Dodaj do ulubionych

Internet w Niemodlinie

13.11.15, 12:46
Witam, pomieszuje w Niemodline, jak wracam z zagranicy i poszukuje internetu bez umowy
ale nie interesuja mnie gsmy które juz przetestowałam i wszedzie są limity...
Szukam radiówki z opcja prepaid BEZ LIMITÓW !
Będę wdzieczna za podpowiedz

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gabrielarodowicz [...] 18.12.15, 12:56
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • manhu Re: Internet w Niemodlinie 18.12.15, 14:05
        Nie kłam spammerze! 10 GB za 59.90 zł to jest skandal.

A autorce wątku radzę nauczyć się używać mózgu, limity w niczym nie przeszkadzają*, przeszkadza brak limitów (oferuje to Plus, skutki nadchodzą, a makabra przyjdzie za 2-3 miesiące gdy najgorsi wariaci ściągający po 10 TB przekonają się, że limitu nie ma).

*Trzeba tylko kontrolować transfer:
        -butelka szampana od oszustów z Cocomo za 50 tys zł czy szklanka wody? oto jest pytanie
        -w internecie tak samo: lepiej godzina na youtube 1080p czy 40 godzin na www (czy też 500 godzin grania online single player)?
        Są rzeczy które drastycznie pożerają transfer, a z innych można korzystać po 24h na dobę.

Oczywiście to nie dotyczy oferty spammera z Inea (2 wątki spammowane). Pakiety 2, 6 i 10 GB to bardzo mało, da się korzystać mi wystarczy 10 GB, ale większość osób jest na to zbyt głupia i zużyje 2 GB a zmarnotrawi 20-50 GB, a przy odrobinie wysiłku by im starczyło 3 GB (tylko nie oglądać filmów których nie oglądają).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka