Gość: macant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 18:43 tego super, podobno filmu o hitlerze, i czy już mozna go sciągnać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
if_ona Re: UPADEK, czy ktoś zna oryginaly tytuł 28.09.04, 18:55 Der Untergang www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=20352 nie wiem, czy jest w sieci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: UPADEK, czy ktoś zna oryginaly tytuł IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.09.04, 19:00 Pewnie że jest! :-PPP www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=905 ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: UPADEK, czy ktoś zna oryginaly tytuł 28.09.04, 19:03 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Pewnie że jest! :-PPP Demi Moore jako Hitler, a Michael Douglas jako Ewa Braun?? To tylko Holywood mogło tak wykombinować :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: UPADEK, czy ktoś zna oryginaly tytuł IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.09.04, 20:31 Zażartowałem przecież. I po podlinkowałem "W sieci". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: UPADEK, czy ktoś zna oryginaly tytuł 28.09.04, 20:41 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Zażartowałem przecież. I po podlinkowałem "W sieci". Hmmmm... No, wiem ;)))) P.S. Dowcipów się nie wyjasnia :PP Odpowiedz Link Zgłoś