Gość: Rafał IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.06.05, 18:27 Nie dosyć, że apteki są siedliskiem zabobonu homeopatii, to jeszcze będą uprzykrzać życie hałasem jak nędzny supermarket. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc jak gosc Re: Telewizja w aptekach IP: *.radio88.com.pl 13.06.05, 18:33 "(...)oprócz reklam znajdą się również informacje o pogodzie, bieżące wiadomości z PAP oraz porady. Wszystko to w absolutnej ciszy, gdyż reklamy dźwiękowe w aptekach są zakazane." pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mefisto999 Re: Telewizja w aptekach 13.06.05, 19:17 tak wlaśnie wyglada zdolność "rozumienia tekstu" u Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tracert Zgroza! :( IP: 80.51.47.* 13.06.05, 19:47 Lepiej sobie zobacz co to jest icm.edu.pl :( ZGROZA! I ten półanalfabeta jest w najlepszym przypadku studentem UW, a w najgorszym on tam uczy... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maćkos Re: Zgroza! :( IP: *.gdynia.mm.pl 13.06.05, 19:50 Ale prognozę pogody mają spox: meteo.icm.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se Re: Zgroza! :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:49 icm.edu.pl to takze ogolnodostepny proxy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maddox Re: Telewizja w aptekach IP: *.137.62.81.cust.bluewin.ch 13.06.05, 21:53 A czego sie spodziewasz od kogos kro uwaza homeopatie za zabobon? Ze jest inteligentny? haha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał tak czy owak zaśmiecanie środowiska IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.06.05, 20:20 To miło, że bez hałasu, ale pewnie będą mrugać po oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farmer Re: tak czy owak zaśmiecanie środowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 06:21 O ... to teraz jednak bez halasu? Cale dwie godzinki ci to zajelo. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonk A POWINNO BYĆ TAK IP: *.gorzow.mm.pl 13.06.05, 20:10 Apteki powinny mieć wydzielone miejsca gdzie realizuje się recepty i sprzedaje lekarstwa (może być schowane wstydliwie gdzieś koło zaplecza, ale oznaczone!) I supermarket z ziółkami ojców ..., tranem z wątroby himalajskiego wieloryba, cudowną dietą cud prosto z klasztoru Shaolin, ewentualnie z Hollywood,i homeopatycznymi granulkami szczęścia na wszystkie dolegliwości serwowanymi przez przemiłą,umiejącą słuchać obsługę,która w try miga znajdzie remedium na każde możliwe schorzenie z galopującym rakiem, i gorączką krwotoczną włącznie. (Stali klienci zniżki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: En i kto za to płaci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 20:15 ja, Pan, społeczeństwo płaci (ok. 40% ceny leków to koszty reklamy/marketingu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: i kto za to płaci? IP: *.chello.pl 13.06.05, 20:44 jedno mnie zadziwia - i pytam poważnie teraz : Kto i w jakim celu kupuje leki przeciwbólowe, których w Polsce sprzedają się tonami ? Jeśli mnie coś boli, idę do lekarza by mnie wyleczył. Jeśli jestem zmęczony po całym dniu, kładę się spać. Jeśli mnie boli ząb, idę do dentysty. Nie przypominam sobie kiedy ostatni raz brałem pyralginę czy inne tego typu świństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: i kto za to płaci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:03 a ja sobie przypominam: podczas ostatniej miesiaczki. bol przez pierwsze dni to u mnie normalka i nie jest objawem zadnej choroby, tak twierdzi moja ginekolozka. siegam po srodki przeciwbolowe bez recepty i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat poproś lekarkę o receptę na duspatalin IP: *.chello.pl 13.06.05, 21:21 Leki przeciwbólowe otępiają, duspatalin to delikatny lek rozkurczowy, super pomaga na bóle podczas miesiączki, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gocanowo to wielkie swinstwo, a przede wszystkim 13.06.05, 21:28 bezczelny rabunek nas wszystkich. Zapomina sie czesto o tym, ze te wszystkie swiecidelka, cale koszty reklamy, prezenciki dla lekarzy i administracji sluzby zdrowia, ponosimy my wszyscy kupujac leki. Na cene kazdego leku przypada az 40% na reklame, na badania naukowe naiwyzej 10%. Kupujac cokolwiek, skladamy sie wspolnie na te dranstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedrolot Re: Telewizja w aptekach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:50 no tak... lekarze drza, bo teraz klient kupi specyfik z reklamy a nie ten, od ktorego biora prowizje od repa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demo Re: Telewizja w aptekach IP: *.net-serwis.pl 14.06.05, 14:32 just4pharma nie działa już na rynku - przejeła ją net-vision swoją drogą świetny nośnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Pozwolic tylko na reklame prymitywna! IP: *.molgen.mpg.de 14.06.05, 16:11 I powolac komisje do ustalenia jaka reklama jest za nowoczesna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś