Dodaj do ulubionych

Nieetyczna reklama w Poznaniu

15.03.05, 15:41
Etyka w Polsce
Nie rozumiem w jaki sposob ta reklama moze zaszkodzic ofiarom 11 wrzesnia.Co
do szacunku do nich to ja ich nie znalem osobiscie a mogly to byc same
kanalie.Nie bede ich wiec ocenial.
Podoba mi sie natomiast wypowiedz pana etyka Wawrzyniaka.Jesli tak go oburza
ta reklama to co on moze powiedziec o politykach, lekarzach i np.swoich
kolega na universytetach, ktorzy biora lapowki. I ogolnie o calej sytuacji
jaka panuje w Polsce.Dziwie sie ze jeszcze nie umarl z oburzenia.

Podoba mi sie tez reakcja pana prezydenta i wyslanie odzialu bojowego do
przekonia firmy do zdjecia reklamy. Jakos tak stanely mi lata osiemdziesiate
przed oczami. Palki bojowe sa najlepszym argumentem
Obserwuj wątek
    • Gość: jolita Atak na WTC - dobry chwyt reklamowy IP: *.mclink.it 15.03.05, 15:43
      To smieszne wymagac od reklam etycznosci. A moze jeszcze prawdziwosci i
      dobrego smaku. Reklamy sa po to aby konsumenta zachecic do kupna albo
      conajmniej zwrocic jego uwage na dany produkt. Nawet za cene wsrzasniecia
      jego psychika. Slynne sa reklamy Benettona ktore wzburzaly swiat: calujacy
      sie ksiadz i zakonnica albo dobiero co wyciagniete z brzucha matki dziecko.
      Czemu nie oburzamy sie na reklamy ktore oklamuja konsumenta np. deserow czy
      ciastek dla dzieci. W tle widzimy krowe i piekna nature a ciastka sa pelne
      konserwantow i sztucznych barwnikow i z natura nie maja nic wspolnego.
      Reklamy to codzienne pranie mozgow.
      • Gość: transik Re: Atak na WTC - dobry chwyt reklamowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 15:46
        Tia to teraz jak jakiś samolot w coś uderzy to żadna telewizja tego nie pokaże,
        żeby nie urazić ofiar WTC???
        Paranoja.
        • Gość: ajw Re:Wykorzystac Katyn i Powstanie Warszawskie... IP: *.207.180.138.charter-stl.com 15.03.05, 16:03
          ....do reklam...Co wy na to ...polskie owczarki nizinne?...przeciez tam moze
          zginely tez same kanalie...a poza tym...who cares?
          • Gość: chinczak a byl to atak Pentagonu, sa dowody, a lipa okrutna IP: 219.131.2.* 15.03.05, 16:35
            polecam filmiki Painfull Question, oraz 911 plane sight, znajdziesz w google, sa tez polskie strony. To taka sama lipa jak z wyladowaniem amerykancow na ksiezycu. Obejrzyj sam i pomysl. I nie dak=j sobie robic wody z mozgu
            • desspo55 Re: dziwne ze etyka nie oburza mordowanie w iraku 15.03.05, 18:25
              oraz nie oburza fakt ze dla
              ratowania zydowskich firm ubezpieczeniowych
              niejaki bushmen wprowadzil stan wojny w kraju gdy doszlo do
              kryminalnych dzialan i to nie wiadomo
              czy nie inspirowanych przez kolesiow bushmena
              • Gość: Rasta Re: dziwne ze etyka nie oburza mordowanie w iraku IP: *.aster.pl 15.03.05, 21:28
                czlowieku, przeciez nie o tym teraz rozmawiamy do jasnej cholery! rozmawiamy o
                konkretnym przypadku, a nie o wszystkich potencjalnie oburzajacych z moralnego
                punktu widzenia kwestiach! trzymajmy sie jakiegos logicznego porzadku i nie
                popadajmy w paranoje, bo inaczej zasadne staja sie argumenty w stylu "twoja
                siostra jest prostytutka wiec nie masz prawa pouczac mnie ktora szkola jest
                lepsza dla mojego dziecka". czy te dwie rzeczy maja ze soba cos wspolnego? otoz
                nie maja i dokaldnie na tym samym polega problem z twoim tokiem rozumowania.
              • fandango10 A w Ameryce murzynow bija. Balcerowicz musi odejsc 15.03.05, 22:58
            • poltek1 Re: a byl to atak Pentagonu, sa dowody, a lipa ok 15.03.05, 18:41
              A kto w Polsce odważy się spojrzeć prawdzie w oczy i wytknąć Amerykanom ich
              naigrywanie się z ludzkiego rozsądku?
              • fandango10 Dajecie wyraz rozsadku inaczej 15.03.05, 22:59
                poltek1 napisała:

> A kto w Polsce odważy się spojrzeć prawdzie w oczy i wytknąć Amerykanom ich
                > naigrywanie się z ludzkiego rozsądku?
            • Gość: TadeuszLuzny Re: a byl to atak Pentagonu, sa dowody, a lipa ok IP: 67.70.228.* 15.03.05, 18:55
              Alez ten chinczak to matol, dziwne ze takie osoby bez inteligencji ciagle cos
              tam potrafia wybazgrac na komputerze. Na pewno jest czlonkeim somoobrony!
            • Gość: kadafi Re: a byl to atak Pentagonu, sa dowody, a lipa ok IP: *.chello.pl 15.03.05, 20:04
              Ciekawe czy to naiwność, czy po prostu głupota. Zresztą tak naprawdę to wcale
              nie jest takie ciekawe. Wracaj do swojej czarnej dziuru gamoniu.
            • Gość: Mazen Re: a byl to atak Pentagonu, sa dowody, a lipa ok IP: *.si.rr.com 15.03.05, 23:35
              ha ha ha ha ha ale baran! Z takim idiota to nawet nie chce sie polemizowac.
            • rafal_koko Re: a byl to atak Pentagonu, sa dowody, a lipa ok 16.03.05, 15:09
              Sam sobie poszukaj, adresu strony nie umiesz podać? Przez googla nic się nie
              znajdzie. O kosmitach więzionych w Nevadzie też coś ci wiadomo?
          • www.pkb.nrd A MOZE REAKLAMA W STYLU OŚWIECIMSKIM? 16.03.05, 12:11
            Rozwiesić na budynku baner ze zdjeciem drutu kolczastego i komina w tle, z
            hasłem "U nas się znajdziesz w siódmym niebie".
            • szpieg.z.krainy.dreszczowcow Re: A MOZE REAKLAMA W STYLU OŚWIECIMSKIM? 16.03.05, 20:41
              Bardzo dobry pomysł. Co ciekawe mam wrażenie, że wielu "profesjonalistów" z
              polskich agencji reklamowych ten temat chetnie by podchwyciło. No cóż w Polsce
              reklama ma "szokować". A prawda jest taka, że jak ktoś jest mało kreatywny, to
              najłatwiej zaszokować.
      • Gość: NYorker kobieto... IP: *.ny325.east.verizon.net 15.03.05, 16:42
        czy ty naprawde nie dostrzegasz roznicy?
      • Gość: Janusz [...] IP: 208.46.3.* 15.03.05, 18:20
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: maks chyba zamieniłeś ze swoim małym na główki IP: *.sti.net.pl / 83.238.81.* 15.03.05, 18:31
          gdzie tam jest cos o WTC !? to przeciez nie był jedyny budynek mieszkalny w
          historii w który uderzył samolot pasazerski !! a tłumaczenie właściciela
          całkiem sensowne.
          • rafal_koko Re: chyba zamieniłeś ze swoim małym na główki 16.03.05, 15:13
            Oczywiście, tak jak sensowne jest tłumaczenie, że swastyka to hinduski znak. Bo
            przecież tak jest rzeczywiście. A jak nam ktoś na gębę napluje, to zawsze można
            powiedzieć, że deszcz pada, nieprawdaż?
    • Gość: camel prymitywne.... IP: 81.19.200.* 15.03.05, 15:47
      nie ma nic wspolnego z dobra reklama...
    • Gość: zielonyslon Re: Nieetyczna reklama w Poznaniu IP: *.marsoft.com.pl / 213.17.178.* 15.03.05, 15:51
      Pewnie, ja ofiar Katynia, Oświęcimia też nie znałem. Dlaczego mam oddawac im
      cześć. Trochę rozumu.
      • Gość: Jurek Re: Nieetyczna reklama w Poznaniu IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.05, 15:54
        Gość portalu: zielonyslon napisał(a):
        > Pewnie, ja ofiar Katynia, Oświęcimia też nie znałem. Dlaczego mam oddawac im
        > cześć. Trochę rozumu.

Nie wydaje ci sie, ze wymagasz od tych ludzi zbyt wiele? widzisz ze to stara
        metoda argumentacji: "a gdzies tam cos tam innego..." nic poza tym.
        • desspo55 Re: ty jak to stroszni mieszczanie widzisz wszystk 15.03.05, 18:31
          osobno
          typowe dla zwolenikow moralnosci zydokomuny

PS z filmu o gruzji
          dziadek jako rewolucjonista ,komisarz gruzinskiej republiki
          rad przejal dom przemyslowca z calym wyposazeniem
          dzieki czemu wnuczka mogla przezyc bolesne reformy doradcy balcerowicza
          zaserwowane gruzji w latach 1993-2004 sprzedajac pare kilogramow srebnej zastawy

wszystko etycznie i zydokomunistycznie
        • pawka55 Do wszystkich polskich polglowkow... 15.03.05, 19:06
          ktorzy nie widza nic niestosownego w tej kretynskiej reklamie. W WTC zginely
          tysiace niewinnych ludzi, a nie sam Bush z jego debilnymi mocarstwowymi
          zapedami. To wydarzenie bylo taka sam tragedia, jaka jest obecnie smierc setek
          Irakijczykow. Dlaczego jednak nie pojawiaja sie w Polsce reklamy uzywajace w
          niewybredny sposob tego irakijskiego motywu??? Jest mi wstyd za mlode polskie
          pokolenie, bo rozumiem ze do niego nalezy wiekszosc piszacych na tym forum. To
          nie jest juz brak taktu i norm moralnych, to jest widoczna zamaina Polski w
          wulgarne i chamskie blokowisko. Spodziewam sie niecenzuralnych odpowiedzi na ta
          moja ocene obecnego stanu etyki w Polsce. Potwierdza one tylko moja o niej
          opinie.

Polski Amerykanin

• Gość: norge2211 Re: Do wszystkich polskich polglowkow... IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.03.05, 21:27
            100x lepiej być półgłówkiem ...... ale polskim, jak zerowym amerykaninem.
      • amerykanin09 Czesc? 15.03.05, 15:58
        A dlaczego ja mialbym oddawac im czesc. Mam tak samo oddawac czesc milionowi
        osob ktore zginelo w Burudii, ofiarom w Iraku, Sudanie? Kilkunastu tysiacom
        osob ktorzy sa co dziennie zabijani na calym swiecie?
        • rafal_koko Re: Czesc? 16.03.05, 15:16
          Ależ nie oddawaj nikomu czci. Nikt od ciebie niczego nie wymaga. Idź zjedz
          sobie kiełbasy. No idź już...
    • the_dzidka To jest po prostu niesmaczne [n/txt] 15.03.05, 15:51

• Gość: emarc Reklama ma przyciagac IP: *.icpnet.pl 15.03.05, 15:56
      glownym celem reklamy jest przyciagac uwage... a duza konkurencja i chec
      przebicia sie z magmy byle jakich reklam wymusza kontrowersyjnosc. coz nie wazne
      co mowia wazne ze mowia :]
      • Gość: eshka :/ IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 15.03.05, 19:32
        Specjalista się znalazł. A sztuka musi szokować bo inaczej to już nie sztuka... Jakie to wszystko proste,
        prawda...? I najlepiej żeby było dużo jaskrawych literek. I w ogóle, żeby wszystkiego było dużo.
        Gratulacje dla agencji za niezwykle lekki shit.
        • Gość: emarc Re: :/ IP: *.icpnet.pl 16.03.05, 21:30
          coz specjalista od markietingu nie jestem ale ambitna reklama moze byc nie
          zrozumiala przez wszystkich, a celem reklamy, chyba jest dotarcie do jak
          najwiekszej grupy odbiorcow co? no chyba ze walczy sie jedynie o okreslony
          rozdaj klientow ale w tym przypadku tak nie jest. mozesz sie ze mna nie zgadzac
          ale przyznasz racje, ze kontowersyjne sytualcje zawsze budza (czesto co prawda
          niezdrowe) sensacje. coz taka jest natura ludzi...
    • arahat1 niedlugo nawet pierdnac nie bedzie mozna bo to 15.03.05, 16:02
      moze urazic jakiegos psychola
      • Gość: Ja [...] IP: *.trentn01.nj.comcast.net 15.03.05, 16:19
        • amerykanin09 Wiesniak jestes 15.03.05, 16:21
          I do tego jeszcze mieszkasz w tym gettcie Trenton.
          wspulczuje ci
    • Gość: zdzich Re: Nieetyczna reklama w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 16:19
      Czyje uczucia uraża taka reklama? W USA co raz to agencje reklamowe
      wykorzystują ten fakt.I tam nikogo to nie razi. Przestańmy być bardziej święci
      niz papież.
      • Gość: ToKu Jakie firmy wykorzystały ten fakt w swojej rek. ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 16:27
        Przypominam, że napisałeś "co rusz", więc oczekuję, że nie będziesz miał
        problemów z podaniem powodów.
    • Gość: zyks Ten temat to dobry test na poziom forumowiczów: zd IP: 217.17.37.* 15.03.05, 16:22
      umiewający kretynizm 80% wypowiedzi...
    • Gość: oburzony_pilot Re: Nieetyczna reklama w Poznaniu IP: *.nekla.sdi.tpnet.pl 15.03.05, 16:24
      to oburzające w jaki sposób kpią sobie z zawodu pilota, to ze raz na jakiś czas
      trafi się nie w to lotnisko, to o niczym nie znaczy, mi zawsze klaskali, do
      momentu kiedy wylądowalismy w kurniku, więcej gdakania niż to wszystko było
      warte... poza tym pralki nie latają, przynajmniej tak wysoko, chyba że ktoś
      przez okno wyrzuci, starą ze starą. Ten poznań zawsze był podejrzany...
    • Gość: poprostu_niesmak Re: Nieetyczna reklama w Poznaniu IP: 199.185.26.* 15.03.05, 16:26
      Proponuje taka reklame: W tle grupa plonacych zydow
      I napis: Wegiel z naszej kopalni tak nie dymi.
      No i co tez sie podoba? Sciagnac idiotyczna reklame
    • Gość: Maciej Z USA Re: Nieetyczna reklama w Poznaniu IP: *.wdc2-4.16.136.165.wdc2.dsl-verizon.net 15.03.05, 16:26
      Tak jak Amerykanie nabijaja sie niekedy z tych wielu tragedi w Afryce to ja sie
      zastanawiam nad tym wszystkim. Jak mozna nabijac sie z jakiejkolwiek tragedi.
      • Gość: ToKu W jakich reklamach Amerykanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 16:31
        uzyli tragedii Afryki jako wabiku na klientów? Bo tu to o reklamie jest mowa.
        Jeżeli widziałeś, jak z Afryki nabujają się w South Parku, czy w jakimś Late
        Show, to nie zapomnił, że i Bin Laden tańczył u Eminema. Odróżnij jednak
        reklamę, od wypowiedzi artystycznej, albo takiej co artystyczną przynajmniej
        udaje.
    • Gość: darek_w1 Prosty sposób IP: *.lan.pop.pl 15.03.05, 16:35
      Postawić przed siedzibą firmy baner reklamowy nawołujący do bojkotu firmy
      reklamującej się w taki sposób (ze zdjęciem). Następnego dnia problemu nie
      będzie, bo firma sama zdejmie tą reklamę. Nawet jeśli tylko część potencjalnych
      klientów się zniechęci to będzie to działanie nieopłacalne. Akcje reklamowe
      kosztują sporo i prowadzi się żeby zwiększać zainteresowania, a nie je
      zmniejszać.
    • Gość: NYorker amerykanin, jestes nikczemnym bytem IP: *.ny325.east.verizon.net 15.03.05, 16:40
      kiedys ceniona byla madrosc. dzis wystarczy byc kompletnym debilem, by pojsc do
      hyde parku i zaistniec. powodzenia, amerykanin - bedziesz go potrzebowal
      • amerykanin09 Re: amerykanin, jestes nikczemnym bytem 15.03.05, 17:00
        Ci ludzie, ktorzy zgineli 11/9 byli tak samo zasluzeni ja tysiace ludzi ktorzy
        gina tu co roku na drogach. Bohaterami nie byli.
        To raczej piloci tych samolotow bardzej pasuja do definicji bohatera
        • poltek1 Re: amerykanin, jestes nikczemnym bytem 15.03.05, 18:58
          amerykanin09 napisał:

> Ci ludzie, ktorzy zgineli 11/9 byli tak samo zasluzeni ja tysiace ludzi ktorzy
          > gina tu co roku na drogach. Bohaterami nie byli.
          > To raczej piloci tych samolotow bardzej pasuja do definicji bohatera
          Gdybyś się dokładniej zainteresował 11/9, do dotarłoby do twojej świadomości, że
          w samolotach, które uderzyły w WTC nie było pilotów, bo były one zdalnie
          sterowane. Zburzenia budynków dokonała firma rozbiórkowa za pomocą eksplozji
          ładunków wybuchowych umieszczonych u podstawy budynków, i ta sama firma usuwała
          gruzy po zburzeniu budynków. Pasażerowie zginęli w trzecim samolocie w wyniku
          zestrzelenia go rakietą. Trafienia 2 samolotów w budynki WTC nie były we stanie
          doprowadzić do zniszczenia 3 budynków w WTC.
          • amerykanin09 Re: amerykanin, jestes nikczemnym bytem 15.03.05, 19:05
            Wez pastylke, bo choroba znowu atakuje
          • Gość: Obywatel X [...] IP: *.altec.pl / *.altec.pl 15.03.05, 21:08
        • Gość: NYorker Re: amerykanin, jestes nikczemnym bytem IP: *.ny325.east.verizon.net 15.03.05, 21:37
          nie zaslugujesz na dalsza uwage, intelektualna, moralna miernoto
          • amerykanin09 Re: amerykanin, jestes nikczemnym bytem 15.03.05, 21:55
            Dziekuje nie potrzebuje twoich uwag.
            Prawdopodobnie sa tak samo inteligente i usprawiedliwiane jak uwagi Busha czy
            Hitlera
    • Gość: kajtek a to skurczybyk IP: *.uni / *.rz.uni-mannheim.de 15.03.05, 17:09
      nie kupowac tych pralrek i lodowek i skuma glupol !!!
    • Gość: mnm Re: Nieetyczna reklama w Poznaniu IP: *.chello.pl 15.03.05, 17:10
      Skojarzenie z 11/9 to jedna sprawa. A druga: ta reklama jest idiotyczna sama w
      sobie. Moje pierwsze skojarzenie katastrofy lotniczej i lodówki to... kostnica
      • Gość: Rafal Re: Nieetyczna reklama w Poznaniu IP: *.gkw.amlaw.com 15.03.05, 17:24
        dobrze powiedziane Mnm
        a tak gwoli przypomnienia, to nie ma nikt prawa osadzac kim byli ludzie ktorzy zgineli w WTC ,
        i nie wolno drwic z ich smierci, jak i kogokolwiek, zostali zamordowani, sami nie wybrali sobie
        tego losu... tak jak tysiace innych ofiar na calym swiecie... a wymawianie sie reklama i wolnoscia
        slowa to brednia... moze zacznijmy w celach reklamowych, np. lopat , wykopywac ludzi na
        cmentarzu, albo wmawiac matkom ktore utracily dzieci, ze powinny kupowac na ich groby
        swieczki firmy xxx, przeciez wolnosc co?... A co do reklamay z Poznania, prostactwo...
      • ilirian Re: Nieetyczna reklama w Poznaniu 20.03.05, 18:10
        Chyba nie widziałeś reklamy lodówek pewnej szwedzkiej firmy. Tam nie było
        katastrofy lotniczej ale budowlana.
    • Gość: marek Re: Nieetyczna reklama w Poznaniu IP: *.echostar.pl 15.03.05, 17:26
      Ciekawe, jak by się za granicą pojawiła reklama proszku do szorowania chodników
      ze zdjęciami warszawskiego Getta. Albo rozstrzeliwań na ulicach stolicy.
      Ciekawe, czy byście byli tacy mądrzy?
      • tkuprian Albo taka może: 15.03.05, 17:29
        Dwójka uśmiechniętych SS manów, za nimi stos trupów i hasło: Zabija insekty na
        śmierć! Bez urazy.
    • Gość: myślący Re: Nieetyczna reklama w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:50
      A gdyby twoja matka została zgwałcona i ktoś by postanowił wykorzystać to do
      reklamy - na banerach zawisło by jej zdjęcie i slogan reklamowy np. MY
      PRZEPYCHAMY SKUTECZNIEJ I BEZ KONSEKWENCJI
      Taka reklama nie mogłaby przecież zaszkodzić twojej matce. Ja jej nie znam, a
      moze ona sie sama puszczala. Nie przeszkadzało by ci to?
      • amerykanin09 Re: Nieetyczna reklama w Poznaniu 15.03.05, 18:06
        Zeby bylo uzyte jej zdjecie musialaby by ona lub ktos z rodziny udzielic na to
        zgody. Poza tym w twoim przykladzie uzywany jest jest zdjecie, w reklamie nie
        sa uzywane dane lub zdjecia jakiekolwiek specyficznej osoby. Budynek z
        samolotem. W tamtym roku bylo w USA kilka takich wypadkow. Proponuje
        wyeliminowac samochod z reklamy, to zabil on mojego odleglego kuzyna.
        Poza tym twoja reklama moglaby sugerowac ze zle obyczaje mojej mamy
        • Gość: Ja [...] IP: *.trentn01.nj.comcast.net 15.03.05, 18:45
          • amerykanin09 Re: DO AMERYKANINA 09Nieetyczna reklama w Poznani 15.03.05, 19:09
            Nie bylem juz dawno w Trenton ale z tego co pamietam to byl tam smrud, brud i
            tylko ok 25% jest biala. Reszta to gangmember i bezdomni.
            Rozwalajace sie budynki i brud na ulicach. Wsyt ze to miasto jest stolica NJ.
            A pytanie o etyke wychodzoce od osoby ktora mieszka w NJ to brzmi jak zart
            • Gość: sezz ales glupi... IP: *.altec.pl / *.altec.pl 15.03.05, 21:11
              Ty nawet pisac poprawnie nie umiesz! Moglby ktos zgwalcici i udusic twoja matke
              a zdjecie wykorzystac na reklamie (ofiar WTC tez nikt o zgode nie pytal),
              ciekawe co bys wtedy belkotal?
              • amerykanin09 WTO nie bylo 15.03.05, 21:26
                najwiekszym wydarzeniem ostatnich 100 lat. Co roku jest kila podobnych wypadkow
                samolotowych(na mniejsza skale oczywiscie). W reklamie nie bylo ani zdjecia WTC
                ani nazwy ani nikt z tych ludzi nie byl nazwany.
                Burmistrz chce sie moze przypodobac USA bo liczy moze na jakas wycieczke albo
                prawdopodomnie reklame za walke z wraza reklama
            • Gość: Ja Re: DO AMERYKANINA 09Nieetyczna reklama w Poznani IP: *.trentn01.nj.comcast.net 15.03.05, 22:15
              25% Bialych... w twoim chorym umysle durniu. Widze, ze poznales Trenton z
              jedynej wlasciwej ci strony. Ze strony slumsow i degeneratow, gratuluje,
              widocznie tam twoje miejsce. A tak na marginesie, jesli slyszales kidykolwiek o
              ludziach takich jak Bruce Sprinsteen , Bon Jovi lub Diana Ross... to sa oni
              rezydentami sasiadujacej niemal z Trenton NJ (ok 40 mil) miejscowosci Deal NJ.
              Ale ty pewnie gustujesz w tanich huliganskich knajpach i dziwlkach po $5 wiec
              skad moglbys wiedziec...
              Go F yourself.
              • amerykanin09 Re: DO AMERYKANINA 09Nieetyczna reklama w Poznani 15.03.05, 22:32
                Wedle spisu ludnosci z 2000. Wedlug znajomego ktory pisal temat o jednej
                dzielnicy w Trenton to bylo to najgorsze miejsce w NJ. A do panow spiewakow to
                mieszkaja oni jeszcze blizej do Asbury Park. CZy tez uwazasz ze to miejsce jest
                rajem?
                Ile masz lat?
                5-7
    • Gość: . Dlaczego nie uzyli zdjecia z lasow Kabackich gdzie IP: 192.216.37.* 15.03.05, 18:21
      samolot LOTu sie rozwalil. Ciekawe czy to tez by bylo OK?
    • Gość: . Dlaczego nie uzyli zdjecia z lasow Kabackich gdzie IP: 192.216.37.* 15.03.05, 18:21
      samolot LOTu sie rozwalil. Ciekawe czy to tez by bylo OK?
      • Gość: Corvus To jest reklama LOTU IP: *.bredband.skanova.com 15.03.05, 18:44
      • Gość: Raf Bo nie IP: *.it4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 18:49
        Ta dyskusja jest na kretyński temat. Przecież to, ze reklama żeruje na tragedii WTC to głównie wymysł kilku kierowców i szanownych redaktorów. Jeżeli ta agencja ustąpi, to wkrótce wszystko będzie zabronione, bo komuś się będzie kojarzyło z czymś smutnym i zaprotestuje.
        To śmieszne i żenujące, a ta porównania do Katynia to już argumenty na poziomie LPR albo niżej, jeżeli się da.
    • Gość: enolc Życzę administratorowi forum żeby jego dzieci wych IP: *.icpnet.pl 15.03.05, 20:45
      owywały się na twórczości moich przedmówców. Tak dalej chłopaki.
    • Gość: ZLOTOS Re: Nieetyczna reklama w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 20:50
      na prawawdę DOBRE :) popieram. W czym problem ? jak Amerykanie wyśmiewają się z
      nas jest OK ? Nie rozumiem tematy - chyba, że ten temat ma napędzić następnych
      klientów. A tak a propos skąd te skojarzenia ?? Ktoś ma złe myśli !!
      • Gość: gosc Re:zdziczenie IP: *.hrl.com 15.03.05, 21:15
        takie zdziczenia w Polsce nie znalem, mozna nie lubic Ameryki, Amerykanow, Busha ale trzeba miec troche ludzkich uczuc ktorych bardzo wiele Polakow jest
        pozbawionych, narod polski jest na prostej szybkiej drodze do wylaczenia go z grupu cywilizowanych narodow,czy ludzie nie zdaja sobie sprawe ze ich
        wypowiedzi sa czytane przez ludzi z calego swiata, i nawet im nie przyjdzie do glowy nie tylko szanowac siebie ale Polski jak narodu i tych normalych uczciwych
        Polakow ktorym jeszcze zalezy
    • Gość: tom Re: Nieetyczna reklama w Poznaniu IP: 195.150.224.* 15.03.05, 21:08
      heh a pare lat temu Gazeta Wyborcza robila sobie jaja , parodiując film Quo
      Vadis. Toc to przeciez naigrawanie się z wyrzynania ludzi w Rzymie
    • Gość: ważniak Takie ścierwo zrobi wszystko dla kasy. IP: www.* / *.man.bydgoszcz.pl 15.03.05, 21:17
      !
    • aniaczepiel Nieetyczna? 15.03.05, 21:19
      Uwzięli się wszyscy.To tylko oryginalny pomysł propagandowy.Szef firmy wie,jak
      się robi biznes.Gratuluję pomysłu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka