Gość: korek IP: 193.201.167.* 29.06.04, 15:03 można ściągnąć???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk13 Re: darmowy program doobróbki zdjęć gdzie ??? 29.06.04, 16:55 Witam! Polecałbym przejrzenie działów download: www.chip.pl www.komputerswiat.pl W pierwszym z nich jest większy wybór. Z drugiego polecałbym edytor Pixia. Jest stosunkowo "lekki" i dość przyjemny w eksploatacji. Oczywiście poza dyskusją pozostawiam GIMP, gdyż uważam, że jest on jednym z najlepszych darmowych edytorów. Pozdrawiam: jk13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yossek Re: darmowy program doobróbki zdjęć gdzie ??? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.06.04, 09:43 Gimp: www.idg.pl/ftp/pc_3753/GIMP.2.0.2.html i biblioteki aby go uruchomić: www.dobreprogramy.com/index.php?dz=2&id=656 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzunia3 Re: darmowy program doobróbki zdjęć gdzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 22:41 Czy któryjś z tych programów robi kalendarze i wizytówki? Mam ochotę na cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary wiarus Re: darmowy program doobróbki zdjęć gdzie ??? IP: *.toya.net.pl 01.07.04, 02:06 Poleciłbym Adobe Photoshop Album 2.0, ale on jest drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzunia3 Re: darmowy program doobróbki zdjęć gdzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 00:32 Adobe Fotoshop miałam , ale nie mogłam z nim dać sobie rady, natomiast Adobe Photo Delux był dobry, ale kalendarze już przeterminowane a nowe Deluxy przestały wychodzic. Dziękuję za radę, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary wiarus Re: darmowy program doobróbki zdjęć gdzie ??? IP: *.toya.net.pl 03.07.04, 01:17 Nie pomyliłaś przypadkiem Adobe Photoshop z ADOBE PHOTOSHOP ALBUM?! To dwa różne programy, a Album obsłuży dzieciak. Tam żeby zrobić ładny kalendarz wystarczy kliknąć nazwę Calendar i wkleić wybrane zdjęcia, czy obrazki. Reszta jest gotowa, pomijając fakt dokonania wyboru między pokazanymi propozycjami ogólnego wyglądu. Nie uwierzę, że z czymś takim nie mogłaś dać sobie rady. Musiałaś pomylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: darmowy program doobróbki zdjęć gdzie ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 16:58 Pobaw się tym starym Deluxem a stwierdzisz że da się w nim zrobić kalendarz nawet na rok 5426. Każdy progs wymaga zabawy i to nie raz długotrwałej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzunia3 Re: darmowy program doobróbki zdjęć gdzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 17:02 Stary wiarusie ! Napewno sie pomylilam, to nie byl ALBUM, tylko normalny photoshop. A mam teraz inne programy, kupilam w USA dobrze robia wszystko, ale jeden robi to, a drugi robi dobrze inne. Starego Deluxa { home edition } ni potrafilam przerobic na nowe kalendarze. Pozdrawiam fachowcow ! Zglosze sie po wakacjach. Milego lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary wiarus Re: W takim razie... IP: *.toya.net.pl 05.07.04, 17:12 ...życzę ciepłego słoneczka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzunia3 Re: darmowy program doobróbki zdjęć gdzie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 23:37 Cyba poproszę żeby rodzinka mi kupila Adobe Photoshop Album na 70-te urodziny. Za miesiąc. Dobry prezent dla babci ! No nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzunia3 Re: darmowy program doobróbki zdjęć gdzie ??? IP: *.c3-0.fch-ubr1.lnh-fch.md.cable.rcn.com 11.07.04, 17:21 jestem juz w hameryce, adobe photoshop album 2.0 kosztuje ok 25$, chyba niedrogo, kupie sobie sama nie czekajac na urodziny. A czy wizytowki on tez robi czy nie ? Stary wiarusie ! Nie boj sie babci! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś