makbrajdu 24.09.09, 14:55 polecenie wykonuję pokornie i mam nadzieję, zacznę się tu w końcu dobrze bawić ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 14:57 Ty nie udawaj takiego, co słucha poleceń ;& Kto Ci tak źle życzy??? Nadzieja szpiluje ostatnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 15:00 hmmm...widać zbyt łatwo ulegam kobiecym wdziękom ;) i jak zwykle będę tego żałował :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 15:02 Ojej, jakaś kobieta Ci tu poleciła się bawić? Któż to? :) Nie, tu na mur nie będziesz niczego żałował :) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 15:07 twardycukierek napisała: > Ojej, jakaś kobieta Ci tu poleciła się bawić? Któż to? :) wyjątkowa ofkorsaopel! > Nie, tu na mur nie będziesz niczego żałował :) do momentu porannego przebudzenia z pewnoscią nie :PP Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 15:09 Wyjątkowa? To nie znam ;) Ty, w glanach tak ale pesymizm zostaw w przedpokoju, Antoni się nim zaopiekuje ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 15:13 twardycukierek napisała: > Wyjątkowa? To nie znam ;) > > Ty, w glanach tak ale pesymizm zostaw w przedpokoju, Antoni się nim zaopiekuje > ;/ ja nie wiem jak Ci to powiedzieć ale...ja nie mogę się dłużej spotykać z Tobą w takich okolicznościach nie wiem czy zauważyłaś, ale mój Jan z Twym Antonim...jak oni na siebie patrzą...no zgorszenie!!!! ehh... antyczna dramaturgia się zaplotła z Janem nie mogę, bez Jana tym bardziej... cóż począć, cóż począć! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 15:20 > ja nie wiem jak Ci to powiedzieć > ale...ja nie mogę się dłużej spotykać z Tobą w takich okolicznościach To około innej liczności się spotkajmy :)) > nie wiem czy zauważyłaś, ale mój Jan z Twym Antonim...jak oni na siebie patrzą...no zgorszenie!!!! Nie zajmuj się detalami. Od patrzenia jeszcze żadna mąka (męka?) nie zamieniła się w piec. No. :D > cóż począć, cóż począć! Ojej! NIC! ¤.¤ Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 15:51 czyli w okolicach licznych piecy dojdzie do poczęcia? ;)) znaczy się dziecko piekarzy będzie bohaterem dnia;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 15:59 > czyli w okolicach licznych piecy dojdzie do poczęcia? ;)) Taaa, pod piecem najzimniej ;D > znaczy się dziecko piekarzy będzie bohaterem dnia;) Jesteś piekarzem? Bo ja nie. OD tego zależy odpowiedź. :D Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 16:05 twardycukierek napisała: > > czyli w okolicach licznych piecy dojdzie do poczęcia? ;)) > > Taaa, pod piecem najzimniej ;D > > > znaczy się dziecko piekarzy będzie bohaterem dnia;) > > Jesteś piekarzem? Bo ja nie. OD tego zależy odpowiedź. :D nie jestem:P wiec za swiadków tylko będziemy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 20:33 > nie jestem:P Uff... > wiec za swiadków tylko będziemy ;)) Tego poczęcia? Co to, mam być muchą na ścianie? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 20:56 nie wiem jak Ty...ale ja się przebieram za paprotkę :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 23:04 W bieli taki niewinny, co? Dobra, będziesz naszym cover ;D Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 23:51 twardycukierek napisała: > W bieli taki niewinny, co? Dobra, będziesz naszym cover ;D jeśli będzie na co popatrzeć to mogę! no! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 23:56 Mam głębokie wątpliwości, poczęcie... eeee. Nawet Trzej Królowie wpadli na piwo po fakcie skonsumowania ;P Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 25.09.09, 00:02 to ja się napiję przed konsumpcją jako paprotka mogę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 25.09.09, 00:05 Pij na zdrowie, tylko nie zapaproć mi sukienki ;D Acha: paprotka to taki grzyb podeszczowy??? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 25.09.09, 00:19 to, że przypadła Ci w tej scenie rola pieczarki nie oznacza, że mozęsz mnie od grzybów wyzywać :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 25.09.09, 07:43 To bądź Pieczką Franciszkiem. Miły facet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 25.09.09, 09:35 teraz od piczek mnie wyzywa..:P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 25.09.09, 09:40 Pi Czek? Nieee, to znany sportowiec, koreańsko-czeski z domieszką krwi czekisty... Ale marudzisz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 25.09.09, 09:50 twardycukierek napisała: > Pi Czek? Nieee, to znany sportowiec, koreańsko-czeski z domieszką krwi c > zekisty... > > Ale marudzisz ;P to jeszcze tylko nrd-owskiego wąsa poproszę do kompletu;)) Odpowiedz Link Zgłoś