Dodaj do ulubionych

Jak przedłużyć zycie Norton Internet Security?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:00
Kupiłam prawie rok temu NIS i teraz ten ....informuje
mnie że kończy się licencja roczna. Jak kupowałam
to w sklepie nikt mnie nie uprzedził że ta zabawa
będzie trwała tylko rok. Za takie pieniądze!!!
Szlag mnie trafia! Dzwoniłam do sklepu, trzeba wybulić
następną kupę forsy. Czy ktoś może poradzic co robić?
Pozdrawiam E.
Obserwuj wątek
    • m.gregor Re: Jak przedłużyć zycie Norton Internet Security 15.04.05, 22:24
      Odinstalowac NIS'a i zainstalowac Avast'a i Kerio albo Sygate. Linki w poscie
      'Minimum programowe' w FAQ. Link do FAQ w naglowku forum.
    • Gość: ixi Re: Jak przedłużyć zycie Norton Internet Security IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:18
      Wydaje mi sie, ze wystarczy go odinstalowac i zainstalowac ponownie. W przypadku
      nortona zawsze dzialalo.
      • Gość: piecyk gazowy Re: Jak przedłużyć zycie Norton Internet Security IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.04.05, 23:33
        No way. Nie przejdzie.
        • piscina Re: Jak przedłużyć zycie Norton Internet Security 16.04.05, 00:10
          Może samo przeinstalowanie Nortona nie przejdzie. Ale ja przeinstalowywałam cały
          system w ponad pół roku po zainstalowaniu Nortona Antywirusa, po czym wgrałam go
          znowu z płyty i okazało się, że ma przed sobą jeszcze calutki rok. No ale
          przeinstalowywać system tylko dlatego - chyba nie warto? :-)
          • Gość: ja Re: Jak przedłużyć zycie Norton Internet Security IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 09:41
            Da sie bez reinstalki..

Trzeba nortona odinstlować potem wykasować jego foldery w "Program Files".
            Potem w "documents i settings" jest folder (ukryty) "Dane Aplikacji" i wywalić z
            niego "symantec".
            Potem zaintalować jeszcze raz.

Jestem newbie, ale rozumek mam "techniczny" i myślę jak ja bym to zrobił.
            Znajomy poprosił mnie niedawno o pomoc - miał ten sam problem i działa.
            • neder Re: Jak przedłużyć zycie Norton Internet Security 16.04.05, 11:08
              tyle, że po co ładowac siły i czas w Nortona, który obciąża system jak można
              mieć równie dobrego, lżejszego, darmowego legalnego avasta.
            • szarykot Re: Jak przedłużyć zycie Norton Internet Security 16.04.05, 11:58
              > Da sie bez reinstalki..
              >
              > Trzeba nortona odinstlować potem wykasować jego foldery w "Program Files".
              > Potem w "documents i settings" jest folder (ukryty) "Dane Aplikacji" i wywalić
              > z
              > niego "symantec".
              > Potem zaintalować jeszcze raz.

nie dało się, wczoraj próbowałem.

w aktualnym Enterze jest Kaspersky z roczną licencją.
              • Gość: ja Re: Jak przedłużyć zycie Norton Internet Security IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 08:14
                Da się.
                Po pierwsze - wyłączyć przywracanie systemu
                Po drugie - odinstalować także wszystkie inne programy Symanteca (m.in. LiveReg
                i LiveUpdate są widoczne w "Dodaj/odinstaluj programy")
                Po trzecie - zrobić to co pisałem wcześniej
                Po czwarte - ZRESTARTOWAĆ komputer
                Po piąte - zainstalować program na nowo
                Po szóste - jak ktoś lubi może włączyć przywracanie systemu
        • Gość: ixi Re: Jak przedłużyć zycie Norton Internet Security IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 11:29
          Piecyk, robilem to nie raz i jakos przechodzilo. I to bez grzebania w
          rejestrach. Sam bylem zdziwiony.
    • Gość: Elzunia3 Re: Jak przedłużyć zycie Norton Internet Security IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 19:51

Dziękuje bardzo za pomoc i dobre rady,
      jeszcze mam ok. 20 dni żywotw NIS, potem będę
      próbować.
      Pozdrawiam serdecznie Elzunia3
    • Gość: OxY Re: Jak przedłużyć zycie Norton Internet Security IP: *.finemedia.pl 30.04.05, 00:00
      Yo:]Poprostu wchodzisz na strone www.serials.ws i sciagasz cdkay lub na www.crack.am i sciagasz cracka do niego i dziala Ci do konca zycie i jeden dzien dluzej:P
      • dakow1 Re: Jak przedłużyć zycie Norton Internet Security 30.04.05, 06:57
        można załatwia to niewielki pliczek :-) ,który trzeba podmienic
        • bruke Re: Jak przedłużyć zycie Norton Internet Security 30.04.05, 15:20
          Dopiero poczatkuje. Doradzcie jak uaktywnic na miesiac albo dluzej/ miesieczny
          skonczyl sie/ program do czyszczenia historii surfowania po internecie... o
          nazwie Window Washer 5. Pozdrawiam.
          • dakow1 Re: Jak przedłużyć zycie Norton Internet Security 30.04.05, 18:58
            bruke napisał:

> Dopiero poczatkuje. Doradzcie jak uaktywnic na miesiac albo dluzej/ miesieczny
            >
            > skonczyl sie/ program do czyszczenia historii surfowania po internecie... o
            > nazwie Window Washer 5. Pozdrawiam.

www.krakersik.xx.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka