Dodaj do ulubionych

prosba o podpowiedz

30.09.13, 20:09
Witam,
Bardzo prosze o podopowiedz jak dokonać połaczenia laptopa z telewizorem, żeby moc korzystac z internetu (ekran telewizora traktowac jako monitor). Mam taki sprzet:
1. Internet z Netii – modem.
2. Telewizor Philips SLC7.1ELA, Model No 42PFL5322/10. Ma on wyjscia HDMI, nie ma wifi.
1. Laptop Dell Vostro 1320, ktory nie ma wyjsc HDMI.

Probowal mi informatyk podlaczyc kablem (z odpowiednimi dwoma roznymi dojsciami, z hdmi i do tv i innym, wiekszym do laptopa, ale nazwy nie pamietam) , ale podobno nie udalo sie bo laptop jest za stary. Stwierdzil, ze najlepiej kupic lepszy laptop. Czy tez jestescie tego tego zdania czy tez jest jakis inny sposob, tanszy by korzystac z internetu na tym telewizorze?
Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • saczek1 Re: prosba o podpowiedz 16.11.13, 21:03
      Raczej się nie da podłączyć tak laptopa pod TV. Kiedyś przez to przechodziłem i nie udało mi się. Pamiętam że znalazłem w intenecie jakieś urządzenie któe zmianiało sygnał analogowy z laptopa na cyfrowy hdmi, ale kosztowało chyba ze 300 zł wiec sobie darowałem.
    • aliengroszk Re: prosba o podpowiedz 13.12.13, 14:43
      Chcesz latwo, szybko, bez wiekszego wysilku zdobyc doladowanie do Twojej sieci za 25 zlotych ? To bardzo proste ;). Wchodzisz na strone, podajesz numer telefonu, po okolo 5 minutach przychodzi wiadomosc, ze stan Twojego konta zostal zasilony o 25zl :). Nie czekaj, sprawdz ;). Moj stan konta to 75 zl, a podalem numer TYLKO dwa razy !!

cli.gs/1nqhef

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka