01.10.25, 21:28
m.youtube.com/watch?v=kbTy8r1oBHs
Pan Piotr chce być jednocześnie tzw antysystemowcem i chodzi do najbardziej mainstreamowego kanału tego systemu z finansowaniem byłej partii rządzącej . Szukając uznania .
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Pan Piotr 01.10.25, 21:30
      Przecież was zapraszają tylko po to żeby odstrzelić. Jak Maciaka.
    • dotera Re: Pan Piotr 01.10.25, 21:44
      Jak chcesz pan wyjaśniać swoje racje jeśli nikt nie chce słuchać pana racji tylko za zadanie ma zniszczyć ostracyzmem propagandowym na poziomie państw totalitarnych?
      • dotera Re: Pan Piotr 01.10.25, 21:53
        To Rosjanie przekręcili w Polsce wybory czy inna ambasada? Ta najbardziej demokratyczna.
        • dotera Re: Pan Piotr 01.10.25, 22:12
          W innych krajach wybory powtarzają bo koperty otwierają za wcześnie, u nas dowodów jest po szyję i nie ma problemu.

To Rosjanie w Polsce ustawili niekonstytucyjne sądy? Nielegalne według zachodnich sądów najwyższych

Niczym USA nie różni się od tego co robi Rosja. Z tą różnicą że Rosja przy swoich granicach a USA na całym globie , łącznie z legalizacja obecnego ludobójstwa żeby postawić Riwierę
          • dotera Re: Pan Piotr 01.10.25, 22:25
            Na temat roli USA w tej wojnie proponuje wysłuchać ojca polskich reform gospodarczych z samego mainstream USA George Sorosa z wykładami w parlamencie europejskim. Mówi ostrzej niż ci za których zostaniesz w Polsce zniszczony jak słowiański podczłowiek przez swoich amerykańskich panów , którzy werbują na wojnę kapłankami na ulicach z pobiciem przez bezpiekę jak bydło gnane na ubój.
            • dotera Re: Pan Piotr 01.10.25, 22:27
              Jeffrey Sachsa a nie George Sorosa.
              • dotera Re: Pan Piotr 02.10.25, 02:12
                www.onet.pl/informacje/fakt/wojna-z-rosja-pochlonela-juz-dziesiatki-tysiecy-ofiar-po-obu-stronach-ukrainska-armia/05k2v1d,7fa8ac5e
                Nie mogłem zrozumieć czemu Ukrainą wypuściła młodych mężczyzn których zamknęła od trzech lat na swoim terytorium.

Teraz już jasne. USA przymusza żeby słać mięso armatnie na śmierć. . Będą walczyć do ostatniego młodego Ukraińca.

Wolnosc po amerykańsku
                • dotera Re: Pan Piotr 02.10.25, 02:16
                  Nie potrzebuję żeby Ameryka mnie broniła bo nie tylko przed nikim mnie nie obroni co spowoduje wojnę w swoich interesach. Wszyscy się dogadają bez niej tutaj. Nikt do Majdanu nie wyobrażał sobie tej wojny. Żadne podręczniki na ten temat. Trzy przejrzałem z dziesiątkami najdziwniejszymi konfliktami na świecie . Dopóki jak po Majdanie zacząłem rozumieć historię naszego regionu ta wojna okazała się oczywista jak nasza smutna historia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka