Gość: pawelb73 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:29 Jakim programem można przerobić plik avi na vcd lub dvd. Proszę o taki program. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ass Re: avi na vcd lub dvd IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.05, 22:25 TMPGnc(jest za darmo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajnek Re: avi na vcd lub dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 14:43 TMPGnc do kompresowania, nero express do robienia menu. i przydadza sie kodeki ffdshow do umieszczenia napisów w czasie kompresowania. I pare godzin kompresji na kompie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelb73 Re: avi na vcd lub dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:54 ale jak uzywac tego tmg , ju zgo mam ale co mam wcisnac ?? jaka opcja jak chce zameinic avi na mpg np? mam wcisnac vcd? dvd?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Re: avi na vcd lub dvd IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.05, 01:02 Ja nie wiem co chcesz VCD czy DVD???? Chyba sam musisz odpowiedziec na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelb73 Re: avi na vcd lub dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 03:58 chcem zrobic z avi mpg czyli chyba vcd , a wiec kiedy to robie w mgnieniu oka plik sie zmiena np z 700 m do 10 kb ?? i nie mozna go otworyzc czemu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Re: avi na vcd lub dvd IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.05, 10:15 Czy ten plik nie jest przypadkiem DivX-em(co chcesz konwertowac). Jesli tak to musisz zainstalowac inny program. Odpowiedz Link Zgłoś