Dodaj do ulubionych

Właściciel Radia ZET inwestuje na Ukrainie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:15
Radio ZLEW !!!! TYLKO TE SAME PRZEBOJE !!!! NON -STOP WKÓLKO TO SAMO !!!!
RZYGAM TYM !!!! CELIN DION , QUEEN , DE MONO , ROXETY I INNE BZDETY !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ### Re: Właściciel Radia ZET inwestuje na Ukrainie IP: *.aster.pl 15.08.05, 23:22
      Ewentualnie Radio Bzdet ! Też już tego nie słucham.
    • Gość: Łysy Ny Re: Papamobil 100 % racji IP: *.dyndns.org / 217.96.57.* 16.08.05, 00:04
      w koło Macieju az do bólu, niech ktoś mi powie ze słucha radia Zet co dziennie
      i mu sie jeszcze nie znudziło to jest debeściak
      • Gość: Mirek Re: Papamobil 100 % racji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 01:49
        Ja słuchałem codziennie bo radio na budowie się zakurzyło i nie można było
        ruszyć pokrętła. Faktycznie, wyć się chciało slysząc ciągle te same utwory. Mam
        swoją teorię na ten temat. Radiozet chyba jako jedyne podaje na RDS nazwę
        wykonawcy co zapewne wymagało wklepania tekstu do programu. Ktoś kiedyś wpisał
        ok. 50-ciu wykonawców, uznał że się napracował i teraz z automatu to leci.
    • Gość: marecki_ Tego się nie da słuchać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 07:34
      Pamiętacie jak po zamachach w Sharm-el-Sheikh zaraz po informacji o ofiarach,
      od razu hasło "A teraz - Shakkira!" no i poleciało dudnienie!
    • Gość: Norbert czyli małpują od RMF`u.... IP: *.umk / *.um.krakow.pl 16.08.05, 07:49
      RMF już nadaje na Ukrainie....
    • Gość: Piotruś Re: Właściciel Radia ZET inwestuje na Ukrainie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.05, 10:02
      Ja wiec juz od dawna tego radia nie slucham. Badziewie. Po dwóch-trzech dniach
      znałem te piosenki na pamieć a po kolejnych kilku rzygałem Radiem Zet. Poza tym
      ja lubie w radiu publicystykę albo reportaż czy dokument a przynajmniej jakieś
      ciekawe rozmowy w studio. Mam czasami przed zasnieciem ochote posłuchac czegoś
      inspirującego intelektualnie. Celine Dion po raz tysięczny co najwyzej oglupia,
      a nie inspiruje. Zetka jest monotonna i nuuuuudna.
      • Gość: Funky ZET to nuuuda, fakt ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:33
        A kiedys bez tego radia nie wyobrazalem sobie dnia ...
    • northstar badziewie 16.08.05, 12:31
      Zgadza sie !!! Zreszta RMF i Trojka prezentuja ten sam muzyczny poziom.
      Codziennie te same piosenki. Nie wiem czy zauwazyliscie, za bardzo czesto Zetka
      i RMF w tym samym czasie emituja jednakowe utwory ha ha.
      Tego sie juz naparwde nie da sluchac, dlatego przestawilam sie na RMF Classic
    • Gość: tylko tyle Nie slucham FRANCUZOW bo ich nie LUBIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:30
      mam do nich wstret

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka