Dodaj do ulubionych

ustawienie outlook express

IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.07.04, 13:10
Czy ktoś wie jakie wpisać w ustawieniach poczty adresy poczty wychodzącej i
przychodzacej. konto jest w domenie @op.pl. lub w jaki sposób znależć te
adresy.
Z góry dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • if_ona Re: ustawienie outlook express 16.07.04, 13:15
      poczta.onet.pl/oferta/1085024,produkt.html
      • Gość: gość? Re: ustawienie outlook express IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.07.04, 13:20
        Dzięki , ale konto mam juz założone, chcę tylko odpowiednio skonfigurować
        outlooka.
        • Gość: iwona Re: ustawienie outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 15:49
          Ty nie dziękuj tylko zastanów się po co ktoś podał ci ten link. Wszystkie
          parametry do konfiguracji outlooka masz w ustawieniach poczty. Wejdź na swoje
          konto w onecie i popatrz co tam masz , nie zaszkodzi kliknąć na klika linków ,
          może w ten sposób się czegoś nauczysz i nie będziesz zadawał takich pytań...
        • if_ona Re: ustawienie outlook express 16.07.04, 16:09
          Gość portalu: gość? napisał(a):

> Dzięki , ale konto mam juz założone, chcę tylko odpowiednio skonfigurować
          > outlooka.

Ja tylko podpowiedziałam, gdzie szukać tych ustawień - w portalu onet.pl :)

Jeżeli nie znalazłeś/znalazłaś to wklejam fragment z FAQ poczty:

W OnetPoczcie nazwy tych serwerów to zawsze:

POP3: pop3.poczta.onet.pl

SMTP: smtp.poczta.onet.pl

Uwaga! Poza włączeniem powyższych ustawień w konfiguracji programu pocztowego
          niezbędne jest włączenie autoryzacji poczty wychodzącej. Wskazówki wraz z
          ilustracjami znajdują się na tej stronie poczta.onet.pl/autoryzacja/

Bez włączenia w programie pocztowym autoryzacji wysyłanie listów będzie niemożliwe.
          • Gość: gość? Re: ustawienie outlook express IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.07.04, 20:29
            Dzięki if_ona :-)
            Iwonie nie dziękuję, bo nie ma za co, mała przestroga, Ty nie klikaj tak gdzie
            popadnie bo ci się jeszcze "myszka" rozejdzie, no chyba,że jestes blondynką -
            to juz nie ma rady.....
            • Gość: iwona Re: ustawienie outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 23:01

> Dzięki if_ona :-)
              > Iwonie nie dziękuję, bo nie ma za co, mała przestroga, Ty nie klikaj tak
              gdzie
              > popadnie bo ci się jeszcze "myszka" rozejdzie, no chyba,że jestes blondynką -
              > to juz nie ma rady.....

:)))kurcze rzeczywiście jestem blondynką ale sądząc z twojego pierwszego postu
              ty chyba też...i to pewnie naturalną
              pozdr :))
              • Gość: gość? Re: ustawienie outlook express IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.07.04, 10:54
                > :)))kurcze rzeczywiście jestem blondynką ale sądząc z twojego pierwszego
                postu
                > ty chyba też...i to pewnie naturalną
                > pozdr :))

skąd wiedziałam,że tak odpisesz?? Blondynką nie jestem i dlatego szybko się
                uczę , internetem bawię się niedawno. Stąd moje może "głupie" pytanie, choc
                podobno nie ma głupich pytań są tylko ..;-)
                Bez urazy i życzę więcej pozytywnego podejścia do ludzi mniej błyskotliwych od
                Ciebie.
                Pozdrawian :-)
            • if_ona Re: ustawienie outlook express 17.07.04, 11:39

> Dzięki if_ona :-)

Proszę bardzo :)

Wpadnij na forum lubińskie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=228
              To forum prywatne - żeby tam pisać trzeba mieć załozone konto.
              • Gość: gość? Re: do if_ona IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.07.04, 11:56
                Kurcze czyżbyś też była z Lubina? No chociaż mogłam sie domyśleć, u nas wiela
                życzliwych ludzisków, a na forum wpadne oczywiście. Dzięki za zaproszenie.
                Pozdrawiam :-))
                • Gość: if_ona Re: do if_ona IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.07.04, 12:18
                  > Kurcze czyżbyś też była z Lubina?

Nie inaczej ;))

>No chociaż mogłam sie domyśleć, u nas wiela
                  > życzliwych ludzisków, a na forum wpadne oczywiście.

Na forum tez przyjemnie :) Czekamy :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka