: ja Re: Mozilla wchodzi do gry IP: *.core.lanet.net.pl 21.06.04, 00:28
          Autor artykułu coś napisał, ale chyba sam nie wie o czym pisał...
          • Gość: jan spoko IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 21.06.04, 08:11
            spoko ja sie nie znam ale mnie akurat ta wiadomosc ucieszyla :) darze duza
            sympatia wszelikie porjekty nonprofit w sieci jak Mozilla czy Wikipedia ktore
            pokazuja ze jest grupa ludzi ktorym chodzi o cos wiecej niz tylko o kase
    • Gość: Greg autor nie wykazal sie znajomoscia tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 23:22
      Nokia spolki Symbian wcale nie zalozyla tylko ja wykupila. Wczesniej Symbian
      produkowal miedzy innymi swietny system operacyjny do palmtopow Psion.
      proponuje poczytac troche wiecej materialow zrodlowych zanim cos sie popelni w
      gazecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka