Dodaj do ulubionych

dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić;)

24.09.09, 14:55
polecenie wykonuję pokornie
i mam nadzieję, zacznę się tu w końcu dobrze bawić ;))
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 14:57
      Ty nie udawaj takiego, co słucha poleceń ;& Kto Ci tak źle życzy???

Nadzieja szpiluje ostatnia :))
      • makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 15:00
        hmmm...widać zbyt łatwo ulegam kobiecym wdziękom ;)
        i jak zwykle będę tego żałował :P
        • twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 15:02
          Ojej, jakaś kobieta Ci tu poleciła się bawić? Któż to? :)

Nie, tu na mur nie będziesz niczego żałował :)
          • makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 15:07
            twardycukierek napisała:

> Ojej, jakaś kobieta Ci tu poleciła się bawić? Któż to? :)

wyjątkowa ofkorsaopel!

> Nie, tu na mur nie będziesz niczego żałował :)
            do momentu porannego przebudzenia z pewnoscią nie :PP
            • twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 15:09
              Wyjątkowa? To nie znam ;)

Ty, w glanach tak ale pesymizm zostaw w przedpokoju, Antoni się nim zaopiekuje ;/
              • makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 15:13
                twardycukierek napisała:

> Wyjątkowa? To nie znam ;)
                >
                > Ty, w glanach tak ale pesymizm zostaw w przedpokoju, Antoni się nim zaopiekuje
                > ;/

ja nie wiem jak Ci to powiedzieć
                ale...ja nie mogę się dłużej spotykać z Tobą w takich okolicznościach

nie wiem czy zauważyłaś, ale mój Jan z Twym Antonim...jak oni na siebie
                patrzą...no zgorszenie!!!!

ehh...
                antyczna dramaturgia się zaplotła
                z Janem nie mogę, bez Jana tym bardziej...
                cóż począć, cóż począć!

• twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 15:20
                  > ja nie wiem jak Ci to powiedzieć
                  > ale...ja nie mogę się dłużej spotykać z Tobą w takich okolicznościach

To około innej liczności się spotkajmy :))

> nie wiem czy zauważyłaś, ale mój Jan z Twym Antonim...jak oni na siebie patrzą...no zgorszenie!!!!

Nie zajmuj się detalami. Od patrzenia jeszcze żadna mąka (męka?) nie zamieniła się w piec. No. :D

> cóż począć, cóż począć!

Ojej! NIC! ¤.¤
                  • makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 15:51
                    czyli w okolicach licznych piecy dojdzie do poczęcia? ;))

znaczy się dziecko piekarzy będzie bohaterem dnia;)
                    • twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 15:59
                      > czyli w okolicach licznych piecy dojdzie do poczęcia? ;))

Taaa, pod piecem najzimniej ;D

> znaczy się dziecko piekarzy będzie bohaterem dnia;)

Jesteś piekarzem? Bo ja nie. OD tego zależy odpowiedź. :D
                      • makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 16:05
                        twardycukierek napisała:

> > czyli w okolicach licznych piecy dojdzie do poczęcia? ;))
                        >
                        > Taaa, pod piecem najzimniej ;D

>
                        > > znaczy się dziecko piekarzy będzie bohaterem dnia;)
                        >
                        > Jesteś piekarzem? Bo ja nie. OD tego zależy odpowiedź. :D

nie jestem:P
                        wiec za swiadków tylko będziemy ;))
                        • twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 20:33
                          > nie jestem:P

Uff...

> wiec za swiadków tylko będziemy ;))

Tego poczęcia? Co to, mam być muchą na ścianie? ;D
                          • makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 20:56
                            nie wiem jak Ty...ale ja się przebieram za paprotkę :P
                            • twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 23:04
                              W bieli taki niewinny, co? Dobra, będziesz naszym cover ;D
                              • makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 23:51
                                twardycukierek napisała:

> W bieli taki niewinny, co? Dobra, będziesz naszym cover ;D

jeśli będzie na co popatrzeć to mogę! no! ;)
                                • twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 24.09.09, 23:56
                                  Mam głębokie wątpliwości, poczęcie... eeee. Nawet Trzej Królowie wpadli na piwo
                                  po fakcie skonsumowania ;P
                                  • makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 25.09.09, 00:02
                                    to ja się napiję przed konsumpcją
                                    jako paprotka mogę ;)
                                    • twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 25.09.09, 00:05
                                      Pij na zdrowie, tylko nie zapaproć mi sukienki ;D
                                      Acha: paprotka to taki grzyb podeszczowy???
                                      • makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 25.09.09, 00:19
                                        to, że przypadła Ci w tej scenie rola pieczarki nie oznacza, że mozęsz mnie od
                                        grzybów wyzywać :P
                                        • twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 25.09.09, 07:43
                                          To bądź Pieczką Franciszkiem. Miły facet ;)
                                          • makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 25.09.09, 09:35
                                            teraz od piczek mnie wyzywa..:P

• twardycukierek Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 25.09.09, 09:40
                                              Pi Czek? Nieee, to znany sportowiec, koreańsko-czeski z domieszką krwi czekisty...

Ale marudzisz ;P
                                              • makbrajdu Re: dostałem polecenie by sie tutaj dobrze bawić; 25.09.09, 09:50
                                                twardycukierek napisała:

> Pi Czek? Nieee, to znany sportowiec, koreańsko-czeski z domieszką krwi c
                                                > zekisty...
                                                >
                                                > Ale marudzisz ;P

to jeszcze tylko nrd-owskiego wąsa poproszę do kompletu;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka