Gość: Morro IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.13, 09:50 Wygodny i wydajny program, chodź już nieco przestarzały. Obecnie przesiadłem się na wersję 2014 i nie mogę narzekać. Oszczędza pamięć i procesor nie zmniejszając ochrony PC. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamil Re: G DATA InternetSecurity IP: *.stargard.mm.pl 31.10.13, 19:26 Według mnie lepszy norton tym bardziej że można go mieć za 39 zł techsat24.pl/norton-internet-security-2013-klucz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamja G DATA InternetSecurity IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.13, 18:29 Przesiadłem się na G Data z Avasta, który długo był moim liderem. Ma zdecydowanie wyższą wykrywalność wirusów i lepsze firewall. Przetestowałem dwa programy na dwóch maszynach siągając te sam pliki i G data wykrył niebezpieczeństwo tam gdzie avast nie... Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mariankcn1 Re: G DATA InternetSecurity 29.11.13, 21:52 Też go zacząłem używać, w sumie przez przypadek, ale jestem zadowolony- szybko działa i nie zabiera dużo zasobów systemowych, znacznie częściej wychwytuje zagrożenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniell G DATA InternetSecurity IP: *.183.238.36.dsl.dynamic.t-mobile.pl 19.11.13, 09:45 A czemu wersja 2009, skoro Gdata wypuścił juz wersję 2014, odsyłam na linka www.gdata.pl/antywirus-dla-domu-i-malej-firmy,g-data-internetsecurity-2014, wersja trial też dostępna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianito G DATA InternetSecurity IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.13, 22:05 Przetestowałem program z linku i uważam, że jest bardzo dobry- nie zamula systemu, dobrze wychwytuje zagrożenia ( o wiele częściej niż inne programy) przy downloadzie... Po okresie testowym nabędę pełną wersję... Odpowiedz Link Zgłoś