Dodaj do ulubionych

Czego NIE studiował Kagan?

IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 15:37
Czy ktoś - a najlepiej sam zainteresowany, czyli Kagan - może mi odpowiedzieć
na pytanie czego Kagan NIE studiował?
W jednym wątku twierdzi, że studiował psychologię, nieco niżej w tym samym
wątku, że nie jest psychologiem ale socjologiem, w kolejnym wątku pisze, że
studiował nauki polityczne i ma z nich doktorat, w innych wątkach było jeszcze
chyba coś o ekonomii i informatyce. Jak to w końcu z nim jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: Palme Re: Czego NIE studiował Kagan? IP: 172.16.1.* 08.04.02, 16:07

Nawet jak nic nie studiowal to i tak jest inteligentny w przeciwienstwie do np.
      absolwentow KUL-u.....
    • Gość: Paweł Był też w szkole oficerskiej 5-ć lat. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.04.02, 16:31
      Wszechstronny jest.
    • Gość: Hania Re: Czego NIE studiował Kagan? IP: 195.217.253.* 08.04.02, 16:34
      Gość portalu: t napisał(a):

> Czy ktoś - a najlepiej sam zainteresowany, czyli Kagan - może mi odpowiedzieć
      > na pytanie czego Kagan NIE studiował?
      > W jednym wątku twierdzi, że studiował psychologię, nieco niżej w tym samym
      > wątku, że nie jest psychologiem ale socjologiem, w kolejnym wątku pisze, że
      > studiował nauki polityczne i ma z nich doktorat, w innych wątkach było jeszcze
      > chyba coś o ekonomii i informatyce. Jak to w końcu z nim jest?

Wlasnie mi napisal, ze ma tylko dwa doktoraty - z nauk politycznych i ekonomii,
      ale profesury zadnej. Ta psychologia i socjologia tudziez informatyka tez brzmia
      znajomo. Czlowiek renesansu pelna geba!
      • Gość: zak Re: Czego NIE studiował Kagan? IP: *.sympatico.ca 08.04.02, 17:09
        ze zrodel dobrze poinformowanych dodaje zyczliwie
        kagan tez jest elektrykiem (praca dyplomowa - elektryczne kadzidlo)
        a rowniez teologiem (amatorem niestety:((((((()
        i lemologiem (znawca tworczosci Lema - jego praca w tym
        zakresie zrobila furore down under a w Polsce jest na indeksie)
        • Gość: Kagan Re: Czego NIE studiował Kagan? IP: *.lib.monash.edu.au 09.04.02, 05:27
          Gość portalu: zak napisał(a):

> ze zrodel dobrze poinformowanych dodaje zyczliwie
          > kagan tez jest elektrykiem (praca dyplomowa - elektryczne kadzidlo)
          > a rowniez teologiem (amatorem niestety:((((((()
          > i lemologiem (znawca tworczosci Lema - jego praca w tym
          > zakresie zrobila furore down under a w Polsce jest na indeksie)
          K: Nie kadzidlo, ale automat do dawania odpustow po wlozeniu banknotu
          albo karty kredytowej. Na razie tylko dwie wersje: obrzadek lacinski
          i wschodni...
    • Gość: Jaceq Re: Czego NIE studiował Kagan?... IP: *.szeptel.net.pl 08.04.02, 20:49
      ...informatyki dusz.
    • tatrzan Re: Czego NIE studiował Kagan? 09.04.02, 06:02
      Gość portalu: t napisał(a):

>" Czy ktoś - a najlepiej sam zainteresowany, czyli Kagan - może mi odpowiedzieć
      > na pytanie czego Kagan NIE studiował?
      > W jednym wątku twierdzi, że studiował psychologię, nieco niżej w tym samym
      > wątku, że nie jest psychologiem ale socjologiem, w kolejnym wątku pisze, że
      > studiował nauki polityczne i ma z nich doktorat, w innych wątkach było jeszcze
      > chyba coś o ekonomii i informatyce. Jak to w końcu z nim jest?"

Madre przyslowie mowi:"Gdzie kucharek szesc,tam nie ma co jesc." Co jest pewne,
      Kagan to skonczone ZERO!!!

• Gość: Gatsby Re: Czego NIE studiował Kagan? IP: *.dialsprint.net 09.04.02, 06:14
        LOGIKI!!!!

Natomiast "palme" nie studiowal. kropka.
      • Gość: motto Re: Czego NIE studiował Kagan? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 21:07
        tatrzan napisał(a):

> Co jest pewne , Kagan to skonczone ZERO!!!
        >

• rita5 Re: Czego NIE studiował Kagan? 10.04.02, 05:23
          mywebpage.netscape.com/ljkel2/
        • Gość: Kagan Re: Czego NIE studiował Kagan? IP: *.arts.monash.edu.au 11.04.02, 08:13
          Gość portalu: motto napisał(a):

> tatrzan napisał(a):
          >
          > > Co jest pewne , Kagan to skonczone ZERO!!!
          TARZAN WAM MOWIC, ZE BYC DUZE ZERO I MALE ZERO, I ZE WIECEJ BYC Z\ERA W DUZE ZERO NIZ
          W MALE ZERO! uhuhu!!! :)
          A WSZYSTKA LUDZIA W POMROCZNA BAC SIE TARZAN WIEC MU PRZYZNAC RACJA!
          :)
          • Gość: Hania Re: Czego NIE studiował Kagan? IP: 195.217.253.* 11.04.02, 10:13
            Masz fajna strone, Kagan.
            Dlaczego nie umiesciles w zyciorysie drugiego doktoratu i szkoly oficerskiej?
            • Gość: Kagan Re: Czego NIE studiował Kagan? IP: *.lib.monash.edu.au 11.04.02, 10:17
              Gość portalu: Hania napisał(a):

> Masz fajna strone, Kagan.
              > Dlaczego nie umiesciles w zyciorysie drugiego doktoratu i szkoly oficerskiej?
              K: Ten drugi ( a wl. pierwszy) doktorat to MA (by research & major thesis)na Melbourne University...
              Szkola oficerska to byl niewypal; nie mam sie czym chwalic, bo wciaz jestem podchorazym rzezerwy... :-)
              Mow mi Panie (Obywatelku?) Starszy Sierzancie Podchorazy Rezerwy!
              Kagan
              • Gość: Hania Re: Czego NIE studiował Kagan? IP: 195.217.253.* 11.04.02, 10:28
                Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Gość portalu: Hania napisał(a):
                >
                > > Masz fajna strone, Kagan.
                > > Dlaczego nie umiesciles w zyciorysie drugiego doktoratu i szkoly oficerski
                > ej?
                > K: Ten drugi ( a wl. pierwszy) doktorat to MA (by research & major thesis)na Me
                > lbourne University...
                > Szkola oficerska to byl niewypal; nie mam sie czym chwalic, bo wciaz jestem pod
                > chorazym rzezerwy... :-)
                > Mow mi Panie (Obywatelku?) Starszy Sierzancie Podchorazy Rezerwy!
                > Kagan

Nie przepadam za tytulatura. Ale MA to nie doktorat, tylko po prostu odpowiednik
                naszego magistra, chyba?
                • Gość: AU Tyle sie uczyles a glupi umrzesz Kaganie. IP: *.dialup.optusnet.com.au 11.04.02, 14:27

> Gość portalu: Kagan napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: Hania napisał(a):
                  > >
                  > > > Masz fajna strone, Kagan.
                  > > > Dlaczego nie umiesciles w zyciorysie drugiego doktoratu i szkoly ofic
                  > erski
                  > > ej?
                  > > K: Ten drugi ( a wl. pierwszy) doktorat to MA (by research & major thesis)
                  > na Me
                  > > lbourne University...
                  > > Szkola oficerska to byl niewypal; nie mam sie czym chwalic, bo wciaz jeste
                  > m pod
                  > > chorazym rzezerwy... :-)
                  > > Mow mi Panie (Obywatelku?) Starszy Sierzancie Podchorazy Rezerwy!
                  > > Kagan
                  >
                  > Nie przepadam za tytulatura. Ale MA to nie doktorat, tylko po prostu odpowiedni
                  > k
                  > naszego magistra, chyba?

• kagan1 Do madrali AU (c)! 13.04.02, 09:29
                    Masz fajna strone, Kagan.
                    Dlaczego nie umiesciles w zyciorysie drugiego doktoratu i szkoly
                    oficerskiej?
                    K: Ten drugi ( a wl. pierwszy) doktorat to MA (by research & major thesis)
                    na Melbourne University... Szkola oficerska to byl niewypal; nie mam sie
                    czym chwalic, bo wciaz jestem podchorazym rzezerwy... :-)
                    Mow mi Panie (Obywatelu?) Starszy Sierzancie Podchorazy Rezerwy!
                    Kagan

A: Nie przepadam za tytulatura. Ale MA to nie doktorat, tylko po prostu
                    odpowiednik naszego magistra, chyba?
                    K: Kula w plot! Wedlug prawa australijskiego polski magister to tylko
                    tzw. Bachelor (np. BA, BComm. LLB)... :(

• kagan1 Re: Do madrali AU (c)! (2) 13.04.02, 09:37
                      kagan1 napisał(a):

> Gość portalu: Hania napisał(a):
                      > Masz fajna strone, Kagan.
                      > Dlaczego nie umiesciles w zyciorysie drugiego doktoratu i szkoly
                      > oficerskiej?
                      > K: Ten drugi ( a wl. pierwszy) doktorat to MA (by research & major thesis)
                      > na Melbourne University... Szkola oficerska to byl niewypal; nie mam sie
                      > czym chwalic, bo wciaz jestem podchorazym rzezerwy... :-)
                      > Mow mi Panie (Obywatelu?) Starszy Sierzancie Podchorazy Rezerwy!
                      > Kagan
                      >
                      > A: Nie przepadam za tytulatura. Ale MA to nie doktorat, tylko po prostu
                      > odpowiednik naszego magistra, chyba?
                      > K: Kula w plot! Wedlug prawa australijskiego polski magister to tylko
                      > tzw. Bachelor (np. BA, BComm. LLB)... :(
                      PS. Magistra dostaje sie w Polsce po 4-5 latach studiow. Bachelora
                      zwyklego dostaje sie w Australii po 3 latach, B(Hons) po 4 latach
                      (ostatni rok to pisanie tzw. thesis, czyli odpowiednika pracy
                      magisterskiej). Masters (MA, MSc itp.) dostaje sie po kolejnych 2 latach
                      studiow, czyli min. 6 lat (wymagane jest tez napisanie kolejnych thesis).
                      PhD dostaje sie po min. 7 latach studiow: B (Hons) plus 3 lata. Jest
                      to najwyzszy stopien naukowy, a wiec de facto odp. polskiego dr hab.
                      Praktycznie niewiele osob robi doktorat (PhD) w czasie ponizej 10 lat...
          • tatrzan Re: Czego NIE studiował Kagan? 12.04.02, 07:15
            Gość portalu: Kagan napisał(a):

>" Gość portalu: motto napisał(a):
            >
            > > tatrzan napisał(a):
            > >
            > > > Co jest pewne , Kagan to skonczone ZERO!!!
            > TARZAN WAM MOWIC, ZE BYC DUZE ZERO I MALE ZERO, I ZE WIECEJ BYC Z\ERA W DUZE ZE
            > RO NIZ
            > W MALE ZERO! uhuhu!!! :)
            > A WSZYSTKA LUDZIA W POMROCZNA BAC SIE TARZAN WIEC MU PRZYZNAC RACJA!
            > :)"

Kagan,mysle ze jestes najlepszym blaznem posrod "doktorantow" i najlepszym
            "doktorantem" posrod blaznami.

• kagan1 Re: Czego NIE studiował Kagan? 13.04.02, 09:26
              tatrzan napisał(a):
              Co jest pewne , Kagan to skonczone ZERO!!!
              K: TARZAN WAM MOWIC, ZE BYC DUZE ZERO I MALE ZERO, I ZE WIECEJ BYC
              ZERA W DUZE ZERO NIZ W MALE ZERO! uhuhu!!! :)
              A WSZYSTKA LUDZIA W POMROCZNA BAC SIE TARZAN WIEC MU PRZYZNAC RACJA! :)

T: Kagan,mysle ze jestes najlepszym blaznem posrod "doktorantow" i
              najlepszym "doktorantem" posrod blaznami.
              K: Moja byc doktor na nie doktorant! Moja byc dawniej doktorant, ale jak
              moja napisac praca doktoraka to moja zostac doktor i przestac byc doktorant,
              ale to byc pwenie za trudne dla TARZAN, mimo ze moja bardzo sie starac pisac
              prosty jezyk... :(

• slawek.r Re: Czego NIE studiował Kagan? 13.04.02, 21:20
                kagan1 napisał(a):

> tatrzan napisał(a):
                > Co jest pewne , Kagan to skonczone ZERO!!!
                > K: TARZAN WAM MOWIC, ZE BYC DUZE ZERO I MALE ZERO, I ZE WIECEJ BYC
                > ZERA W DUZE ZERO NIZ W MALE ZERO! uhuhu!!! :)
                > A WSZYSTKA LUDZIA W POMROCZNA BAC SIE TARZAN WIEC MU PRZYZNAC RACJA! :)
                >
                > T: Kagan,mysle ze jestes najlepszym blaznem posrod "doktorantow" i
                > najlepszym "doktorantem" posrod blaznami.
                >" K: Moja byc doktor na nie doktorant! Moja byc dawniej doktorant, ale jak
                > moja napisac praca doktoraka to moja zostac doktor i przestac byc doktorant,
                > ale to byc pwenie za trudne dla TARZAN, mimo ze moja bardzo sie starac pisac
                > prosty jezyk... :("

Rozumie cie doskonale,Kagan,skonczone ZERO,i dlatego powtarzam:jestes najlepszy
                blazen posrod "doktorantow" (lub "doktorow",jak sobie zyczysz) i najlepszym "dok-
                torantem"(lub "doktorem",jak wolisz.)miedzy blazenami.
                >

• kagan1 Re: Czego NIE studiował Kagan? 14.04.02, 11:38
                  slawek.r napisał(a):

> kagan1 napisał(a):
                  >
                  > > tatrzan napisał(a):
                  > > Co jest pewne , Kagan to skonczone ZERO!!!
                  > > K: TARZAN WAM MOWIC, ZE BYC DUZE ZERO I MALE ZERO, I ZE WIECEJ BYC
                  > > ZERA W DUZE ZERO NIZ W MALE ZERO! uhuhu!!! :)
                  > > A WSZYSTKA LUDZIA W POMROCZNA BAC SIE TARZAN WIEC MU PRZYZNAC RACJA! :)
                  > >
                  > > T: Kagan,mysle ze jestes najlepszym blaznem posrod "doktorantow" i
                  > > najlepszym "doktorantem" posrod blaznami.
                  > >" K: Moja byc doktor na nie doktorant! Moja byc dawniej doktorant, ale jak
                  > > moja napisac praca doktorska to moja zostac doktor i przestac byc doktorant,
                  > > ale to byc pewnie za trudne dla TARZAN, mimo ze moja bardzo sie starac pisac
                  > > prosty jezyk... :("
                  >
                  > Rozumie cie doskonale,Kagan,skonczone ZERO,i dlatego powtarzam:jestes najlepszy
                  > blazen posrod "doktorantow" (lub "doktorow",jak sobie zyczysz) i najlepszym "dok-
                  > torantem"(lub "doktorem",jak wolisz.)miedzy blazenami.

K: Twoja nie musiec sie tak wysilac, bo kazde zero byc skonczona liczba!
                  Tak wiec nieskonczone zero byc tylko w twoja niezbyt madra glowa!
                  Do tego nie trzeba byc nawet doktor, wystarczy dobre magisterium... :)
                  • kagan.1 Re: Czego NIE studiował Kagan? 14.04.02, 15:49
                    zero jest zawsze zerem
                    czy aby na pewno ?
                    • kagan1 Re: Czego NIE studiował Kagan? 14.04.02, 15:52
                      kagan.1 napisał(a):

> zero jest zawsze zerem
                      > czy aby na pewno ?
                      NA PEWNO ZLODZIEJE NICKOW I FALSZYWI KAGANI SA ZERAMI ABSOLUTNYMI! :(
                      • kagan.1 Re: Czego NIE studiował Kagan? 14.04.02, 16:48
                        kagan1 napisał(a):

> kagan.1 napisał(a):
                        >
                        > > zero jest zawsze zerem
                        > > czy aby na pewno ?
                        > NA PEWNO ZLODZIEJE NICKOW I FALSZYWI KAGANI SA ZERAMI ABSOLUTNYMI! :(

K: i tak do mnie daleko ci, falszywy kaganie bez kropki

• Gość: Ania Re: Czego NIE studiował Kagan? IP: *.upc.chello.be 15.04.02, 08:30
                          Alez dajcie spokoj Kagan studiowal wszystko wszystko wie najlepiej i moze
                          przniesmy sie wszyscy na jakies inne forum bo to jest forum Kagana z Australii
                          tego bez kropki.
                        • Gość: Kagan Re: Czego NIE studiował Kagan? IP: *.tlsa.pl 15.04.02, 08:41
                          przypisujesz moje zaslugi w zwalczniu katoli
                          tylko ja jestem prawdziwy
                          KAGAN Z KROPKĄ
    • Gość: . Re: Czego NIE studiował Kagan? IP: *.upc.chello.be 16.04.02, 00:39

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka