monika324 13.06.05, 21:01 gdzie w mozlili moge zmienic profil bo wyskoczyl mi jakis blad ze nie moge uruchomic aktualnego i nowy mi sie zrobil w zakladkach nie mam ulubionych potracilam wszystko :( help Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ass Re: mozilla IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.05, 21:03 NIC nie rob !!!!!!!!!!!!! Wlacz i wylacz komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: mozilla IP: 82.177.65.* 13.06.05, 21:10 no i nic nie dalo niestety to samo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caroll Re: mozilla IP: *.toya.net.pl 13.06.05, 21:17 Aby się dostać do managera profili, gdzie masz możliwość zmian, lub załozenia nowego kliknij w ikonę Moz. na pulpicie, prawoklik - Właściwości - Element docelowy i dopisz po spacji -p.Kliknij ok.Masz Managera. Zeby wrócić do stanu początkowego, odwróć czynności, tzn. po otwarciu Właściwości wykasuj dopisany atrybut i OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: mozilla IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.06.05, 21:22 dzieki juz gra :) Odpowiedz Link Zgłoś