Gość: Muniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 14:26 Jakich uzywcie? Linki do dobrych skorek mile widziane:))... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blekot Re: Skory do Firefoxa 09.11.04, 15:21 na skórki teraz nie najlepszy czas, po zmianie FF na 1 większość skórek kompatybilność straci, po za tym gorący dzien dziś i nie można się dopchać na żaden adres związany z mozillą - na forum na www.mozillazine.org, jest kategoria themes, tam najsampierw pojawiają się nowe tematy, inny adress to www.spuler.us/ - bardzo ładne, Skome był u mnie nie do pobicia przez dłuuuuugi czas :-) możesz też szukać tematów Lynchnot`a - niektóre działają pod Windows (większość jest na Mac`a) p_em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chopinnn Re: Skory do Firefoxa IP: 80.244.140.* 09.11.04, 16:30 od razu przpadła do gustu noia 2.0 extreme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Floorek Re: Skory do Firefoxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 16:52 Polecam Mostly Crystal www.tom-cat.com/mozilla/ Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Skory do Firefoxa 09.11.04, 17:40 Moim numerem jeden jest "Industrial for Firefox" Garretta LeSage'a. Znakomita i dopracowana skórka pozwalająca doskonale upodobnić Firefoksa do reszty gnomowych aplikacji. Polecam! linuxart.com/log/archives/2004/11/05/industrial-for-firefox-104/ da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: Skory do Firefoxa 09.11.04, 17:52 Ja tam uzywam domyslnego, wg mnie jest najbardziej czytelny z calej reszty. Pod mozilla uzywam 'pixelzilla' pixelzilla.berlios.de/ Jedyna rzecza jaka przeszkadza, to gdy uzywam windows ze standardowym theme win2k, wtedy standardowa skora mozilli wydaje sie troche zbyt ciemna jak na moj gust. Odpowiedz Link Zgłoś