Gość: Miki IP: 217.153.220.* 31.05.05, 18:28 czy mogę coś poprawić w ustawieniach aby pobieranie odbywało się bez tego dłuuugiego oczekiwania? Bywa i tak, że w ciągu dnia moje pliki nie ruszą ani o kawałek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder możesz 31.05.05, 18:32 www.google.pl/search?hl=pl&q=emule+konfiguracja&btnG=Szukaj+w+Google&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki - dziękuje Re: możesz IP: 217.153.220.* 31.05.05, 18:38 neder, dla ciebie komputery nie mają tajemnic. Czy jest coś czego nie wiesz...? Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: możesz 31.05.05, 18:45 > neder, dla ciebie komputery nie mają tajemnic. Czy jest coś czego nie wiesz...? nie bardzo wiem czy to nie ironia więc nie odpowiem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weldon Re: możesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 18:59 To "google+search..." to powinnaś w podpisie ustawić :D i tylko końcówki zmieniać. Natomiast co do emułka - najlepiej ustawić go na ... tygodni i wyrobić sobie dużo znajomości i kredytów. Nie będą cię co chwila spychali na koniec kolejki, no i dadzą pełne pakiety i lepsze szybkości ściągania. Ot, cała tajemnica ustawień. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: możesz 31.05.05, 19:05 > To "google+search..." to powinnaś w podpisie ustawić :D > i tylko końcówki zmieniać. pisanie rozprawek na temat tego co już od dawna można znaleźć w internecie i jest to dobrze opisane jest trochę zbędne. (nie wspomnę o tym, że kilkadziesiąt razy było omawiane na tym forum). Jak ktoś ma ochoę odpowiedzieć wyczerpująco i pełnymi zdaniami to ja mu nie bronię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weldon Re: możesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 19:12 Z tym "google+search..." to nie piłem do ciebie :) Toż wskazuję tylko , że można by zautomatyzować odpowiedzi na niektóre (większość?) pytań na forum pzdr PS zły dzień? U mnie jakiś cham przez pięć minut wycinał krzaki przy stacji trafo więc wyłączyli prąd na cały dzień więc nockę mam murowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: możesz 31.05.05, 19:20 > PS zły dzień? A gdzie tam... na zakupach byłam ;p Żyć nie umierać ;D PS. trzeba było postrzelać do Pana Wycinacza Krzaków z procy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weldon Re: możesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 19:23 Ich było więcej ... Zresztą wycieli i poszli, a tego co włącza prąd to bym nie sięgnął. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś