p.olenka 04.07.05, 21:52 Nie moge korzystac z gg,nie dochodzi do połączenia z serwerem.Jestem kompletna noga w tych sprawach.Poradźcie,proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cineo Re: gg 04.07.05, 23:05 p.olenka napisała: > Nie moge korzystac z gg,nie dochodzi do połączenia z serwerem.Jestem > kompletna noga w tych sprawach.Poradźcie,proszę. Może w firewallu dodaj gg. Odpowiedz Link Zgłoś
cineo Re: gg 05.07.05, 23:10 Przy konfigurowaniu programu zaznacz rodzaj polączenia - Dial-Up. Czasem do gadulca trzeba mieć trochę cierpliwości bo serwery "kwiczą" i lipa jest. Masz tu jeszcze trochę linkow z problematyki. forumgg.memory.pl/ www.gadu-gadu.pl/net/inst.html www.ggcenter.net/ www.gadu-gadu.pl/net/p_faq.html Odpowiedz Link Zgłoś
p.olenka Re: gg 05.07.05, 23:17 Mam zaznaczone jak trzeba. Od wczoraj nie mogę się połączyć. Poczytam co podałeś, poszperam. Zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
cineo Re: gg 06.07.05, 08:24 jeśli dobrze zrozumiałem to gg było zainstalowane i działało a teraz wystąpiły problemy i nie łączy z serwerem - tak? Odpowiedz Link Zgłoś
p.olenka Re: gg 06.07.05, 10:05 Tak.Wczoraj wieczorem narozrabiałam przy nim chyba jeszcze bardziej,już nic mi nie działa-wczesniej to chociaz migało,teraz ciagle niedostępny i poznikały wszystkie kontakty (ale te chyba bedę mogła sciągnąć jak tylko sie zaloguje-ale póki co nie mogę!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
cineo Re: gg 06.07.05, 11:55 Jeśli chodzi o kontakty to rzeczywiście nie ma problemu zaimportujesz je albo z serwera albo z pliku (pod warunkiem, że wcześniej eksportowałaś na serwer gg albo zapisałaś je gdzieś w pliku). Jeśli chodzi o rozrabianie , to może spróbuj odinstalować gadulca i zainstalować go ponownie( może pomoże ;-)). Odpowiedz Link Zgłoś
p.olenka Re: gg 06.07.05, 12:00 a jak się odinstalowuje?Bo zainstalowanie-to ze strony gadu-gadu.pl,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
cineo Re: gg 06.07.05, 12:19 Menu start -> Ustawienia -> Panel sterowania -> Dodaj/Usuń programy->zaznacz program gadu gadu i usuń. Jeśli chodzi o instalkę, to warto ją zassać np. ze strony www.gadu-gadu.pl/ troszkę to potrwa ale przyda się. Odpowiedz Link Zgłoś
p.olenka Re: gg 06.07.05, 12:35 To znowu ja.Odinstalowałam.Zainstalowałam na nowo,ale nic...Nie mogę się zalogować.W połączeniach zrobiłam jak trzeba i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
p.olenka Re: gg 07.07.05, 00:53 Mam już!Mam!Dziekuję Ci za rady,wskazówki.Na pewno cos poknociłam przy okazji,bo jednak musiała "fizycznie" naprawić to inna osoba.Ale bardzo dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś