Gość: wiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:37 Co się dzieje? nie mogę się zalogować na żadnym spośród 3 kont w portalu gazety. za każdym razem ten sam tekst:" Hasło jest nieprawidłowe" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Re: Nie mogę się zalogować! IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 17.11.04, 19:40 Też tak mam, ale skoro nie jestem jedyny, to chyba jakiś problem po stronie Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yorick Re: Nie mogę się zalogować! IP: *.238.115.134.adsl.inetia.pl 17.11.04, 19:44 Ufff... to znaczy, że nie problem z kontem, tylko ogólna obsuwa ze strony Gazety. Lepiej niech to szybko usuną!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalogowany Re: Nie mogę się zalogować! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:46 a ja sie zalogowałem bez problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Nie mogę się zalogować! IP: *.direct-adsl.nl 17.11.04, 19:58 od pol godziny nie moge sie zalogowac haslo nieprawidlowe znaczy sie cos nawalilo,skoro jest nas wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasz Re: Nie mogę się zalogować! IP: *.aster.pl 17.11.04, 20:14 nie martw sie ja też! to zmowa LPRu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: Nie mogę się zalogować! IP: *.nitronet.pl / *.nitronet.pl 17.11.04, 20:48 To się zdarza na wielu serwerach - Nic ie rób poczekaj i za jakiś czas wszystko wróci do normy. Odpowiedz Link Zgłoś