marekd65 26.08.04, 13:04 Czy ktoś miał takie problemy? -Nie można ustanowić połączenia, błąd autoryzacji, 691 -modem nie jest podłączony, 680 Nic nie zmieniałem a po ponownym uruchomieniu łączy prawidłowo. Czy to wirus? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Neostrada 128 kb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:36 marekd65 napisał: > -Nie można ustanowić połączenia, błąd autoryzacji, 691 To wina Tepsy. Miewają problemem z serwerem autoryzacji. > -modem nie jest podłączony, 680 Przed zestawianiem połączenia upewnij się, że obie diody (USB i DSL) świecą na zielono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekd65 Re: Neostrada 128 kb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:08 Ale jajo największe że komunikat o niepodłączonym modemie i zerwanie połączenia miałem podczas pisania postu na forum "praca" Gazety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justi Re: Neostrada 128 kb IP: 212.244.180.* 26.08.04, 16:28 Taka już uroda Neostrady, niestety. Mój brat tez ma Neo128 i dokładnie te same błędy (zwłaszcza 691). Ale strasznie się na mnie wkurza, gdy mu tłumaczę, że nic na to się nie poradzi i radzę, by się przyzwyczaił... ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo128 Re: Neostrada 128 kb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 16:34 Nio ja mam to samo. Od czasu do czasu sie nie łączy...ale restart i wszystko gra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekd65 Re: Neostrada 128 kb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 17:32 W międzyczasie dodzwoniłem sie do pomocy neostrady i gość poradził mi żeby zainstalować same sterowniki modemu a połączenie zestawić klasyczną opcją dial- up.Że opcje neo i dial-up się gryzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Neostrada 128 kb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 20:06 Ja tak mam właśnie. A Ty na co czekasz? ;-) Odinstaluj to cudo w Panelu sterowania - Dodaj lub usuń programy i... Windows XP: shider.neostrada.pl/AutoConnect/nowe_polaczenie/index.html Windows 98 shider.neostrada.pl/AutoConnect/nowe_polaczenie_98/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mack Re: Neostrada 128 kb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 19:02 Dokladnie - odinstaluj aplikacje NEO i zainstaluj sobie tylko modem. Mnie tez tak wlasnie doradzili na infolinii. Ja zreszta wyznaje swieta zasade - jesli wszystko u siebie sprawdzilem i jest ok to dzwonie do TePsy w skladam im reklamacje. Wiecej mnie nie obchodzi. Place - wymagam. Tak bylo juz kiedys z pakietem internetowym, ktory mialem przed NEO. Przez prawie 2 tygodnie mialem problemy z polaczeniem. Prawie codziennie im to zglaszalem, sprawdzali i nic. Potem przyszedl mi rachunek za pakiet w wysokosci 0 zl zamiast 60. Przynajmniej raz sie przyznali do winy i "przeprosili" za swoj blad ;) Odpowiedz Link Zgłoś