Dodaj do ulubionych

System CRM do branży ubezpieczeniowej

27.08.15, 12:04
Zakładam DG - będę sprzedawał ludziom polisy ubezpieczeniowe na samochód, życie, wycieczki, nieruchomości itd.
Potrzebne mi będzie jakieś narzędzie do zarządzania kontaktami, sprawami, harmonogramem itd. Możecie mi polecić coś w tym zakresie?
Obserwuj wątek
    • Gość: majek Re: System CRM do branży ubezpieczeniowej IP: 104.236.227.* 28.08.15, 13:57
      Trochę tego jest. Jeżeli miąłbym polecić jakiś uniwersalny system, to pewnie byłby to: Redmine, GoneCRM, CFI czy ChromeCRM.

Systemem CRM stricte dedykowanym do branży ubezpieczeniowej jest chociażby www.chestercrm.pl/
      Posiada wbudowane moduły i funkcjonalności, które w maksymalnym stopniu upraszczają pracę agentom ubezpieczeniowym.
    • kuniszny Re: System CRM do branży ubezpieczeniowej 20.10.15, 10:29
      Darmowe programy często mają braki, więc nic dobrego z tego nie wynika. Na próbę może być okej, jednak przy dłuższym użytkowaniu musisz się zastanowić co wybrać. Tu masz stronkę www.connecto.pl/dms/relacje-z-klientem gdzie to opisują, ale nie wiem czy dla każdej branży działa to tak samo.
    • Gość: Tom Re: System CRM do branży ubezpieczeniowej IP: *.promax.media.pl 05.02.16, 10:35
      Wielokrotnie wdrażaliśmy CRMy w firmach ubezpieczeniowych. Na początku Vtiger'a, obecnie YetiForce - nasz polski produkt. Oba systemy są open source. Zachęcam do zobaczenia demo nowej wersji, która zostanie wypuszczona w marcu 2016:
      gitdeveloper.yetiforce.com/index.php
    • katsin Re: System CRM do branży ubezpieczeniowej 08.08.19, 18:29
      Hej ;-) Nie wiem czy temat jeszcze aktualny, ale może się komuś przyda. Ostatnio stworzyłam ranking darmowych CRM dla małych firm - przetestowałam kilka propozycji i opisałam - jak coś to zapraszam katsin.pl/ranking-darmowych-crm/
    • sieciakk Re: System CRM do branży ubezpieczeniowej 02.04.21, 12:48
      U nas w firmie świetne sprawdza się system Firmao CRM. System jest indywidulanie dopasowywany do twoich potrzeb, możesz zarządzać firmą z każdego miejsca na świecie, a teraz dodatkowo mają ofertę w której przez 14 dni możesz testować oprogramowanie za darmo! firmao.pl/ds
    • prodigit3366 Re: System CRM do branży ubezpieczeniowej 07.05.21, 14:27
      Software Development Services in Hyderabad We have a team of highly trained application developers who can help ensure that your technologies provide maximum benefits
      www.prodigit.in/hyderabad/software-development-company.html
    • maciek7701 Re: System CRM do branży ubezpieczeniowej 16.01.23, 19:47
      Gdyby ktoś jeszcze szukał crm godnego polecenia, to u mnie sprawdza się metasales. Przetestujcie sobie za darmo przez 14 dni: metasales.pl/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka