darek.11 05.09.05, 19:03 czy ma ktoś moze takie książki ewentualnie moze podać strone z której można cos takiego sciągnąć. jesli macie to dajcie znać. Adres zadar2@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: osobisty odtwarzac Re: książki w formacie mp3 IP: *.toya.net.pl 05.09.05, 20:21 Takie ksiązki nazywają się 'audiobook' i możesz je znaleść w sieciach p2p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: książki w formacie mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:03 Dzieki, napewno sprobuje coś sciagnąć, pod warunkiem, ze moj emulek cos znajdzie-choć mam poważne wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: książki w formacie mp3 05.09.05, 23:13 www.audiobooksforfree.com/screen_main.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: książki w formacie mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 00:17 ok a polskie audiobooki, nie chodzi mi o lektury, szkołe skonczylem juz dawno :):) Odpowiedz Link Zgłoś
sygnalista Re: książki w formacie mp3 06.09.05, 08:06 Gość portalu: darek napisał(a): > ok a polskie audiobooki Znajdziesz tylko to co było kiedyś w radiu nadawane :) Nic ponad to :( Nikt nie nagrywa samemu książek na MP3 i puszcza w sieć . A może wielka szkoda, że nikt tak nie robi :) Wystarczy dobry głos i trochę chęci :))) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: książki w formacie mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 09:26 a jednak cos znalazlem po polskiemu- tylko kiedy to się sciagnie nie mam pojecia twoj.net/lofiversion/index.php?f125.html Odpowiedz Link Zgłoś