Dodaj do ulubionych

POMOCY MAM PROBLEM Z FIREWALLEM

20.08.05, 21:16
mój firewall blokuje port 7171...jak go odblokować???prosze was o instrukcje
krok po kroku ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: T-800 Re: POMOCY MAM PROBLEM Z FIREWALLEM IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.08.05, 21:34
      Nie mam pojęcia co to za firewall (myślę, że inni też nie). Pogrzeb w opcjach,
      na pewno znajdziesz.
    • Gość: norman Re: POMOCY MAM PROBLEM Z FIREWALLEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:00
      A mój norton skanuje wychodzące maile ??? Po co ??(Dobra wiem po co..) ale
      dlaczego jak wyłaczam tą opcję to skanuje wolniej ?!?!?!
      Wysłanie maila 2MB to trwa z 5 minut :/

Jak ktos wie co tam pogrzebac jeszcze oprócz standardowej opcji wyłaczenia to
      prosze o radę.

ps.
      Norton Internet Security 2005, Windows XP Home
      • Gość: Antek [OT]: POMOCY MAM PROBLEM Z FIREWALLEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 00:02
        Glowe bym dal, ze jeszcze niedawno bylo tu kilku "fachowcow" twierdzacych, ze
        nie ma nic lepszego niz NAV/NIS. Co tak nagle ucichli?
        • Gość: adf Re: [OT]: POMOCY MAM PROBLEM Z FIREWALLEM IP: *.bb.online.no 21.08.05, 00:15
          to byly podpuchy. teraz pewnie kolejna w druga strone, hehe
    • Gość: till0 Re: POMOCY MAM PROBLEM Z FIREWALLEM IP: *.devs.futuro.pl 21.08.05, 09:36
      dobra ale może byście mi pomogli z tym firewallem?????????????????????
    • Gość: till0 Re: POMOCY MAM PROBLEM Z FIREWALLEM IP: *.devs.futuro.pl 21.08.05, 12:19
      chyba widze że tu brakuje prawdziwych fachowców....szkoda!
      • neder Re: POMOCY MAM PROBLEM Z FIREWALLEM 21.08.05, 12:22
        Gość portalu: till0 napisał(a):

> chyba widze że tu brakuje prawdziwych fachowców....szkoda!

fachowe wróżki na innym forum.

pzdr
        • berdyczowpiszdomnie Re: POMOCY MAM PROBLEM Z FIREWALLEM 21.08.05, 15:06
          jak już pisał Neder i T-800 najpierw podaj co masz za f-a a potem składaj skargi
          i zalżalenia.
          • Gość: norman Re: POMOCY MAM PROBLEM Z FIREWALLEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 00:59
            Ej no.. przeciaż ja podałem jakiego mam firewalla i też nikt nie wie co jest ??
    • Gość: dominik666 wywal tego nortona ! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.08.05, 01:53
      i jeszcze jeden raz - następny wiatrak...

FIREWALL TO GŁUPOTA a szczególnie norton który jest niczym innym jak czystym
      okradaniem ludzi nie posiadających jakiejkolwiek wiedzy o zabezpieczeniach
      komputera przed atakami.

nie atakuje się dziury :) atakuje się aplikacje nasłuchujące np. na porcie 7171
      i jest to całkiem bez znaczenia czy będziesz miał firewall`a czy nie i tak port
      który na którym będzie nasłuchiwała aplikacja będzie dostępny z zewnątrz

BTW jak już ktoś zainstaluje ci "trojana" (słowo trojan to podstępny sposób
      instalacji programu do zdalnej administracji bez wiedzy user`a) to on sam zrobi
      sobie dziurke...

BTW 2 niedługo zaczne robić galerie komputerów z np. udostepnionym dyskiem C:\
      i wesoło działającym nortonem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka