Gość: papamobil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:15 Radio ZLEW !!!! TYLKO TE SAME PRZEBOJE !!!! NON -STOP WKÓLKO TO SAMO !!!! RZYGAM TYM !!!! CELIN DION , QUEEN , DE MONO , ROXETY I INNE BZDETY !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ### Re: Właściciel Radia ZET inwestuje na Ukrainie IP: *.aster.pl 15.08.05, 23:22 Ewentualnie Radio Bzdet ! Też już tego nie słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Ny Re: Papamobil 100 % racji IP: *.dyndns.org / 217.96.57.* 16.08.05, 00:04 w koło Macieju az do bólu, niech ktoś mi powie ze słucha radia Zet co dziennie i mu sie jeszcze nie znudziło to jest debeściak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Papamobil 100 % racji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 01:49 Ja słuchałem codziennie bo radio na budowie się zakurzyło i nie można było ruszyć pokrętła. Faktycznie, wyć się chciało slysząc ciągle te same utwory. Mam swoją teorię na ten temat. Radiozet chyba jako jedyne podaje na RDS nazwę wykonawcy co zapewne wymagało wklepania tekstu do programu. Ktoś kiedyś wpisał ok. 50-ciu wykonawców, uznał że się napracował i teraz z automatu to leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki_ Tego się nie da słuchać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 07:34 Pamiętacie jak po zamachach w Sharm-el-Sheikh zaraz po informacji o ofiarach, od razu hasło "A teraz - Shakkira!" no i poleciało dudnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert czyli małpują od RMF`u.... IP: *.umk / *.um.krakow.pl 16.08.05, 07:49 RMF już nadaje na Ukrainie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Re: Właściciel Radia ZET inwestuje na Ukrainie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.05, 10:02 Ja wiec juz od dawna tego radia nie slucham. Badziewie. Po dwóch-trzech dniach znałem te piosenki na pamieć a po kolejnych kilku rzygałem Radiem Zet. Poza tym ja lubie w radiu publicystykę albo reportaż czy dokument a przynajmniej jakieś ciekawe rozmowy w studio. Mam czasami przed zasnieciem ochote posłuchac czegoś inspirującego intelektualnie. Celine Dion po raz tysięczny co najwyzej oglupia, a nie inspiruje. Zetka jest monotonna i nuuuuudna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky ZET to nuuuda, fakt ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:33 A kiedys bez tego radia nie wyobrazalem sobie dnia ... Odpowiedz Link Zgłoś
northstar badziewie 16.08.05, 12:31 Zgadza sie !!! Zreszta RMF i Trojka prezentuja ten sam muzyczny poziom. Codziennie te same piosenki. Nie wiem czy zauwazyliscie, za bardzo czesto Zetka i RMF w tym samym czasie emituja jednakowe utwory ha ha. Tego sie juz naparwde nie da sluchac, dlatego przestawilam sie na RMF Classic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko tyle Nie slucham FRANCUZOW bo ich nie LUBIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:30 mam do nich wstret Odpowiedz Link Zgłoś