Dodaj do ulubionych

FB - problem z polubionymi stronami

12.12.13, 05:37
Chciałam uporządkować trochę swój profil i "odlubić" nieaktywne juz strony, takie zasugerowane przez znajomych ale które mnie w sumie nieinteresują itp. Oczywiście absolutnie nie pamiętam, co polubiłam parę lat temu, więc weszłam sobie na profil, dalej na liki, usuwałam i usuwałam, w tym momencie widzę że nadal lubie ok. 250 stron - tylko że samych stron juz mi FB nie pokazuje :( , widze tylko ich ilość. Skorzystałam też z wyszukiwarki, wpisują po prostu kolejne litery alfabetu - troche tych polubionych stron mi powynajdywało, no ale utknelam przy tych 250. Czy znacie jakiś inny sposób, żeby te przeklęte strony poodnajdywać? Lub, ew, "odlubić" wszystko z automatu, ale tego wolałabym nie robić, a nuż jest jeszcze jakaś , która powinna jednak zostać. Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ak Re: FB - problem z polubionymi stronami IP: *.tvk.torun.pl 16.01.14, 14:38
      Spróbuj tej aplikacji - pokazuje Ci wszystkie Twoje ulubione strony, możesz je także od razu "odlubić": www.manageyourlikes.com/page/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka