jarekdo 12.02.05, 10:50 Prosze powiedźcie mi czy to działa czy tylko spamowe bajki. Może działa tylko wie o tym mało ludzi a na forum nie znalazłem takiego wątku? Jak ja bym miał coś takiego to też bym cicho siedział i kase nabijał. Napiszcie coś... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Z Polskiego na nasze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 11:28 Cześć, mam na imię Jasio, mam 11 lat, mama kupiła mi neostradę, ale najwolniejszą i nie mogę ściągać wszystkich kreskówek, chciałbym zarobić na szybszą neo, abm mógł oglądać wszystkie kreskówki, mam wspaniały pomysł zostanę PHREAKEREM. A teraz mówić mi natychmiast, jaki programem mam generować kod doładowania SIM, które będę sprzedawał naiwnym na Allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarekdo Re: Z Polskiego na nasze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:22 Nie rób ze mnie wała tylko odpowiedz jak wiesz. A neo to chyba tobie tatuś kupił cwaniaku. Po co się wogóle odzywasz jak nie masz pojęcia? Idż pooglądaj se gołe baby buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT05 Re: Generator kodów IP: *.pronet.lublin.pl 12.02.05, 13:31 Nie działa. Praktycznie niemożliwe wygenerowanie dobrego kodu. A jak i tak wygenerujesz dobry kod to prędzej czy później ktoś kupi oryginalną telekartę z takim kodem. I jak myślisz co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
jarekdo Re: Generator kodów 12.02.05, 13:56 Qu.. się zaciołem. Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś