Dodaj do ulubionych

Internetowe roszady Panoramy Firm

IP: *.pojan.net 15.03.05, 18:08
a tyle do mnie dzwonili w sprawie reklamy!! panorama firm jest do dupy,
najpierw dawała wszsytko za darmo, teraz kto nie zaplaci to nie dostanie
nawet małego wpisu w swojej branży. Lepsza jest zółta ksiązka TP
Obserwuj wątek
    • Gość: bodek25 Internetowe roszady Panoramy Firm IP: 213.17.181.* 15.03.05, 18:10
      a kto nie wyczaił o co chodzi i się zalogował, to nieświadomie przekazał dane
      ze swogo konta pf nowym "władcom" domeny ;-) eniro w żadnym miejscu na
      www.pf.pl o tym nie poinformowała. ergo przeciętny user nic o tym nie wiedział.
      swoją drogą z konta panoramy zrezygnowałem już dawno, bo irytowały mnie
      nieustanne problemy z połączeniem się i funkcjonowaniem portalu (choc miałem
      tam taki fajny unikatowy nick;-().

pozdrawiam
      bodek
      • Gość: gosc-1 Re: Internetowe roszady Panoramy Firm IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 11:27
        Ale Wy jestescie głupi-to nie jest(tresc, tresc, tresc!)NOWY WLADCA i co
        ciekawe wygral w sadzie sprawe z Panorama Internetu, wyglada wiec na to ze
        Eniro mialo racje i to ono zakonczylo wspolprace z PI, a nie odwrotnie!
      • Gość: amarka Re: Internetowe roszady Panoramy Firm IP: *.16.100-84.rev.gaoland.net 17.03.05, 00:01
        Co to znaczy nie wyczaił? Admin wysłał list z info o zmienie adresów na
        login@epf.pl w zeszłym tygodniu, oba adresy funkcjonowały równocześnie do 14
        marca, byl czas na "wyczajenie" i przekazanie adresu znajomkom. Ale jak ktoś z
        góry kasuje wszystkie listy nie zawierające gołych bab...
    • Gość: Picco bello Re: Internetowe roszady Panoramy Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 22:51
      Jedne wielkie bajki opowiada pseudorzeczniczka,oczywiście za grubą kasę,moje
      konto pod pf.pl znikło i nigdzie go nie można znależć,ani na epf.pl,ani pod
      pf.pl, jeden wielki bajzel,nie burdel,bo tam to porządek.Najgorzej,jak
      pseudo"byznesmeny",ci,co to im słoma z butów wystaje biorą się za interesy,a
      już faktycznie o tych ich bzdurnych telefonach w sprawie reklamy,to chatko
      patrzeć!
    • Gość: aaaaa Re: Internetowe roszady Panoramy Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 08:39
      www.akcje24.pl
      • Gość: Kepler Re: Internetowe roszady Panoramy Firm IP: 212.160.172.* 16.03.05, 09:03
        ale właściwie to co chciałeś przez to powiedzieć?
    • Gość: Adam Portal pod www.epf.pl faktycznie ma wszystko IP: *.pi.net.pl 16.03.05, 09:27
      Portal pod www.epf.pl faktycznie ma wszystko to, co było wcześniej pod pf.
      Szkoda, że autorzy tego nie rozgłaszają, bo ciężko trafić. Swoją drogą jeżeli
      Panorama ma najwidoczniej z praw do portalu wszystko, a Eniro nic, to czemu to
      Eniro żeruje teraz na popularności serwisów Panoramy. Ja przecież wszedłem pod
      pf.pl tylko dla tego, że chciałem z rana zobaczyć moją ulubioną pogodę i
      horoskop, no i newsy, a zobaczyłem jakąś wysuszoną książkę telefoniczną, która
      mnie nic nie obchodzi. To chyba Panorama Internetu powinna pozostać dostępna
      pod nazwą swojego portalu, nie?
      • Gość: koperek Re: Portal pod www.epf.pl faktycznie ma wszystko IP: *.pkt.pl 16.03.05, 10:12
        zgadzam się z przedmówcą wszystkie prawa powinny należeć do panoramy internetu,
        wkładaja w to dużo kasy i zaangażowania, nie tak jak te hieny z eniro....tylko
        kogos skopać i nic więcej...
        • Gość: idaho Re: Portal pod www.epf.pl faktycznie ma wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:24
          goscie z PI budowali sobie portal za kase Eniro az te w koncu sie wkurzylo, PI
          to zwykła obsługa techniczna i nic wiecej, obecny problem można porównac to
          roszczenia sobie prawa do autobusu MKP przez jego kierowce: autobus jest mo nim
          codziennie kieruje
      • Gość: idaho Re: Portal pod www.epf.pl faktycznie ma wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:33
        Właścicielem nazwy pf.pl zawsze bylo Eniro, za kase Eniro PI wypromowało swoj
        portalik. Eniro płaciło za utrzymanie i funkcjonowanie portalu, naganiało
        reklamodawców i klientów na poczte. Zobaczymy ile teraz bez kasy Eniro PI
        pociagnie. Bez sensownej sprzedaży i marketingi, zasięgu, bazy firm, ktora byla
        podstawą. Ich wyszukiwarka to resztki tego co bylo, gooru to plagiat googla w
        niezbyt dobrym wydaniu, anonser to wielka klapa a na to wszystko naklada się
        nowy adres, ktory paradoksalnie im pomógl - wszystko chodzi szybciej, ciekawe
        dlaczego??? Może maja mniej obciażone maszyny?
        • ewunia36 Re: Portal pod www.epf.pl faktycznie ma wszystko 23.03.05, 00:02
          nie wiem skad w ludziach tyle jadu,moze to wplyw Warszawy i klimatu tam
          panujacego, jak mozna zyczyc ludziom porazki, biedny czlowieczku. Pozdrowienia
          dla rodziny, o ile takowa posiadasz
    • bopin Takie towarzystwo 16.03.05, 10:07
      Generalnie to takie cwaniackie towarzystwo, spójrzcie na to ich gooru. Kolesie
      mają tupeciarskie metody prowadzenia interesów, no to się w końcu pożarli,
      trafił swój na swego.
      • Gość: maciek Re: Takie towarzystwo IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 16.03.05, 10:39
        Same 'doborowe' towarzystwo, hehe pi, pkt.... A moze ktos sie zapyta u źródła
        zamiast podszywac się pod kogoś innego i ściemniać, pozdro konkurencji
    • Gość: kornwaliusz Panorama Internetu to nie jest pf.pl IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 16.03.05, 10:29
      zastanawiajace, że wszystkie opinie są spod IP Panoramy Internetu i PKT.
      Brawo chłopcy, zazdrościcie ?
      • Gość: Jano neutralnie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.05, 10:47
        Nie wswzystkie tylko jedna. A co, pewnie powinny być tylko z eniro, nie?
        Sądząc po niektórych głupotach, to chyba eniro kazało wszystkim swoim
        pracownikom coś napisać
    • Gość: Myślący inaczej Internetowe roszady Panoramy Firm IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 16.03.05, 10:41
      Jeśli ktoś nie zauważył to www.pf.pl jest stroną Panoramy Firm (PF) a nie
      panoramy internetu (wtedy strona nazywała by się www.pi.pl - czy jakoś tak).
      Z artykułu dowiaduję się ,że :"Konta z całą zawartością zostały przeniesione
      (zdaniem Eniro - bezprawnie) pod adres epf.pl i internauci mogą z nich nadal
      korzystać" a więc Picco bello szukaj swojego konta w Panoramie Internetu.
      Jak zauważył Bodek25 "z konta panoramy zrezygnowałem już dawno, bo irytowały
      mnie nieustanne problemy z połączeniem się i funkcjonowaniem portalu" , to jak
      musiały irytować takie kłopoty eniro ,które jak mi się wydaje płaciło za
      bezawaryjną pracę portalu.
      Olek ,jeśli się dobrze zastanowić to twoje życie jest również do dupy - bo
      najpierw jako dziecko otrzymywałeś wszystko za darmo a teraz za wszystko musisz
      płacić - zakończ swoje męki.
      Adam napisał :"Ja przecież wszedłem pod pf.pl tylko dla tego, że chciałem z
      rana zobaczyć moją ulubioną pogodę i horoskop, no i newsy, a zobaczyłem jakąś
      wysuszoną książkę telefoniczną, która mnie nic nie obchodzi." - skorzystaj z
      onetu a zapewniam cię ,że informacje umieszczone tam są dużo aktualniejsze i
      prawdziwsze.
      • Gość: Jano Portal to portal IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.05, 10:52
        Jeśli ktoś nie zauważył, to pod tym adresem powinien być portal, a nie jakaś
        wyszukiwarka. Jaki portal? Ano ten co od zawsze, czyli ten należący do Panoramy
        Internetu. Teraz jest pod epf.pl. Kto nie wierzy niech zajrzy. Jaki był taki
        jest, wszystko dzaiała, poczta też i wszystko na temat
        • Gość: wkurzona dla mnie to zlodzieje ! IP: *.sieradz.mediaclub.pl 16.03.05, 11:17
          zadzwonili do mnie z oferta ogloszenia. Poprosilam o wiecej danych, regulamin i
          przeslanie go na fax pod innym numerem telefonu (w domu). kobieta zadzonila do
          domu i odebral moj tata, przeslala mu fax i powiedziala, ze wszystko jest juz
          ustalone ze mna (nic takiego nie mialo miejsca) i musi podpisac umowe.
          podyktowala mu nawet "z upowaznienia". okazalo sie ze wbrew mojej woli umowa
          zostala podpisana i nie moge jej zerwac. kazali mi zaplacic odsetki w kwocie
          25% wartosci ogloszenia, okolo 90 zl, a jesli bym nie zaplacila w ciagu 7 dni
          to musialabym zaplacic cala wartosc ogloszenia, a jesli i tego bym nie zrobila
          to grozili sadem. malymi literkami pisalo, ze umowa jest niewazna jesli nie
          zapoznalam sie z regulaminem, ale pani w zlodziejskiej firmie Eniro tego nie
          uznala, bo umowa czy tak, czy tak zostala podpisana. zaplacilam wiec te 25% i
          od tej pory nie chce miec juz wiecej zwiazku z tymi ludzmi !
          • Gość: b. konsultant Re: dla mnie to zlodzieje ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:02
            nie bądź zła na konsultantów. W firmie jest takie parcie na umowy, że stają na
            głowie byle by coś było i żeby sie utrzymać. Teraz nie pracuje. Tak ingerowano
            w mój czas, że nadrabiam zaległości. Moge tylko uprzedzić ,że i tak będą
            dzwonić.
        • Gość: maciek Re: Portal to portal IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 17.03.05, 08:59
          Działa, działa...sprawdziłem. Tylko nie chodzi coś, co robiło tam 80%
          ruchu...Baza ENIRO. Jest tylko jakiś śmieszny napisz, który okłamuje ludzi. Już
          tam nie znajdziecie tego, czego szukaliście. Największej bazy adresowej w tym
          kraju. Poczytajcie horoskopy i sprawdzcie biorytm. A jeszcze w news'ach zapewne
          zaraz sie znowu pokaże Biblia dla komunikatora>:
    • Gość: Slaweeek Re: Internetowe roszady Panoramy Firm IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 16.03.05, 11:16
      Co prawda to prawda :) portal jest portal a ten wisi na www.epf.pl
      Niech eniro lepiej tłucze te swoje książki telefoniczne a nie zajmuje się czymś
      na czym się nie zna :)

najbardziej podobają mi się wcześniejsze teksty przedstawicieli eniro, że są
      właścicielem portalu :D wyszło, że łgali klientom ile wlezie. Jeden dzień i
      Portal zmienił właściciela :D
    • Gość: Krzaku NADAL PF.PL ?! IP: *.net.pl / *.devs.futuro.pl 16.03.05, 18:40
      "Mogą jednak również pozostawić konta w dotychczasowej domenie pf.pl
      korzystając z nowego systemu pocztowego Eniro"

Gdzie jest ten system ?! Jaki jest link do niego? Chyba ta kobieta nie wie co
      to jest domena, adres itp. - jak dzwoniłem do Eniro to mi powiedzieli, że nowy
      adres to epf.pl (choć babka z którą gadałem nie miała ewidentnie pojęcia o czym
      mówi - np. zmieniliśmy domene bo ta nowa jest bardziej pojemna itd :-) ).

Pytanie: miałem adres @pf.pl - czy mogę w jakikolwiek sposób z niego dalej
      korzystać?!
    • Gość: uzytkownik Re: Internetowe roszady Panoramy Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 10:41
      Bardzo dziekuje gazecie.pl za umieszczenie tego artykulu w internecie:)
      Dzieki Wam odnalazlam swoja poczte na epf.pl:)
      Nie odczytalam wiadomosci na mojej skrzynce o zmianie serwera panoramy firm
      przed 14 marca i od 3 dni nie moglam sie zalogowac.
      Raz jeszcze bardzo dziekuje.
      Jestem Wam wdzieczna, poniewaz odzyskalam wazne dla mnie informacje, ktore sa
      na mojej poczcie.
      Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: gośćI Re: Internetowe roszady Panoramy Firm IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.05, 20:13
      a ja się bardzo cieszczę że nie stracę swojeje skrzynki w domenie pf.pl ... to
      fajnie że o nas zadbali
      • Gość: marchef Dyskutuja sobie przedstawiciele obu firm, hehehe IP: 217.153.241.* 18.03.05, 21:49
        i podszywaja sie pod uzytkownikow, tzw. normalnych internautow.
        ciekawe tylko, czy to zwykli, fanatyczni , nadgorliwi pracownicy, czy "Szychy"
        uprawiajace prymitywny PR....?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka