Dodaj do ulubionych

Robbie Williams w reklamach Radia Zet

04.09.05, 20:40
Jako anglik chcialbym przeprosic za swojego idiotycznego rodaka...
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Robbie Williams w reklamach Radia Zet IP: *.petrus.com.pl 04.09.05, 20:46
      mam nadzieje, że nowe reklamy nie będą tak beznadziejne jak te z Madonną - to
      była wg mnie całkowita klapa. Po szumnych zapowiedziach - kilka zmontowanych
      klipów. No i jeszcze nasz super-aktor w roli kierowcy.
      • Gość: Fan Madonna BIS - He, he... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:29
        Znowu nius na pierwszą stronę - Co Za SZAŁ!!! A potem będzie jak z Madonną.
        MEGA KICHA - mówiąc kolokwialnie.
        Naprawdę GW mogłaby czasem dać sobie na wstrzymanie. Wierszówki ostatnio poszły
        w górę?
      • Gość: lukka Re: Robbie Williams w reklamach Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:55
        Będzie to samo, czyli ścinki z reklamy dla Pepsi plus rodzima "twarz" i wielka ściema, że to tak
        specjalnie dla radia.
        Dziwne, wydawało mi się, że klapa kampanii z Madonną pociągnęła za sobą lekcję, ktoś tam poleciał ze
        stołka, tymczasem mamy powrót do tych samych metod... Ale jak się nie ma pomysłu, to trzeba płacić
        za licencję.
    • Gość: sluchacz Kto to jest Robbie Williams, nigdy nie slyszalem.. IP: 209.183.22.* 04.09.05, 21:30
      nie kojarze tej osoby ani nazwiska z niczym. Nie lepiej robic to z Polakami?
      • taziuta Ja też wolę to robić z Polakami (tzn. Polkami) :-) 04.09.05, 21:33
        Gość portalu: sluchacz napisał(a):

> nie kojarze tej osoby ani nazwiska z niczym. Nie lepiej robic to z Polakami?
        • heartpumper Re: Ja też wolę to robić z Polakami (tzn. Polkami 04.09.05, 21:35
          taziuta napisał:

> Gość portalu: sluchacz napisał(a):
          >
          > > nie kojarze tej osoby ani nazwiska z niczym. Nie lepiej robic to z Polaka
          > mi?

Hmm ja wole jednak z Polkami ;)
      • heartpumper Re: Kto to jest Robbie Williams, nigdy nie slysza 04.09.05, 21:34
        Tak, lepiej jest to robic z Polkami ;), badz z Azjatkami ;)
    • heartpumper Pomylony podpis pod zdjeciem ? 04.09.05, 21:56
      Ten koles pewnie pyta : Am i fucked-up completely, or You are? Are You really
      buying my records ;)?
    • Gość: jajaajajajaja Re: Robbie Williams w reklamach Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:11
      yakto , EB nie produkuja ?
      • Gość: papamobil denny ''wokalista'' reklamuje denne radio !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:21
        przecież od tej niby reklamy to dziadostwo nie zacznie nagle być dobrym
        radiem !!! kicha , pozostanie kichą i zawsze się będzie nazywało "radio
        Zlew ".no to teraz będzie wkólko R.W.przeplatany Madonną no może jeszcze de
        mono , bajm ,queen, celin dion , garu i inne badziewia charakteryzujące to
        medium o nazwie "radio Zlew "
        • corgan Re: denny ''wokalista'' reklamuje denne radio !!! 04.09.05, 22:41
          Różne ludzie maja opinie, ale jakby nie patrząc Polacy to najbardziej przybity,
          smutny, krytykujący wszystko i wszystkich naród... Wystarczy przejrzeć całe
          forum GW, żeby się przekonać, że większość postów jest właśnie taka... Życie
          jest chyba troszkę za krótkie, żeby takie zwichy łapać, co?
          • Gość: eNDe Re: denny ''wokalista'' reklamuje denne radio !!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 04.09.05, 23:13
            Proponuję przez tydzień codziennie po osiem godzin słuchać stacji Radio ZET. Po
            trzech, czterech dniach depresja gwarantowa. Po tygodniu stwierdzisz na 100%, że
            życie nie ma większego sensu - będziesz potrzebować pomocy.
            Kiedyś musiałem pracować w pokoju z ludźmi którzy obowiązkowo ustawiali tą stacje.
            Codziennie ta sama playlysta, po paru dniach mogłem na zawołanie - spoglądając
            na zegarek powiedzieć jaki będzie następny kawałek. Połowa czasu reklamowego tej
            stacji poświęcana jest na wychwalanie samej rozgłośni. Co chwilę odbiorca słyszy
            że ma do czynienia z najlepszą muzyką, z najlepszymi przebojami, najlepszym
            serwisem informacyjnym itp itd.
            Życie jest troszkę za krótkie, żeby takiej stacji słuchać.
            • Gość: zdzichu Re: denny ''wokalista'' reklamuje denne radio !!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.09.05, 11:31
              Niestety to prawda. Regularne, przymusowa słuchanie Radia Zet = Depresja.
              Szczerze wspołczuję. Wiem co to znaczy bo byłem w podobnej, a raczej gorszej
              sytuacji - spędziłem 3 miesiące w areszczie śledczym, w radiowęźle prawie cały
              czas ustawione było owe radio ... :(.
        • Gość: erg_samowzbudnik Re: denny ''wokalista'' reklamuje denne radio !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 06:59
          Ty bys wolał hip hop . Czyli trzy nuty na krzyz i dodatkowo przegadane.
          Zerzniete zod amerykańskich murzynów których tak nienawidzisz bo maja większego.
          • pyzaptys denne radio - prawda! 05.09.05, 11:11
            > Ty bys wolał hip hop .
            Nie wiem jak autor poprzedniego postu ale ja nie. Natomiast prawda jest ze
            radio jest denne. Zapewnianie sluchacza o swojej wyjatkowosci po kazdym
            przecietnym utworze jest b. meczace. Jest krzykliwe, sztuczne i plaskie.
            Najgorsze w tym jest to ze wiekszosc stacji jest podobna. Nazywa sie to "radio
            sformatowane". Smutne...

pozdr
    • Gość: Piter Re: Robbie Williams w reklamach Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:41
      a Madonna z radiem zet niedawno ?
    • Gość: dios EB istnieje i ma sie dobrze IP: 81.15.226.* 04.09.05, 22:46
      nie jest to moze juz sztandarowy produkt grupy zywiec , ale jest i to dośc popularne w Elblągu
      • Gość: adam Re: EB istnieje i ma sie dobrze IP: *.devs.futuro.pl 04.09.05, 23:54
        Gość portalu: dios napisał(a):

> nie jest to moze juz sztandarowy produkt grupy zywiec , ale jest i to dośc popu
        > larne w Elblągu

Z tego co wiem, to nigdy nie byl to sztandarowy produkt grupy Zywiec. Zywiec
        wykupil w pewnym momencie rpawa do EB, rpzywracajac go na rynek.
    • Gość: adam Re: Robbie Williams w reklamach Radia Zet IP: *.devs.futuro.pl 04.09.05, 23:52
      A od kiedy Madonna wystapila w rklamie radia zet? Media robily szumna reklame
      wokol tego spotu, a okazalo sie ze to miernie zrobiona sklejka z jej teledysku z
      dogranym u nas fragmentem (bez jej udzialu). UOKiK powinien zetce kare wyznaczyc
      za robienie klientow w balona, ze niby u nich Madonna wystapila.

Pozatm zetka, jak wiekszosc rozglosni w Polsce, jest wyjatkowo slaba. Stala
      kaszana, sama muzyka, prawie brak audycji. Na normalnych rynkach sa rozglosnie
      muzyczne, radia gadane i typowe stacje, w ktorych jest odpowiednia proporcja
      miedzy jednym a drugim. U nas sa prawie same grajace radia. A ja jakbym chcial
      ciagle te sama muzyke, tob ym sobie plyte wlaczyl, nieprzerywana przy okazji
      glupimi reklamami.
    • Gość: EB no bez kitu.. EB istnieje!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 00:55
      www.czasnaeb.com.pl/piwo/index.xml/lang=PL/;528798-593402-34670
      jak by ktos mial watpliwosci!
    • Gość: cibe Re: Robbie Williams w reklamach Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 07:15
      Zawsze uważałem, że jest to radio "BZDET".
    • Gość: Pollack Re: Robbie Williams w reklamach Radia Zet IP: *.fluor.com 05.09.05, 08:20
      nieźle znasz język polski.
    • Gość: krzshoo 6 prawdziwych, męskich jaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:05
      od tego pajaca z UK to chyba lepsza byłaby prababcia CC z Italii. Przynajmniej
      przez chwilę byśmy żyli złudzeniem, że "Zet" to radio z jajami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka