Gość: Wic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:02 A przy tej okazji to chciałem powiedzieć że mi Reality TV słabo odbiera, jakoś tak co jakiś czas śnieży. Może to ktoś naprawi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drak22 [...] 27.04.05, 19:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ++ Re: Aster ogłasza wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:18 Mi też Reality słabo odbiera. A klijentów telefonów i internetu by mieli więcej gdyby wszędzie udostępniali te usługi (u mnie są oczywście niedostępne). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Aster ogłasza wyniki IP: *.unicom / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 00:35 Aster przynajmniej oglasza wyniki i robi spotkania z mediami, a UPC ?:-) chyba troche w tyle, wyniki z pewnoscia nie sa fascynujace, ale dzial PR UPC rzecz jasna zaprzeczy. Ciekawe jak beda ksztaltowaly sie wyniki ASTER-a po wprowadzeniu teleofni przez UPC i migracje klientow z ASTER do UPC. Odpowiedz Link Zgłoś