Gość: mike IP: *.klaudyny.net / *.klaudyny.net 15.09.04, 15:24 Mam pytanko-znacie(a może czy w ogóle istnieje?) jakis program dzięki któremu bede mógł sprawdzic czy dana osoba jest niedostępna czy też sie ukrywa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
user0001 Re: gadu gadu 15.09.04, 15:53 Po zmianach w protokole gg (coś koło gg6.0) już nie ma możliwości sprawdzenia czy ktoś się ukrywa. Ale można sprawdzić czy ktoś w ukryciu zmienia opis, nie wiem czy konnekt ma taką wtyczkę, jak nie ma to może w weekend znajdę czas i coś napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matip Re: gadu gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 18:03 jak nic sie nie zzmieniło to power gg powinienien ci pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: gadu gadu IP: *.klaudyny.net / *.klaudyny.net 15.09.04, 19:24 Rozumiem że power gg to jedyna możliwość? Mam z tym ostatnio jakoś dziwmy problem-nie moge go zainstalować,nie wiem czemu nie chce działać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: gadu gadu IP: *.klaudyny.net / *.klaudyny.net 15.09.04, 19:29 A tak apropo to może chodzi wam o to że sprawdza sie w power gg poprzez użycie inwigilatora? Czy moze poprzez opcje ukrywacz(niestety nie wiem do czego ona służy wiec jakby ktos powiedział byłbym wdzieczny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gapowiczuwstydźsię Re: gadu gadu IP: *.autocom.pl 15.09.04, 19:54 Aleś jest dociekliwy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: gadu gadu IP: *.klaudyny.net / *.klaudyny.net 15.09.04, 20:06 hehe, to fakt-jak cos mnie zacznie kręcić to nie przestane dopóki sie nie dowiem:) Odpowiedz Link Zgłoś