18.02.14, 16:55
Proszę o pomoc, nie mogę odtwarzać filmów na ipla, napisałam do działu pomoc i dali mi kilka wskazówek, poprosili o kilka danych. Większość wiem ale niestety nie wiem o co chodzi w tym: jakie dodatki i rozszerzenia są zainstalowane w przeglądarce ? i jakie oprogramowanie antywirusowe i firewall jest zainstalowane na komputerze ? oprogramowanie antywirusowe wiem ale co to jest ten firewall i dodatki i rozszerzenia w przeglądarce, bardzo proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: 802.11n Re: Ipla IP: *.multimo.pl 18.02.14, 17:02
      Firewall (zapora) może być zintegrowana z oprogramowaniem antywirusowym. Jeśli nie jest zintegrowana, to i tak masz firewalla, bo jest wbudowany w Windows.

Informacji o zainstalowanych dodatkach szukaj w menu przeglądarki.
    • Gość: kasia Re: Ipla IP: *.15-1.cable.virginm.net 27.03.14, 20:44
      Daj sobie spokoj, lepiej ogladac polsat-tyle samo reklam jak nie wiecej. Przed obejrzeniem trzeba obejrzec 3 min reklam I tyle samo w trakcie kazdego odcinka serial, malo tego w trakcie ogladania bardzo czesto wylacza sie internet explorer mimo ze wszystkie inne strony dzialaja, wiec jestes zmuszona do ponownego obejrzenia wszystkich reklam ktorych dlugosc regularnie sie zwieksza. Czytalam uwaznie regulamin I to jest bandytyzm, generalnie placisz I nie masz zadnych praw-moga w kazdej chwili zerwac umowe bez podania przyczyn I zwrotu kasy. Nie masaz prawa zlozyc skargi bo po tym zerwa umowe....poszujak lepiej czegos innego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka