Dodaj do ulubionych

Wysoki Ping problem ze stronami

06.02.13, 20:30
Witam wszystkich i prosze, o pomoc, bo sam nie potrafię sobie z tym poradzić. Mam problem z otwieraniem stron internetowych, ogromne lagi w grach typu starcraft 2, diablo 3 itd. Mieszkam za granicą internet mam z Vodafone po kablu łącze 6mb, wszystko w komputerze działa poprawnie grafika plyta głowna procesor pamieci, kable dysk itd. Wczesniej wszystko było ok w pewnym momencie zacięła mi sie gra dokładnie starcraft 2 na multi. Niestety cos tak zniszczyło mi system ze musiałem zrobić format. po formacie zaczęły się problemy z wysokim Pingiem w granicach około 500 i wolno otwierajacymi sie stronami. Nie wiem czy to istotne, ale mam wind 7 procek amd phenom(tm)II x4 840 procesor 3,20 ghz
ram 6 gb
grafika nvidia gts 450 1024mb
wspomne jeszcze, że w chwili gdy podpinam laptopa pod wifi jest wszystko ok internet smiga az miło.
Obserwuj wątek
    • xano12 Re: Wysoki Ping problem ze stronami 21.06.13, 21:21
      hmm... spróbuj może ze sterownikami do karty sieciowej, chociaż nie powinno mieć to większego znaczenia lub z aktualizacją sterowników do płyty głównej. Puki co nic innego nie przychodzi mi do głowy. Jak na coś wpadnę dodatkowo to dam znać.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka