barteek1 17.07.05, 19:47 Siema! Zastanawiam sie nad zmienieniem mojego osla na bearshare bo wiele osób ostatnio bardzo sobie go chwialiło. Zastanawiam sie czy on nie zamula kompa. Napiszcie cos o tym programie, z gory dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: Bearshare - warto? 17.07.05, 19:49 wersja darmowa zawiera spyware (to tak tylko gdyby antyspyware Ci coś wykrywały i miałbys sie dziwić) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -=[ Dj Angelus ]=- Re: Bearshare - warto? IP: *.uk.to 26.07.05, 16:57 Witam cie batrdzo serdecznie i w odpowiedzi na twoje pytanie powiem to tak BearShare jest jednym z leprzych programow p2p ja stawiam go jak narazie na nr1 biorac pod uwage bezpieczenstwo dokladnosc wyszukiwania itp jest to bardzo swietny program ktory ma tylko 1 albo az 1 wade czesto gesto obciaza kompa w zaleznosci od procesora i ilosci ramy im mniej ramu i słabszy proc tym bardziej daje sie oczuc Pozdro 4 You :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fazownik81 Re: Bearshare - warto? 18.07.05, 11:47 misio jest szybszy od osiołka ale gorzej w nim cos znalejsc. ja mam misia i w sumie nie narzekam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Bearshare - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:34 Misio ma spyware. Można je dość łatwo usunąć, ale trzeba o tym pamiętać po każdej aktualizacji. Odpowiedz Link Zgłoś