usenetposts 04.09.05, 20:40 Jako anglik chcialbym przeprosic za swojego idiotycznego rodaka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Robbie Williams w reklamach Radia Zet IP: *.petrus.com.pl 04.09.05, 20:46 mam nadzieje, że nowe reklamy nie będą tak beznadziejne jak te z Madonną - to była wg mnie całkowita klapa. Po szumnych zapowiedziach - kilka zmontowanych klipów. No i jeszcze nasz super-aktor w roli kierowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Madonna BIS - He, he... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:29 Znowu nius na pierwszą stronę - Co Za SZAŁ!!! A potem będzie jak z Madonną. MEGA KICHA - mówiąc kolokwialnie. Naprawdę GW mogłaby czasem dać sobie na wstrzymanie. Wierszówki ostatnio poszły w górę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukka Re: Robbie Williams w reklamach Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:55 Będzie to samo, czyli ścinki z reklamy dla Pepsi plus rodzima "twarz" i wielka ściema, że to tak specjalnie dla radia. Dziwne, wydawało mi się, że klapa kampanii z Madonną pociągnęła za sobą lekcję, ktoś tam poleciał ze stołka, tymczasem mamy powrót do tych samych metod... Ale jak się nie ma pomysłu, to trzeba płacić za licencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Kto to jest Robbie Williams, nigdy nie slyszalem.. IP: 209.183.22.* 04.09.05, 21:30 nie kojarze tej osoby ani nazwiska z niczym. Nie lepiej robic to z Polakami? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Ja też wolę to robić z Polakami (tzn. Polkami) :-) 04.09.05, 21:33 Gość portalu: sluchacz napisał(a): > nie kojarze tej osoby ani nazwiska z niczym. Nie lepiej robic to z Polakami? Odpowiedz Link Zgłoś
heartpumper Re: Ja też wolę to robić z Polakami (tzn. Polkami 04.09.05, 21:35 taziuta napisał: > Gość portalu: sluchacz napisał(a): > > > nie kojarze tej osoby ani nazwiska z niczym. Nie lepiej robic to z Polaka > mi? Hmm ja wole jednak z Polkami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
heartpumper Re: Kto to jest Robbie Williams, nigdy nie slysza 04.09.05, 21:34 Tak, lepiej jest to robic z Polkami ;), badz z Azjatkami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
heartpumper Pomylony podpis pod zdjeciem ? 04.09.05, 21:56 Ten koles pewnie pyta : Am i fucked-up completely, or You are? Are You really buying my records ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaajajajaja Re: Robbie Williams w reklamach Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:11 yakto , EB nie produkuja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papamobil denny ''wokalista'' reklamuje denne radio !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:21 przecież od tej niby reklamy to dziadostwo nie zacznie nagle być dobrym radiem !!! kicha , pozostanie kichą i zawsze się będzie nazywało "radio Zlew ".no to teraz będzie wkólko R.W.przeplatany Madonną no może jeszcze de mono , bajm ,queen, celin dion , garu i inne badziewia charakteryzujące to medium o nazwie "radio Zlew " Odpowiedz Link Zgłoś
corgan Re: denny ''wokalista'' reklamuje denne radio !!! 04.09.05, 22:41 Różne ludzie maja opinie, ale jakby nie patrząc Polacy to najbardziej przybity, smutny, krytykujący wszystko i wszystkich naród... Wystarczy przejrzeć całe forum GW, żeby się przekonać, że większość postów jest właśnie taka... Życie jest chyba troszkę za krótkie, żeby takie zwichy łapać, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eNDe Re: denny ''wokalista'' reklamuje denne radio !!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 04.09.05, 23:13 Proponuję przez tydzień codziennie po osiem godzin słuchać stacji Radio ZET. Po trzech, czterech dniach depresja gwarantowa. Po tygodniu stwierdzisz na 100%, że życie nie ma większego sensu - będziesz potrzebować pomocy. Kiedyś musiałem pracować w pokoju z ludźmi którzy obowiązkowo ustawiali tą stacje. Codziennie ta sama playlysta, po paru dniach mogłem na zawołanie - spoglądając na zegarek powiedzieć jaki będzie następny kawałek. Połowa czasu reklamowego tej stacji poświęcana jest na wychwalanie samej rozgłośni. Co chwilę odbiorca słyszy że ma do czynienia z najlepszą muzyką, z najlepszymi przebojami, najlepszym serwisem informacyjnym itp itd. Życie jest troszkę za krótkie, żeby takiej stacji słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: denny ''wokalista'' reklamuje denne radio !!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.09.05, 11:31 Niestety to prawda. Regularne, przymusowa słuchanie Radia Zet = Depresja. Szczerze wspołczuję. Wiem co to znaczy bo byłem w podobnej, a raczej gorszej sytuacji - spędziłem 3 miesiące w areszczie śledczym, w radiowęźle prawie cały czas ustawione było owe radio ... :(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg_samowzbudnik Re: denny ''wokalista'' reklamuje denne radio !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 06:59 Ty bys wolał hip hop . Czyli trzy nuty na krzyz i dodatkowo przegadane. Zerzniete zod amerykańskich murzynów których tak nienawidzisz bo maja większego. Odpowiedz Link Zgłoś
pyzaptys denne radio - prawda! 05.09.05, 11:11 > Ty bys wolał hip hop . Nie wiem jak autor poprzedniego postu ale ja nie. Natomiast prawda jest ze radio jest denne. Zapewnianie sluchacza o swojej wyjatkowosci po kazdym przecietnym utworze jest b. meczace. Jest krzykliwe, sztuczne i plaskie. Najgorsze w tym jest to ze wiekszosc stacji jest podobna. Nazywa sie to "radio sformatowane". Smutne... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Robbie Williams w reklamach Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:41 a Madonna z radiem zet niedawno ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dios EB istnieje i ma sie dobrze IP: 81.15.226.* 04.09.05, 22:46 nie jest to moze juz sztandarowy produkt grupy zywiec , ale jest i to dośc popularne w Elblągu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: EB istnieje i ma sie dobrze IP: *.devs.futuro.pl 04.09.05, 23:54 Gość portalu: dios napisał(a): > nie jest to moze juz sztandarowy produkt grupy zywiec , ale jest i to dośc popu > larne w Elblągu Z tego co wiem, to nigdy nie byl to sztandarowy produkt grupy Zywiec. Zywiec wykupil w pewnym momencie rpawa do EB, rpzywracajac go na rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Robbie Williams w reklamach Radia Zet IP: *.devs.futuro.pl 04.09.05, 23:52 A od kiedy Madonna wystapila w rklamie radia zet? Media robily szumna reklame wokol tego spotu, a okazalo sie ze to miernie zrobiona sklejka z jej teledysku z dogranym u nas fragmentem (bez jej udzialu). UOKiK powinien zetce kare wyznaczyc za robienie klientow w balona, ze niby u nich Madonna wystapila. Pozatm zetka, jak wiekszosc rozglosni w Polsce, jest wyjatkowo slaba. Stala kaszana, sama muzyka, prawie brak audycji. Na normalnych rynkach sa rozglosnie muzyczne, radia gadane i typowe stacje, w ktorych jest odpowiednia proporcja miedzy jednym a drugim. U nas sa prawie same grajace radia. A ja jakbym chcial ciagle te sama muzyke, tob ym sobie plyte wlaczyl, nieprzerywana przy okazji glupimi reklamami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EB no bez kitu.. EB istnieje!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 00:55 www.czasnaeb.com.pl/piwo/index.xml/lang=PL/;528798-593402-34670 jak by ktos mial watpliwosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cibe Re: Robbie Williams w reklamach Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 07:15 Zawsze uważałem, że jest to radio "BZDET". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pollack Re: Robbie Williams w reklamach Radia Zet IP: *.fluor.com 05.09.05, 08:20 nieźle znasz język polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzshoo 6 prawdziwych, męskich jaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:05 od tego pajaca z UK to chyba lepsza byłaby prababcia CC z Italii. Przynajmniej przez chwilę byśmy żyli złudzeniem, że "Zet" to radio z jajami Odpowiedz Link Zgłoś