Dodaj do ulubionych

Neostrada 128 kb

26.08.04, 13:04
Czy ktoś miał takie problemy?
-Nie można ustanowić połączenia, błąd autoryzacji, 691
-modem nie jest podłączony, 680
Nic nie zmieniałem a po ponownym uruchomieniu łączy prawidłowo. Czy to wirus?
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Neostrada 128 kb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:36
      marekd65 napisał:

> -Nie można ustanowić połączenia, błąd autoryzacji, 691

To wina Tepsy. Miewają problemem z serwerem autoryzacji.

> -modem nie jest podłączony, 680

Przed zestawianiem połączenia upewnij się, że obie diody (USB i DSL) świecą na
      zielono.
      • Gość: marekd65 Re: Neostrada 128 kb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:08
        Ale jajo największe że komunikat o niepodłączonym modemie i zerwanie połączenia
        miałem podczas pisania postu na forum "praca" Gazety!!!
    • Gość: Justi Re: Neostrada 128 kb IP: 212.244.180.* 26.08.04, 16:28
      Taka już uroda Neostrady, niestety. Mój brat tez ma Neo128 i dokładnie te same
      błędy (zwłaszcza 691). Ale strasznie się na mnie wkurza, gdy mu tłumaczę, że
      nic na to się nie poradzi i radzę, by się przyzwyczaił... ;DDD
      • Gość: Neo128 Re: Neostrada 128 kb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 16:34
        Nio ja mam to samo. Od czasu do czasu sie nie łączy...ale restart i wszystko gra!
    • Gość: marekd65 Re: Neostrada 128 kb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 17:32
      W międzyczasie dodzwoniłem sie do pomocy neostrady i gość poradził mi żeby
      zainstalować same sterowniki modemu a połączenie zestawić klasyczną opcją dial-
      up.Że opcje neo i dial-up się gryzą.
      • Gość: piecyk gazowy Re: Neostrada 128 kb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 20:06
        Ja tak mam właśnie. A Ty na co czekasz? ;-) Odinstaluj to cudo w Panelu
        sterowania - Dodaj lub usuń programy i...
        Windows XP:
        shider.neostrada.pl/AutoConnect/nowe_polaczenie/index.html

Windows 98
        shider.neostrada.pl/AutoConnect/nowe_polaczenie_98/index.html
        • Gość: Mack Re: Neostrada 128 kb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 19:02
          Dokladnie - odinstaluj aplikacje NEO i zainstaluj sobie tylko modem. Mnie tez
          tak wlasnie doradzili na infolinii. Ja zreszta wyznaje swieta zasade - jesli
          wszystko u siebie sprawdzilem i jest ok to dzwonie do TePsy w skladam im
          reklamacje. Wiecej mnie nie obchodzi. Place - wymagam. Tak bylo juz kiedys z
          pakietem internetowym, ktory mialem przed NEO. Przez prawie 2 tygodnie mialem
          problemy z polaczeniem. Prawie codziennie im to zglaszalem, sprawdzali i nic.
          Potem przyszedl mi rachunek za pakiet w wysokosci 0 zl zamiast 60. Przynajmniej
          raz sie przyznali do winy i "przeprosili" za swoj blad ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka