rek_seo 26.07.13, 13:54 Co lepiej wybrać, smartfona czy tableta. Co przemawia za odpowiednim wyborem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
montreal33 Re: Tablet czy smartfon 07.01.14, 15:25 Co to za durne pytanie? Inna klasa urządzeń, nie ma co porównywać, a tym bardziej decydować pomiędzy. Smartfon jest do dzwonienia, sms-owania, korzystania z internetu i noszenia wszędzie ze sobą. Tablet może nam zastąpić ewentualnie komputer (o czym pisano między innymi w tym miejscu), ale nigdy nie zastąpi nam smartfona. Odpowiedz Link Zgłoś
helaha Re: Tablet czy smartfon 23.04.14, 11:47 Ja osobiście byłabym za smartfonem ze względu na jego mniejsze rozmiary i większą funkcjonalnośc i ilośc opcji. Tablet to tez super rzecz, ale moim zdaniem jako juz dodatek do smartfona, a nie zamaist. W spoko cenach razem z róznymi akcesoriami kupowalam ostatnio na geekee.pl/smart-devices/smartfony Odpowiedz Link Zgłoś
franek535 Re: Tablet czy smartfon 19.10.14, 12:32 Wybrał bym osobiście smartphona jest on bardziej poręczny no i naprawdę jest dużo fajnych rzeczy do niego : 4kom.pl/ Sam nie dawno zamawiałem tutaj i było kosa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
helaha Re: Tablet czy smartfon 24.04.14, 15:17 Zdecydowanie tablet!! Jest bardziej kompatybilny, zawsze się zmieści do torebki czy plecaka. Spoko ceny i duży wybór na geekee.pl/smart-devices/tablety Odpowiedz Link Zgłoś
giza.mariusz Re: Tablet czy smartfon 27.04.14, 23:11 trudne pytanie, telefon w dzisiejszych czasach wyznacza pozycje w spoleczenstwie... może porownasz sobie dwa i wybierzesz: Galaxy S 3 Tablem Galaxy tab 3 10.1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karczar Re: Tablet czy smartfon IP: *.cal.pl 15.05.14, 13:50 Człowieku to są dwa różne narzędzia. Sam posiadam tablet jak i smartfon i raczej tego nie rozdzielam. Na tablecie przeglądam sobie internet przed pójściem do łóżka a telefon to wiadomo - służy mi codziennie. Jeśli jednak chcesz już coś takiego dwa w jednym to spraw sobie smartfon z większym wyświetlaczem. Taki jak na przykład ten Acer: www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/7767623 - ma ekran 5,7 tak więc będzie wygodny do przeglądania internetu. Jest również dość duży. Odpowiedz Link Zgłoś