gray 21.07.04, 08:57 czyżby dłuższe wakacje? wypadałoby posprzątać deczko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nudzisz_strasznie Re: panie moderatorze 21.07.04, 10:32 po pierwsze nie panie tylko pani, a po drugie co Ci sie nie podoba? nie moge tu siedzieć 24 godziny na dobę, bo czasem jednak robię inne rzeczy, a jestem tu codziennie po kilka razy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: panie moderatorze 21.07.04, 11:01 nudzisz_strasznie napisał: > po pierwsze nie panie tylko pani, jak to możliwe, że na to nie wpadłem... ;-) > a po drugie co Ci sie nie podoba? teraz już nic ale bluzgi wisiały od wczorajszego poranka > nie moge tu siedzieć 24 godziny na dobę, bo czasem jednak robię inne rzeczy, a > jestem tu codziennie po kilka razy > Pozdrawiam pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan myie2.com Re: panie moderatorze IP: 83.168.96.* 21.07.04, 11:21 Szanowna Pani Moderator. Uprzejmie informuję że protestuję. Tak poobcinany post jest zupełnie nieczytelny i może coniektórych przyprawić o frustrację. A może ręka od wczorajszego przepicia tak drżała, że powycinano co popadnie. W nieodżałowanym smutku: fan @Gray: kapuś, kapuś Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: panie moderatorze 21.07.04, 11:30 pobluzgaj sobie na żonę jak już koniecznie musisz, ja nie mam ochoty czytać twoich niewybrednych wiązanek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan myie2.com Re: panie moderatorze IP: 83.168.96.* 21.07.04, 11:45 Cnota z okazją razem się przespały Cnoty nie było, kiedy rano wstały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erwin Re: panie moderatorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:47 fan ang. [wym. fän], miłośnik (-iczka), entuzjast(k)a, zwariowany(-a) amator(ka); sport. kibic. fanatyzm zaślepienie, żarliwość, zagorzałość (zwł. religijna) nie uznająca tolerancji, ustępstw, kompromisu; bezkrytyczna wiara w słuszność sprawy, idei; namiętność do szerzenia, choćby i gwałtem, własnych przekonań i do zwalczania odmiennych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erwin Re: panie moderatorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:48 Czy dalej uważasz, że dalsze dyskutowanie z Tobą ma jakikolwiek sens ? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: panie moderatorze 21.07.04, 12:11 bardzo zabawne ale niewiele wnosi do tematu. natomiast istnieje jasno określony regulamin forum oraz netykieta - kto się do nich rażąco nie stosuje ten ma pocięty wątek. myślę, że EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
nudzisz_strasznie Re: panie moderatorze 21.07.04, 12:19 Gość portalu: fan myie2.com napisał(a): > Szanowna Pani Moderator. > Uprzejmie informuję że protestuję. Szanowny Panie Fan, powycinane zostały wszystkie posty, które zawierały słowa niecenzuralne lub powszechnie uważane za obraźliwe, jak również posty, które cytowały w/w wypowiedzi. W tej sytuacji protestować możesz do woli, ale proponowałabym, zamiast protestować, na przyszłość używać bardziej wyszukanych sformułowań, to nie będę cenzurować, z poważaniem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan myie2.com Re: panie moderatorze IP: 83.168.96.* 21.07.04, 13:16 Szanowna Pani Moderator W odpowiedzi na Pani sarkastyczną odpowiedź, proponuję zwrócić większą uwagę na poprawność formy nad treścią "Tym forum opiekuje się nudzisz_strasznie." - ten cytat widnieje na dziale głównym, którym się Szanowna Pani opiekuje. Ale... po kiego licha czerwony odnośnik jest na "opiekuje się" a nie na "nudzisz_strasznie". Raz jest Szanowna Pani jest czerwona "ze złości" a raz czarna "wdowa":-))) Osobiście uwielbiam kolor "czerwonych latarni" Odpowiedz Link Zgłoś
nudzisz_strasznie Re: panie moderatorze 21.07.04, 16:15 Szanowny Panie Fan, gdyby Pan nieco się zastanowił, to zauważył by Pan pewnie, że pod słowem zaznaczonym na czerwono kryje się link do najczęściej stawianych pytań na temat funkcji moderatora społecznego, natomiast mój nick nie prowadzi do żadnych kolejnych stron, bo takowych nie posiadam. Ze złości czerwona nie bywam nigdy, a wdową też nie jestem, więc może sobie Szanowny Pan darować te charakterystyki... Pańskie zainteresowania osobiste nie leżą w zakresie moich zainteresowań. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: panie moderatorze IP: 80.244.140.* 21.07.04, 16:29 wow ale oficjalnie... Odpowiedz Link Zgłoś